Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Konnny Jako že se pak dostanete na stejný příspěvek? TO je divný, mě to od včera funguje už dobře. Ukazuje to stejnou diskuzi, ale svítí u toho jiný čas a jiné jméno, ale to tak bylo i předtím
jo a jási si teda dala tu práci a všechny svítící jsem si odklikala
ale admini někde psali, že tam dají čudlík, aby to šlo všechno „přečíst“hromadně, tak to snad bude lepčejší.
@Blaninek Ano, dostanu se na ten stejný přečtený příspěvek znovu.
@samá práce píše:
@admin
Já to z dovolením přeložím.
Ten předchozí ajťák odešel za lepším a tohle nové ucho to do stavu před prostě nedá i kdyby jsme mu tady uvařili svíčkovou a šéfová předvedla striptýz. Tak buďme rádi, že to funguje takhle a berte to jako pozitivní novinku na kterou si za cca půl roku zvykneme všichni. My víme, že to je složitý a že se uklikáte, aby ste si nemuseli vyjmout diskuzi z oblíbených, ale přesto aby vám upozornění nesvítila, jak rudá záře nad Kladnem, ale holt každá geniální novinka je vykoupena potem a krví. Přejeme vám pohodový čas při čtení diskuzí a máme pro vás novou soutěž, kde první cena bude myš s dvojnásobnou vydrží levého tlačítka.
Vidím to podobně.
@Detsa Vykřičník se zobrazuje pouze v případě, že přibude nové upozornění. Zmizí, jakmile si upozornění rozkliknete.
Zjednodušit by celou věc mělo chystané tlačítko, které označí všechna upozornění jako přečtená najednou, jak zmiňuje @Blaninek.
Josefina
@admin píše:
@Detsa Vykřičník se zobrazuje pouze v případě, že přibude nové upozornění. Zmizí, jakmile si upozornění rozkliknete.Zjednodušit by celou věc mělo chystané tlačítko, které označí všechna upozornění jako přečtená najednou, jak zmiňuje @Blaninek.
Josefina
nebylo by jednodušší to nastavit jak to bylo než přidávat tlačítko?
@admin a mimo tlačítka označit vše jako přečtené by taky bylo fajn, kdyby se automaticky smázla všechna upozornění z jednoho tématu. Když rozkliknu upozornění, že mě někdo označil v tématu xy, tak si to téma pak projdu až do konce, nebudu otvírat 3× protože tam někdo napsal a někdo další mě označil v dalším příspěvku.
@králíkovna píše:
@admin a mimo tlačítka označit vše jako přečtené by taky bylo fajn, kdyby se automaticky smázla všechna upozornění z jednoho tématu. Když rozkliknu upozornění, že mě někdo označil v tématu xy, tak si to téma pak projdu až do konce, nebudu otvírat 3× protože tam někdo napsal a někdo další mě označil v dalším příspěvku.
přesně, ještě minulý týden to tak fungovalo, když bylo v tématu víc příspěvků, tak stačilo do tématu vlézt jen jednou
@Detsa píše:
To je právě ono. Mně ten vykřičník nezmizí… každou aktualizací stránky se mi vykřičník zobrazí i když nemám žádné nové upozornění. Jen svítí původní neodkliknutá. Zřejmě tam bude problém… zkusím je pak odklikat, jestli to pomůže.
Taky to tak mám.
@Konnny Díky moc
Užijte si dovolenou! ![]()
Kdybyste nám kdokoli poslali screenshot s tím před a po, opravdu by nám to pomohlo. My na takovou chybu ne a ne narazit ![]()
Díky moc
,
Josefina
@Blaninek ale ano tohle funguje, ale když si to rozklineš a přečteš tak mě pak naskočí to samé znova
@admin píše:
@Konnny Díky mocUžijte si dovolenou!
![]()
Kdybyste nám kdokoli poslali screenshot s tím před a po, opravdu by nám to pomohlo. My na takovou chybu ne a ne narazit
Díky moc
Josefina,
Já tedy taky posloužím srovnávacím screenem.
Dřív se zobrazovala upozornění na mnou sledované diskuze i v případě, že někdo napsal nový příspěvek - tedy „xy napsal do…“.
Upozornění typu „někdo napsal..“ se teď objevují naprosto vyjímečně, i když viz screenshot občas se podaří. Upozornění chodí především v případě, že mě někdo zmíní, nebo mi pošle SZ.
A teď zásadní rozdíl: dřív stačilo kliknout na odkaz „upozornění“ - a v ten okamžik systém považovat všechna upozornění za přečtená a řádky se automaticky zbarvily bíle, aniž bych na ně musela klikat a nová upozornění se začala počítat znovu od jedničky s prvním příspěvkem v některé ze sledovaných diskuzí.
Takže při dalším otevření složky s upozorněními už mi červeně svítily zase jenom ty nové, o kterých jsem do té doby nevěděla.
Teď se bíle zbarví jenom ty řádky, na které skutečně kliknu - automaticky se neodznačí vůbec nic, první červené řádky začínají 15.6., na druhém screenu jsem zachytila „bod zlomu“.
Myslím, že původní systém všem vyhovoval nejlíp a byl nejlogičtější.
Pomůže to takhle nějak?
@sirikit tak to má stejný problém. U některých diskuzí občas něco přijde ale ze soukromé vůbec jen když mne někdo zmíní takže furt musím chodit na svůj profil. Jako většinou pak zjistim kolik diskuzí běží a přitom upozornění mám naposled kolem 21h ![]()