Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40405
2.7.18 10:34
@Tom-Jerry píše:
pro admina je to nový systém ,pro uživatekly totální bordel. :nevim:

Jestli je to stálo i nějaké peníze, tak na místě adminů jsem naštvaná a reklamuju to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
2.7.18 10:36
@free333 píše:
Jestli je to stálo i nějaké peníze, tak na místě adminů jsem naštvaná a reklamuju to 8)

to ano ,ale i tak by mě zajímalo,proč měnili něco co fungovalo .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65130
2.7.18 10:38
@Tom-Jerry píše:
to ano ,ale i tak by mě zajímalo,proč měnili něco co fungovalo .

to by mě taky zajímalo. Jestli fakt museli vykazovat nějakou činnost a je jim jedno, jak to dopadne, protože oni mají splněno. Je to neskutečný opruz. Když mám víc upozornění, tak se postupně dívám a když dojdu k poslednímu a kliknu označit vše, tak se mi to přeskládá, klidně tam přiskočí i nová upozornění, která jsem ještě neviděla, ale už se označí jako přečtená, no hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
2.7.18 10:39
@Tom-Jerry píše:
to ano ,ale i tak by mě zajímalo,proč měnili něco co fungovalo .

ano, to je velká záhada… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
2.7.18 10:41
@vokishka píše:
to by mě taky zajímalo. Jestli fakt museli vykazovat nějakou činnost a je jim jedno, jak to dopadne, protože oni mají splněno. Je to neskutečný opruz. Když mám víc upozornění, tak se postupně dívám a když dojdu k poslednímu a kliknu označit vše, tak se mi to přeskládá, klidně tam přiskočí i nová upozornění, která jsem ještě neviděla, ale už se označí jako přečtená, no hnus.

jo mám to taky tak ,přesně jak píšeš .Ale než bych to proklikávala ,tak se na to radši vykašlu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
2.7.18 10:44
@free333 píše:
ano, to je velká záhada… 8)

to se už asi nedozvíme protože přeci citace: jen už jsme napsali vše :think: .Takže já jsem tohle přeložila asi tak ,že vy si pište co chcete ,ale nám to je jedno.My jsme rozhodli a tak to bude a hotovo ,to že vám to nevyhovuje je nám úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
2.7.18 10:48

Nu, mi mimo jiné šíleně vadí, že kliknu na upozornění do diskuze, ale svítí mi tam z té samé diskuze upozornění (ne zmínka) na příspěvek třeba před 5 stránkami diskuze - prostě podle „nového“ systému mám číst v každé diskuzi, kde se objevím KAŽDÝ prd, každou větičku, sledovat otrocky každou minutu onu diskuzi :roll:

Jasně, takže to řešíme tlačítkem „všechno přečteno“ a zjistila jsem, že mi to spadlo na úroveň „oblíbenosti“ jednoho mého mailu, kde se nedají zablokovat spamy (sotva něco bloknu, objeví se nové) - takže z toho mám vyloženě mail na spamy, objednávky a dávám ho tomu, o kom vím, že mě bude akorát otravovat. Ale jednou za čas tam vlezu, vymažu 500 mailů (aniž bych je četla) a s pocitem „splněno“ zmizím. S upozorněním zde to začínám mít zrovna tak - vlezu, vymažu (všechno přečteno), takřka bez zájmu, které diskuze mi svítí a jen pročítám nové diskuze, vesměs bez příspěvku.

A jako mě jímá hrůza, jak budu mít mail zaneřáděný po dovolené (mám hloupý telefon a na dovče prostě nejsem online), začínám se potit až na řiti z představy, jak po dovče sednu k EM a místo upozornění budu mít Rudé moře…Jasně, takže to zase označím…Takže, holky, tímto vás prosím, abyste mě nezmiňovali v době mé dovolené (termín ještě upřesním), protože to rovnou označím za přečtené, páč se nehodlám zakopat do diskuzí a dočítat stovky stránek - některé diskuze jedou rychle.

A asi to rovnou hodím i do diskuzí, kde jsem stálým hostem. Prostě, že po příjezdu všechno smažu a zřejmě si nevšimnu, že mě někdo někde zmínil. Kdo bude mít ke mně něco veledůležitého, jedině SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.7.18 10:49
@Tom-Jerry píše:
pro admina je to nový systém ,pro uživatekly totální bordel. :nevim:
:D
  • Citovat
  • Upravit
85336
2.7.18 10:57

Ja nevim, co se zmenilo, ale neukazuje se mi zadne upozorneni ze soukromych diskuzi, pokud me nekdo neoznaci!!! Tudiz nevim o novych prispevcich a vadi mi to opravdu hodne! Nechci lozit so tech diskuzi jednotlive, uda nekdo nahodou neco noveho nenapsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
2.7.18 11:01

@růžový achát

Neee, problém je, že si s dcerou nemůžeme sladit MS - už už jsme měli naplánovaný termín a ona to dostala o 4 dny dřív - takže to zase nebude sedět :? Já nesmím hormony, nemám to tedy jak ovlivnit, stejně jako dcera.

Spíše to vypadá na konec července a začátek srpna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85336
2.7.18 11:03

@Apaji asi spatna diskuze? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
2.7.18 11:06
@blumen píše:
@Apaji asi spatna diskuze? :think: :mrgreen:

Ne ne :mrgreen: Jen, že je u nás těžko vypravit se na dovču, páč až se z dovči vrátím a bude mi v upozornění svítit Rudé moře, všechno smažu, bez čtení. Takže mě, prosím, nezmiňovat, až budu na dovče (na dovolené nejsem online) a termín upřesním, až se s dcerou shodneme v MS kalendáři :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
2.7.18 12:26
@Apaji píše:
Ne ne :mrgreen: Jen, že je u nás těžko vypravit se na dovču, páč až se z dovči vrátím a bude mi v upozornění svítit Rudé moře, všechno smažu, bez čtení. Takže mě, prosím, nezmiňovat, až budu na dovče (na dovolené nejsem online) a termín upřesním, až se s dcerou shodneme v MS kalendáři :lol: :lol:

To máte vymakaný tedy,smekám :pankac: my už máme obě dovči zaplacený a na MS jsme absolutně vůbec nebraly zřetel.Kurňa,v příštím životě chci být chlap!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
2.7.18 12:43
@Anna766 píše:
To máte vymakaný tedy,smekám :pankac: my už máme obě dovči zaplacený a na MS jsme absolutně vůbec nebraly zřetel.Kurňa,v příštím životě chci být chlap!!!

Aha, my letos jedeme po tajemných až hororových místech ČR (dcera nutně potřebuje vidět statek Pohádka od sériového vraha Roubala, Velhartický hřbitov, hrad Houska, Frýdštejn…apod.) - budeme prokládat kempy (nesnáším české kempy a jejich diskotékový rachot :poblion: , ale co bych neudělala pro dceru), naštěstí máme v ČR také dost známých a rodiny, tudíž si odpočineme i v klasických ložnicích :dance: A letos tedy nejsme závislí na termínech, vyjedeme, jak budeme potřebovat.

Horší je jí naplánovat na příští rok tábor (skrz MS), protože ty dobré mají vyhlášeny termíny už kolem listopadu :roll:

Ze zahraničí mě láká jedině Island (ale to je finančně mimo naší ligu), mám ráda Polsko, uvažuju ho zcestovat (navíc se v klidu domluvím jak v hovorové, tak i v psané formě). Jiné země, dokud nebude v Evropě klid neplánuju. K tomu nejsem mořský typ a nemám ráda léto. Pro mě ta ČR, Polsko vidím na několikrát za sebou - je tam toho hodně, co chci vidět. A Rusko, ale to je zase dost drahé se tam i dostat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
3.7.18 22:20

Já si myslela, že do skupinky, ve kterém jsem, nikdo nepřizpívá, protože mi nechodí žádné upozornění. Tak jsem tam nahlédla a byli o 4 stránky napřed, nepřišlo žádné upozornění nic! :cert: musím si to teď hlídat sama. Bože to zas byl výmysl.

E-mimino se řídí pořekadlem: „Pořádnek je pro blbce, inteligent zvláda i chaos“ asi sme tu všichni blbí no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová