Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero píše:
možná jim tam naskočila „Neočekávaná chyba“… ale zato jim u toho funguje rolování kolečkem, takže vlastně všechno v pohodě…![]()
jj
nám nejde kolečkem scrollovat, jim to frčí a mlčí ![]()
Zdravím,
tedy pokusím se znovu, ale vidím to dost zbytečné:
@admin píše:
@DanielaD Zdravím Vás,děkujeme za hlášení. Můžu poprosit o typ prohlížeče, ve kterém se tatáž chyba projevuje u Vás? Dotaz Vám byl již jednou odpovězený, dohledejte si..Vaše otázka je stejně zbytečná jako posílání srn.h..každé stránky mají tkzv. uživatelské rozhraní, to jsou ty tabulky vzadu…tam vidíte, kdo se kdy přihlásil, IP, i prohlížeč. Tedy u běžných stránek je toto běžné.
Pokud toto nevidíte, tak pak by mě zajímalo, jak vyhazujete za duplicitní IP…****
Jelikož jsou stránky nezabezpečené, dochází k porušování zákona není dobré cokoliv psát o svém PC
S pozdravem Daniela
Moc děkuji a přeji pěkný den,
admin Josefina
Já nějak nechápu, jak je možné, že se toto každou chvíli děje. Vždyť jiné stránky fungují bez problémů..
Dobrý den,
co přesně bylo za problém? Zpomalený web nebo nějaká chyba?
Děkujeme za info ![]()
Andrea
Konečně to chvíli funguje a zase musíte něco měnit? Co bylo špatného na starém sloupečku diskuzí? Proč zase jiné písmo?
@vokishka píše:
Konečně to chvíli funguje a zase musíte něco měnit? Co bylo špatného na starém sloupečku diskuzí? Proč zase jiné písmo?
Jo a je to celkově roztahanější
.
@vokishka píše:
já souhlasím… je to jak pěst na oko.
Ten nový sloupec vpravo je nepřehledný. Není na první pohled jadné, která diskuze je nová a která obnovená. Předtím to bylo jasnější…
Nejen že se stará grafika s novou v pravém sloupci tluče, ale když kliknu na diskusi v „Nové příspěvky“, tak mě to nehodí na ten konkrétní nový příspěvek, jak to bylo dřív, ale na první stranu celé diskuse. Což je jaksi trochu k ničemu. ![]()
@admin
Krásný večer, nešlo by prosím udělat něco s tou dnešní inovací, aby když se klikne na nový příspěvek v diskusi ve sloupku vpravo to nevracelo na úvodní stránku, která je kolikrát několik let stará?
Osobně bych byla pro návrat k původnímu stavu, děkuji. ![]()
http://smileys.cz/…s-cz-360.gif
Proč se změnily příspěvky vpravo? Vypadá to hrozně, mě je jedno, kdo a v kolik hodin přidal příspěvek, to mě zajímá max. u diskuzí, které mám v oblíbených, ale jinak mi to je naprosto jedno. Vypadá to hrozně, je to nepřehledné. Nemohli byste to vrátit zpět?
@ynax stěžujeme si od včerejška, ale jak vidno, vůbec je to nezajímá.