Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co to je za novinku, že mi svítí červeně upozornění, dokud je nerozkliknu. Předtím stačilo, když jsem si upozornění otevřela a ať jsem si diskuzi otevřela nebo ne, tak to přestalo být červené. Teď to na mě řve červeně pořád a docela mě to rozčiluje. Když si ji rozkliknout zrovna nechci, tak nechci. Nemusí to na mě pořád „řvát“.
Navíc se i po rozkliknutí znovu zobrazují červeně i upozornění na příspěvky ze včerejška - nebo prostě mnoho hodin staré, které už jsem četla nebo na ně i reagovala.
V seznamu upozornění prostřídané řádky červené a bílé, pak se tedy číslo upozorňující na počet nových oznámení smaže - a za chvíli je tam znovu, i s červenými upozorněními na (opět!) včerejší příspěvky. (klasická verze)
Chybička se vloudila.
Stejně tak „mamííí, tady nic není“ při rozkliknutí upozornění na reakci kamarádky z téměř 4000 stránkové uzavřenky.
![]()
Málem mi rupla cévka
v představě, že se skupina nějakou technickou chybkou smazala.
![]()
@aiwwa píše:
A nová upozornění nechodí.
@admin
Prosím odkud a jaký typ upozornění?
Klidně i do SZ.
Monika
@admin píše:
Prosím odkud a jaký typ upozornění?Klidně i do SZ.Monika
Myslím upozornění na nové příspěvky ve sledovaných diskuzích.
@admin píše:
Dobrý den,
omlouvám se, chybka!Opravíme.
@Raddka a @Konnny taky se vám to děje na mobilní verzi, nebo i na klasické?
Děkuji za pomoc,
Monika
Mobilní i klasické. Včera to chvíli fungovalo normálně a pak zase…
Je to tak otravne,vubec se v tech diskuzich nevyznam,jestli jsem je uz cetla nebo ne.
@vokishka píše:
Co to je za novinku, že mi svítí červeně upozornění, dokud je nerozkliknu. Předtím stačilo, když jsem si upozornění otevřela a ať jsem si diskuzi otevřela nebo ne, tak to přestalo být červené. Teď to na mě řve červeně pořád a docela mě to rozčiluje. Když si ji rozkliknout zrovna nechci, tak nechci. Nemusí to na mě pořád „řvát“.
naprosto souhlasím,je to otravné .Jestli je to jako novinka a vylepšení ,tak se to moc nepovedlo @admin.
Je to totální b.o.r.d.e.l - doufám, že je to jen chybka a přechodný problém, na kterém se pracuje. Upřímně doufám, že se nejedná o žádné „vylepšení“ ![]()
Zdravím,
o problému víme a pracujeme na tom, aby byl co nejdřív opraven.
Děkujeme za trpělivost ![]()
adminka Lucka
Na.obojim