Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Dobrý den,na pravém sloupci, kde jsou nové i obnovené diskuze stále pracujeme, ale velice děkujeme za zmíněné podněty v diskuzi. Zkoušeli jsme také v pravém sloupci „prokliknout“ se do dané diskuze na příspěvek daného uživatele a vše by mělo fungovat. Pokud máte stále problém se sloupcem, prosíme vás, zašlete nám na email printscreen.
Děkujeme a přeje hezký den.
Za tým eMimino,
Admin Dominika
Pořád to ale hodí uživatele na zakládající či obnovující příspěvek dané diskuze. Ne na poslední, což je kapku nepohodlné.
Bavíme se o sloupečku, který má název „nové příspěvky“, ne o sloupečku s názvem „nové diskuze“.
Vždyť to nefunguje! Kliknu na pravý sloupeček, nový příspěvek a šup, jsem na první stránce diskuze. Tohle mě vážně nebaví
@ynax píše:
Vždyť to nefunguje! Kliknu na pravý sloupeček, nový příspěvek a šup, jsem na první stránce diskuze. Tohle mě vážně nebaví
souhlasím, ale to je marné, divné by bylo, kdyby tady něco fungovalo a admina se zase diví jak kdyby tady byla první den
Možná, že je, tady první den-Dominika to čtu poprvé.
![]()
@admin píše:
Dobrý den,na pravém sloupci, kde jsou nové i obnovené diskuze stále pracujeme, ale velice děkujeme za zmíněné podněty v diskuzi. Zkoušeli jsme také v pravém sloupci „prokliknout“ se do dané diskuze na příspěvek daného uživatele a vše by mělo fungovat. Pokud máte stále problém se sloupcem, prosíme vás, zašlete nám na email printscreen.
Děkujeme a přeje hezký den.
Za tým eMimino,
Admin Dominika
a už zase printscreen
vždyť Vám píšeme, že to nefunguje. Jste tady nová?
Kdo Vám řekl, že máme posílat screenshot
asi to máte v manuálu po Jozefíně. Už mě dlouho nepsala, tak ať se ozve, ráda čtu její rady. ![]()
@DanielaD píše:
kde je domeček?
no přece před časem příspěvku v modrých sloupečcích vpravo (Nové diskuze ; Nové příspěvky) ![]()
ale teda nikdo neví, proč ho tam postavili… ![]()
@Malaga píše:
no přece před časem příspěvku v modrých sloupečcích vpravo (Nové diskuze ; Nové příspěvky)
ale teda nikdo neví, proč ho tam postavili…
Domeček??? ![]()
Mě to nepřipadá jako domeček, spíš jako znak pro vyhledávání datumu..
@Levandulina píše:
Mě to nepřipadá jako domeček, spíš jako znak pro vyhledávání datumu..
pravdu díš, je to ikonka pro kalendář…tak to bych se asi nedozvonila
…njn, člověk se nemá cpát na návštěvu
Dobrý den,
možnost prokliku na poslední příspěvek v diskusi do pravého sloupce přidáme, s největší pravděpodobností bude tato funkce připravena už dnes.
Děkujeme za podnět ![]()
adminka Eliška
@admin a kdy se dočkáme zase normálního písma a vzhledu, jak to bylo před změnou?
@vokishka píše:
@admin a kdy se dočkáme zase normálního písma a vzhledu, jak to bylo před změnou?
no snad to vrátí ted to písmo je tak nepříjemný ![]()
@admin Vraťte to zpátky jak to bylo.
Proč měníte něco, co všem vyhovovalo?
@Denisa76 píše:
no snad to vrátí ted to písmo je tak nepříjemný
jo jo, potvrzuji, každá změna je hrozná. Toto přímo mlátí do očí
Vzhledem k tomu, že admini se k tomu písmu nijak nevyjadřují, tak mám pocit, že to takto chtějí nechat… ![]()