Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Dobrý den,možnost prokliku na poslední příspěvek v diskusi do pravého sloupce přidáme, s největší pravděpodobností bude tato funkce připravena už dnes.
Děkujeme za podnět
adminka Eliška
Tak já za sebe hlásím, že šipka ve sloupci „Nové příspěvky“ funguje a opravdu už hodí uživatele na poslední příspěvek té dané diskuze
.
K tomu, jak se mi změna líbí: Má cenu vznášet námitky? Bude to k něčemu dobré a vrátí se původní verze?
Nejspíš ne, takže si asi budu muset zvyknout ![]()
Myslíte, že je pouze někdo tak iniciativní anebo, že jsou za to i prémie? ![]()
Nechci rýpat, ale mě to pořád háže někam doprostřed diskuze, ne na nové příspěvky.
Příspěvek upraven 04.07.17 v 16:53
@vokishka zkus šipku vedle toho názvu diskuze. Když klikneš na název, hodí tě to na začátek nebo oživující příspěvek. Ale ta šipka už funguje. Podrž na ní kurzor a objeví se ti i „poslední příspěvek“.
Ale je fakt, že bylo pohodlnější podržet kurzor na nápisu a poslední příspěvek byl k mání ihned.
Nevím, jestli ta inovace je lepší.
Dobrý den,
jak už si některé z Vás všimly, do pravého sloupce s výpisem nových diskusí jsme přidali ikonku se šipkou. Když na ni kliknete, dostanete se na nejnovější příspěvek v diskusi.
Přeji pěkné odpoledne ![]()
adminka Eliška
@Denisa76 píše:
no snad to vrátí ted to písmo je tak nepříjemný
Mně přijde pořád stejný
![]()
@Ellusa píše:
@radkka @vokishka Např. do Explodéru, děvčata. Oni totiž admini asi neví, že musí dělat změny ve všech obvykle používaných prohlížečích.
Na explorer mě nikdo nedonutí kliknout
Nic horšího mezi prohlížeči neni. Že tady nemají moc technicky zdatnou podporu jsem si už všimla ![]()
@Ellusa píše:
Taky Explodér nechci. Podle mě zapomněli na Chrome.
Ve Firefoxu taky žádné šipky.
EDIT: Tak pardon… když jsem stránku obnovila, už to najelo. Vidím šipky. ![]()
Proč se dělají změny k horšímu
a žádná šipka tady není. To nastavoval rovnou babiš ne
![]()