Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
3.7.17 18:06
@admin píše:
Dobrý den,

na pravém sloupci, kde jsou nové i obnovené diskuze stále pracujeme, ale velice děkujeme za zmíněné podněty v diskuzi. Zkoušeli jsme také v pravém sloupci „prokliknout“ se do dané diskuze na příspěvek daného uživatele a vše by mělo fungovat. Pokud máte stále problém se sloupcem, prosíme vás, zašlete nám na email printscreen.

Děkujeme a přeje hezký den.

Za tým eMimino,

Admin Dominika

Pořád to ale hodí uživatele na zakládající či obnovující příspěvek dané diskuze. Ne na poslední, což je kapku nepohodlné.
Bavíme se o sloupečku, který má název „nové příspěvky“, ne o sloupečku s názvem „nové diskuze“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
3.7.17 22:03

Vždyť to nefunguje! Kliknu na pravý sloupeček, nový příspěvek a šup, jsem na první stránce diskuze. Tohle mě vážně nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 22:20
@ynax píše:
Vždyť to nefunguje! Kliknu na pravý sloupeček, nový příspěvek a šup, jsem na první stránce diskuze. Tohle mě vážně nebaví

souhlasím, ale to je marné, divné by bylo, kdyby tady něco fungovalo a admina se zase diví jak kdyby tady byla první den :nevim: Možná, že je, tady první den-Dominika to čtu poprvé. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 22:27
@admin píše:
Dobrý den,

na pravém sloupci, kde jsou nové i obnovené diskuze stále pracujeme, ale velice děkujeme za zmíněné podněty v diskuzi. Zkoušeli jsme také v pravém sloupci „prokliknout“ se do dané diskuze na příspěvek daného uživatele a vše by mělo fungovat. Pokud máte stále problém se sloupcem, prosíme vás, zašlete nám na email printscreen.

Děkujeme a přeje hezký den.

Za tým eMimino,

Admin Dominika

a už zase printscreen :lol: :lol: vždyť Vám píšeme, že to nefunguje. Jste tady nová?
Kdo Vám řekl, že máme posílat screenshot :roll: asi to máte v manuálu po Jozefíně. Už mě dlouho nepsala, tak ať se ozve, ráda čtu její rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 22:29
@Malaga píše:
@free333 domeček mě též zaujal, ale asi mají vypnutý zvonek…

kde je domeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.7.17 22:51
@DanielaD píše:
kde je domeček?

no přece před časem příspěvku v modrých sloupečcích vpravo (Nové diskuze ; Nové příspěvky) ;)
ale teda nikdo neví, proč ho tam postavili… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148687
3.7.17 23:12
@Malaga píše:
no přece před časem příspěvku v modrých sloupečcích vpravo (Nové diskuze ; Nové příspěvky) ;)
ale teda nikdo neví, proč ho tam postavili… :mrgreen:

Domeček??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
4.7.17 06:26

Mě to nepřipadá jako domeček, spíš jako znak pro vyhledávání datumu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.7.17 07:31
@Levandulina píše:
Mě to nepřipadá jako domeček, spíš jako znak pro vyhledávání datumu..

pravdu díš, je to ikonka pro kalendář…tak to bych se asi nedozvonila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:…njn, člověk se nemá cpát na návštěvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
4.7.17 09:32

Pravý sloupec diskusí

Dobrý den,

možnost prokliku na poslední příspěvek v diskusi do pravého sloupce přidáme, s největší pravděpodobností bude tato funkce připravena už dnes.

Děkujeme za podnět :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65192
4.7.17 09:54

@admin a kdy se dočkáme zase normálního písma a vzhledu, jak to bylo před změnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.7.17 09:58
@vokishka píše:
@admin a kdy se dočkáme zase normálního písma a vzhledu, jak to bylo před změnou?

no snad to vrátí ted to písmo je tak nepříjemný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
4.7.17 10:14

@admin Vraťte to zpátky jak to bylo.
Proč měníte něco, co všem vyhovovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
4.7.17 10:20
@Denisa76 píše:
no snad to vrátí ted to písmo je tak nepříjemný :roll:

jo jo, potvrzuji, každá změna je hrozná. Toto přímo mlátí do očí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
4.7.17 14:36

Vzhledem k tomu, že admini se k tomu písmu nijak nevyjadřují, tak mám pocit, že to takto chtějí nechat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová