Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
28.6.18 08:49
@free333 píše:
@admin

U mne taky špatný.

Jedno upozornění, přestože ho rozkliknu, se pak objeví znovu i 3krát - 5krát.

Je to nepřehledné, opravdu to dřív bylo lepší… 8)

Taky tak. Je to velice otravné. A děje se to už několik dní, myslela jsem, že jde jen o dočasnou chybu, která brzy pomine, ale pořád ta nepřehlednost přetrvává.

• Citovat
  • Upravit
28075
28.6.18 08:49
@Klopotkova píše:
Mám ten stejný problém a je to velice nepřehledné, objevuje se mi to v klasické verzi.

v čem je to nepřehledné? Klikneš na upozornění, objeví se ti v růžové barvě neotevřené diskuze, v bílé barvě již otevřené. No a pokud ji otevřeš, objeví se ti poslední příspěvek. To chceš více? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.6.18 08:52
@free333 píše:
@Klopotkova

Děje se Ti taky, že upozornění, co rozklikneš, Ti pak vyskočí ještě 3-5 krát?

Mám to na NTB doma i v práci, třeba včera mi tam pořád vyskakoval @opozice , už jsem ho podezírala ze stalkingu :P :P :P

já ti dám stalking :mrgreen: asi jsi na mě hodně myslela. No a ještě k tomu v práci. Copak nevíš, že ročně přicházejí zaměstnavatelé o 48 tisíc za zaměstnance co proflákají každý den 65 minut na netu? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
28.6.18 08:52
@free333 píše:
@Klopotkova

Mám to na NTB doma i v práci, třeba včera mi tam pořád vyskakoval @opozice , už jsem ho podezírala ze stalkingu :P :P :P

já to mám stejně ,vyskauje jako nepřečtené i to co už přečteno je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
28.6.18 08:53
@free333 píše:
@Klopotkova

jo, přesně tak, jak píšeš a děje se mi to normálně na ntb, je to fakt otravné a je to škoda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
40407
28.6.18 08:54
@Tom-Jerry píše:
já to mám stejně ,vyskauje jako nepřečtené i to co už přečteno je

To jsem ráda, že nejsem sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
28.6.18 08:55
@Tom-Jerry píše:
já to mám stejně ,vyskauje jako nepřečtené i to co už přečteno je

už pár dní se mi to děje

• Citovat
  • Upravit
28075
28.6.18 08:56
@Klopotkova píše:
už pár dní se mi to děje

mě ne!!! Klepl jsem na madam Klopotkovou a už je to bílé. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
@Klopotkova píše:
už pár dní se mi to děje

jsem na tom stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40407
@opozice píše:
já ti dám stalking :mrgreen: asi jsi na mě hodně myslela. No a ještě k tomu v práci. Copak nevíš, že ročně přicházejí zaměstnavatelé o 48 tisíc za zaměstnance co proflákají každý den 65 minut na netu? :mrgreen: :mavam:

Chichi, tady je jeden velký problém a to, že jsem OSVČ a víš, jak je to těžké a vyčerpávající organizovat sama sebe k práci a abych tu neplkala víc než je zdrávo??? 8)

Studii kolik proplkají OSVČ ještě raději neudělali :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.6.18 08:59
@free333 píše:
Chichi, tady je jeden velký problém a to, že jsem OSVČ a víš, jak je to těžké a vyčerpávající organizovat sama sebe k práci a abych tu neplkala víc než je zdrávo??? 8)Studii kolik proplkají OSVČ ještě raději neudělali :lol: :lol:

to ne, my když plkáme, tak plkáme ve volném čase. :mrgreen: Uděláme si přestávku, kterou si udělíme sami sobě. Mimochodem, chtěl jsem napsat, že plkáme zadarmo, ale kecal bych. Tedy jen pokud by nebyly ty paušály. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.6.18 09:01
@Tom-Jerry píše:
jsem na tom stejně

ted jsem klepl na tebe a jsi bílá, tak nevím, proč mě to jde a vám ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
28.6.18 09:25
@opozice píše:
ted jsem klepl na tebe a jsi bílá, tak nevím, proč mě to jde a vám ne. :think:

@free333 Růžový řádek nezbela jako dřív automaticky po přečtení upozornění, je potřeba na něj buď kliknout (a pak zbela jen ten konkrétní řádek), nebo se musí kliknout na „označit vše jako prectene“ a pak zbela plošně všechno až do dalšího upozornění.
Na notebooku je to fakt celkem v pohodě, ale třeba já sem většinu dne nakukuju přes mobil při prejezdech, v kolonach a na semaforech a to je několik dalších nutných kliknutí opravdu obtěžujících.
Ale pokud se s tím nedá nic dělat… nedá se prostě nic dělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.6.18 09:28
@sirikit píše:
@free333 Růžový řádek nezbela jako dřív automaticky po přečtení upozornění, je potřeba na něj buď kliknout (a pak zbela jen ten konkrétní řádek), nebo se musí kliknout na „označit vše jako prectene“ a pak zbela plošně všechno až do dalšího upozornění.
Na notebooku je to fakt celkem v pohodě, ale třeba já sem většinu dne nakukuju přes mobil při prejezdech, v kolonach a na semaforech a to je několik dalších nutných kliknutí opravdu obtěžujících.
Ale pokud se s tím nedá nic dělat… nedá se prostě nic dělat. :nevim:

to jsem chtěl podotknout. Na PC, nebo noťasu je to v richtigu, ale u founu to možná je jinak, to nevím. Já foun na to nepoužívám. Věnuji se řízení. :mrgreen: I jiná skladba je na TBL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40407
28.6.18 09:38

@sirikit @opozice

Já když na to kliknu, tak to zbělá, ale pak když kouknu za půl hodiny, tak poslední upozornění vyskočí opět znovu, do té doby, než někdo napíše třeba z uzavřenky a pak zase vyskakuje to.

Dneska zase Opozice vyskočil 4krát a až ted jak napsali další, to skončilo.

A to nepíšu z žádné technické plečky, tenhle NTB v práci jede v dalším okně celý den v jiném programu a o.k., to jen to E-mimi by potřebovalo nějaký kosmický PC systém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová