Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to si teda počkáš
s tím prohlížečem buď ok, to nemá vliv na tvůj problém
![]()
@DanielaD píše:
@jdukolemto si teda počkášs tím prohlížečem buď ok, to nemá vliv na tvůj problém
![]()
hele jo.. prosím neber to osobně já jsem jen mazala přes dva tisíce zpráv.. jo je to můj nepracovní mail, není to hlavní mail, ale i tak je to prostě pruda… ![]()
@DanielaD píše:
@jdukolemto si teda počkášs tím prohlížečem buď ok, to nemá vliv na tvůj problém
![]()
ani na funkci rostlináře to nemá vliv… ![]()
@Regina Hero píše:
ani na funkci rostlináře to nemá vliv…
tak na tu už vůbec ne
.. já se tady spravedlivě vztekám ty toto
![]()
@jdukolem píše:
hele jo.. prosím neber to osobně já jsem jen mazala přes dva tisíce zpráv.. jo je to můj nepracovní mail, není to hlavní mail, ale i tak je to prostě pruda…
to je, já to osobně neberu
vím co ti odpoví:
v nastavení si zatrhněte -nechci dostávat maily
neber si to osobně
oni zásadně nic nečtou.
Zatrhni si - nechci už nikdy dostávat maily, odhlas se a pokud ti jde přihlásit, tak se přihlas a uvidíš.
v případě, že návod nebude fungovat, opakuj postup cca 5×
@Regina Hero píše:
ani na funkci rostlináře to nemá vliv…
je to paní Kozová, tak nevím, s tím rostlinářem je to dost ošemetné. ![]()
@DanielaD píše:
je to paní Kozová, tak nevím, s tím rostlinářem je to dost ošemetné.
@DanielaD píše:
to je, já to osobně neberuvím co ti odpoví:
v nastavení si zatrhněte -nechci dostávat maily![]()
neber si to osobně
oni zásadně nic nečtou.Zatrhni si - nechci už nikdy dostávat maily, odhlas se a pokud ti jde přihlásit, tak se přihlas a uvidíš.
v případě, že návod nebude fungovat, opakuj postup cca 5×
hele zlato.. to co tu poudáš jsem včera spáchala cca 3× a dnes zase hovňajs.. jestli já se na to nevytoto už… admin s tím asi nic..ale nějakýho jejich ajťáka bych ráda pod krček -at to kouká opravit ![]()
@jdukolem Hezký večer,
zkuste přejít do nastavení a zasílání upozornění potvrdit a následně znovu odstranit a uložit.
Pokud budou problémy přetrvávat, napíšte nám prosím do zpráv.
Pěkný zbytek víkendu,
adminka Zuzi
@admin píše:
@jdukolem Hezký večer,zkuste přejít do nastavení a zasílání upozornění potvrdit a následně znovu odstranit a uložit.
Pokud budou problémy přetrvávat, napíšte nám prosím do zpráv.
Pěkný zbytek víkendu,
adminka Zuzi
to už jsme probraly, jak @jdukolem uvádí, návod nefunguje ![]()
@admin píše:
@DanielaDDobrý den,
napište nám prosím soukromou zprávu. Podíváme se na to.
Hezký den, Karolína
neměla by ji napsat spíš @jdukolem?
A proč nefunguje zmínka? Zkouším to už napotřetí a nejde to a nejde to… ![]()
@Regina Hero píše:
neměla by ji napsat spíš @jdukolem?A proč nefunguje zmínka? Zkouším to už napotřetí a nejde to a nejde to…
Zajímavé, teď to funguje, ale jen při citaci celého příspěvku, když napíšu zavináč a jdukolem, tak to nefunguje a když dám citaci předchozího příspěvku, kde už je zmínka na někoho jiného, tak dalšího už to zmínit nelze? Je to nějak ovlivněno počtem?
@Regina Hero píše:
@jdukolemZajímavé, teď to funguje, ale jen při citaci celého příspěvku, když napíšu zavináč a jdukolem, tak to nefunguje a když dám citaci předchozího příspěvku, kde už je zmínka na někoho jiného, tak dalšího už to zmínit nelze? Je to nějak ovlivněno počtem?
Myslím, že v tom příspěvku, kde Ti zmínka nefungovala, byla chyba v otazníku za nickem. Mám vypozorovano, že nick ve zmínce musí být úplně „čistý“, žádná interpunkce bezprostředně za ním ani pred ním, jinak nezmodra. Smajlik paradoxně nevadí.
Možná to bylo ono. ![]()
@admin A když už jsem tady, přidám se k holkam s prosbou o zrušení toho „rozostrovaciho“ opatření při jakékoli změně nastavení.
Jako astigmatik stejně tuším, že jednou budu nasleple narážet do zdi, a místní grafik mi svým zásahem dává pravidelně zakusit ulek, že už je to tady.
![]()
Jednoho by nikdy nenapadlo, jak dlouhé můžou být tři vteřiny, kdy člověk „oslepne“ a nemůže nic dělat. ![]()
Předem děkuji za zvážení prosby. ![]()