Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Dobrý den,nový prohlížeč instalovat nemusíte. Po svátcích ještě uděláme pár úprav, aby vše zasbylo plně funkční.
Hezký den
Andrea
už nic nedělejte, stojí to tady i tak za prd. K tomu ty vaše sliby, arogance, nicnedělání..
A tedy po jakých svátcích se do něčeho pustíte ![]()
Dnes už je PO a nic
![]()
@Anna766 píše:prosím tě, ten by mezi lidi nešel, sedí na hnízdě a vymýšlí různé ptákoviny
Ten na to nemá čas, chodí mezi lidi, to nevíš?
@Anna766 píše:
Co furt s těmi koblihami všichni máte?nerozdává. Když už tak knihy. I když, když jsem ho potkala já, tak neměl ani ty knihy.
když jsem ho potkala já, neměl ani náladu. Knihy??? Jakého žánru? Něco o stavbě? nebo daňové zákony? ![]()
@DanielaD píše:![]()
já už nechci šipku, už jsem tu inovaci našla, admina nám mohla dát pěkný foto stránky a zakreslit, kde se co nachází.
On ještě někdo používá Internet Exp
Příspěvek upraven 04.07.17 v 19:18tady to doporučují?
@admin píše:
Dobrý den,možnost prokliku na poslední příspěvek v diskusi do pravého sloupce přidáme, s největší pravděpodobností bude tato funkce připravena už dnes.
Děkujeme za podnět
adminka Eliška
@admin píše:
Dobrý den,nový prohlížeč instalovat nemusíte. Po svátcích ještě uděláme pár úprav, aby vše zas bylo plně funkční.
Hezký den
Andrea
no a proč jako pořád děláte jakési změny, které jsou k ničemu, a pak složitě vracíte původní automatické funkce? To je docela nesmyslné a nepochopitelné ![]()
@kouřící králík píše:
když jsem ho potkala já, neměl ani náladu. Knihy??? Jakého žánru? Něco o stavbě? nebo daňové zákony?
Chodí mezi lidi chodí. Budou volby víš.
Knihu svojí, co napsal.
Vim, ze zelena uklidnuje, ale odsad pocat
screen pri nekolikaminutovem cekani na nacteni stranky. Do toho doba nez se odesle prispevek.. co misto kravin s sipkama ( nezobrazujici se temer nikomu) zapracovat na tomhle?? Couz par let slibovani smajlici apod?? Plynou vam s timhle pristupem jeste vubec naky penize z reklamy? ![]()
@Ellusa píše:
Taky mívám, myslela jsem, že je to nějaký problém u mne![]()
Fakt jo??
ja se lekla ze to mam jen ja
Uff ![]()
@misi11 píše:
Vim, ze zelena uklidnuje, ale odsad pocatscreen pri nekolikaminutovem cekani na nacteni stranky. Do toho doba nez se odesle prispevek.. co misto kravin s sipkama ( nezobrazujici se temer nikomu) zapracovat na tomhle?? Couz par let slibovani smajlici apod?? Plynou vam s timhle pristupem jeste vubec naky penize z reklamy?
stal se zázrak a i já se dočkala
, šipky mám takže asi se to do původního stavu vracet nebude ![]()
Vidím, že se to už psalo, ale bez reakce. Proč mě to stále háže na první stranu diskuze?
Stránky se sekají, jsou pomalé
Tady je to jak šeptat do vrby přání, každý sem napíše co ho štve, nic se neděje. Chodí admini do práce?
@DanielaD píše:![]()
kéž by někdo odpověděl mají z nás…
Danielko, tady je to jak šeptání do vrby, každý napíše co ho štve a nic se neděje. Dohlídni na ně ![]()
Admin, mohu si psát se sestrou? Není to už moc? Jozefíno, stál čekáme na odpověď, už to budou 2 měsíce ![]()
@90-60-90 super je to u diskuze, kdy si uvařili omylem škvora, jestli se neotráví. A k tomu recepty. Ale se škvorem žádný, to by měli napravit. ![]()
@vokishka píše:
@90-60-90 super je to u diskuze, kdy si uvařili omylem škvora, jestli se neotráví. A k tomu recepty. Ale se škvorem žádný, to by měli napravit.
tam jsem to právě poprvé viděla
![]()