Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
11.8.17 21:20
@admin píše:
Dobrý den,

hlásím, že opět fungují citace a i maily s novým příspěvkem v diskuzi. Také se přes obnovené diskuze dostanete na oživující příspěvek, už to frčí. :) Stále ještě opravujeme vyhledávání v bazaru a další menší chybky.

Vím, že tyto funkce omezí částečně vaše pohodlné užívání eMimino, ale nebojte, všechno je to jen dočasné! Ke změně protokolu, která chybky přinesla, jsme přistoupili kvůli bezpečnosti vašich účtů - a ta je naprostou prioritou.

Ještě jednou se moc omlouváme za komplikace. A děkujeme, že vám na eMimi záleží. :hug:

Hezký den,
admin Monika

koukám, že už konečně máte zabezpečeno, bylo na čase. V dnešní době je to nutnost.
Záleží také jak vám na nás záleží, jak vidím nic moc. Odpovídáte jen někomu. Já mám stále problém s přihlášením, už to ani neřeším, psala jsem to mnohokrát nikdo nereaguje soukromé zprávy stále bez upozornění.
Diskuze mě najíždí na začátek, někdy když je úspěch, tak do 1/2 diskuze.. Pořád dokola
Hlavně, že admini mají nové logo, to je přínos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
11.8.17 21:24
@Jitusee píše:
@DanielaD Nevim,ale mne už to nebaví :nevim:

Já se ti nedivím, hlásíš to stále dokola, výsledek je nula. Pokud vidíš anonyma, je to dost závažné. Konečně už nechtějí screenshot, který je jim k ničemu. Pokud jsem viděla, tak si ho i posílala, výsledek žádný. Je to marné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
11.8.17 22:39

Fakt je vše v cajku :mrgreen: :mrgreen:

Neočekávaná chyba
**Omlouváme se, ale došlo k neočekávané chybě. Intenzivně pracujeme na nápravě.

Zkuste stránku obnovit za chvíli.**

že by drobná nepatrná chybička po úpravě :roll: Jediná věta, mě uklidňuje:
ale nebojte, všechno je to jen dočasné! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
12.8.17 21:11

@admin nefunguje mi už několikátý den filtr na bazaru. Prostě když zadám název, velikost, či značku a dám „hledat“tak prostě -nic :nevim: Můžu vybrat jen hlavní menu jako boty, oblečení pro děti, vše pro dvojčata, maminky maminkám…atd. jinak nic nejde.
Je problém na mé straně nebo se to děje ještě někomu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
13.8.17 00:19

@axlpol
ahoj :mavam: kam zase vláčíš kočárek plný dětí?? :) :) Jen Tě vidím, bolí mě ruce. :)

Zachovej klid, s dotazem jsi v pořadí, chyba rozhodně není na jejich straně, máš špatný prohlížeč, musíš frčet na IT :think: To nevadí, že už neexistuje, tady ho jedna admina doporučuje jako zázrak na všechno :D Měj se pěkně :mavam:

Co si stěžuješ, tady máš jasně napsané, :) :)

**Hodnocení a vyhledávání v Bazaru už funguje též. :)

admin Monik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
13.8.17 13:07
@axlpol píše:
@admin nefunguje mi už několikátý den filtr na bazaru. Prostě když zadám název, velikost, či značku a dám „hledat“tak prostě -nic :nevim: Můžu vybrat jen hlavní menu jako boty, oblečení pro děti, vše pro dvojčata, maminky maminkám…atd. jinak nic nejde.
Je problém na mé straně nebo se to děje ještě někomu? Díky

Dobrý den,

zkoušela jsem filtrování v bazaru a vše běží jak by mělo. Přetrvává u vás ještě tento problém? Jaký používáte prohlížeč a zařízení? Mobilní telefon nebo PC?

Děkuji a přeji hezký den,

Dominika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
13.8.17 17:10

@admin …V PC mám prohlížeč od Seznamu a stále to nejde…zkusím ještě teda přeinstalovat prohlížeč a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
14.8.17 09:02

Zdravím @DanielaD,
naposledy jste s námi komunikovala během května, konverzaci jsem pročetla a nenašla odpovědi, které potřebujeme k vyřešení problému.

Hlásila jste

• Nemohu se přihlásit-x pokusů (přihlášená teď jste, už je v pořádku? co systém hlásí, když se přihlásit nejde?)
  • Nezobrazuje se upozornění na SZ (nechodí do mailu? ostatní upozornění fungují? v nastavení máte, že chodí?)
  • Nerolují se stránky (v jakém prohlížeči?)

Hezký start týdne,
admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
15.8.17 11:09

Dobrý den, milé uživatelky,

v rámci změny protokolu z http na https, ke které jsme přistoupili kvůli ještě efektivnějšímu zabezpečení vašich účtů, nás čeká několik drobných změn. Jednou z nich je i vkládání obrázků. Pokud vkládáte obrázky nikoliv pomocí funkce přidat fotky, ale vložit odkaz na konkrétní obrázek na internetu, může se fotka zobrazit dvěma způsoby (viz print screen):

• Pokud si přejete, aby se obrázek vykreslil v diskusi celý, je třeba, aby jeho adresa začínala protokolem https
  • Pokud začíná http nebo nemá jiné určení, nic se neděje. Obrázek se zobrazí jako odkaz, který stačí pro plné zobrazení rozkliknout.

Pokud by se však objevily nějaké potíže, neváhejte nás kontaktovat. :kytka:

adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.8.17 08:09

Nefunguji mi upozorneni. Nechodi mi :zed: :zed:
Nebo nebylo by spis lepsi hlasit co jeste tady funguje? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
18.8.17 14:12

Zdravím @misi11,
upozornění myslíte na webu, nebo ta e-mailová? Používáte k prohlížení eMimina mobil (a tedy mobilní verzi), nebo klasickou verzi na počítači?

Děkuji za upřesnění :kytka:
admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.8.17 19:59

@admin pouzivam mobil, ale ne mobilni verzi. Myslim tady na profilu zalozku, na email nemam nastavene upozorneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
19.8.17 16:11
@admin píše:
Zdravím @DanielaD,
naposledy jste s námi komunikovala během května, konverzaci jsem pročetla a nenašla odpovědi, které potřebujeme k vyřešení problému.

Hlásila jste

• Nemohu se přihlásit-x pokusů (přihlášená teď jste, už je v pořádku? co systém hlásí, když se přihlásit nejde?)
  • Nezobrazuje se upozornění na SZ (nechodí do mailu? ostatní upozornění fungují? v nastavení máte, že chodí?)
  • Nerolují se stránky (v jakém prohlížeči?)
Hezký start týdne,
admin Monika

8o 8o pořád dokola..mám se chodit dívat do mailu, jestli mám SZ? To mě nenapadlo :think:

Bude lépe, když napíšete, že odpověď znáte, takové psaní o ničem, cyklování otázek, k čemu je to dobré? sama píšete, že jste nenašla odpovědi, které potřebujeme k vyřešení problému. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
19.8.17 16:15
@axlpol píše:
@admin …V PC mám prohlížeč od Seznamu a stále to nejde…zkusím ještě teda přeinstalovat prohlížeč a uvidím.

neblbni :) nic neinstaluj, to není tím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
19.8.17 19:41

@DanielaD on ten prohlížeč od Seznamu měl dlouho mouchy, takže přeinstalování byla minutka. Ovšem stejně to nešlo, ale dnes zázračně už filtr na bazaru jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová