Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ellusa já taky ne. Asi dnes nebudu spát, oni se mnou nekama, když mi nedají šipky.
@Ellusa já už z principu jiný prohlížeč nezkoušela, prostě se nebudu podrobovat jejich diktátu, jak si mám pouštět net.
@vokishka píše:
@Ellusa já už z principu jiný prohlížeč nezkoušela, prostě se nebudu podrobovat jejich diktátu, jak si mám pouštět net.
správně
a ještě IT to už snad nikdo nepoužívá, to je nejhorší co může být. Mají tady binec a my si máme instalovat sw, který je pro marťany, nebo pro ně
@admin píše:
Dobrý den,jak už si některé z Vás všimly, do pravého sloupce s výpisem nových diskusí jsme přidali ikonku se šipkou. Když na ni kliknete, dostanete se na nejnovější příspěvek v diskusi.
Přeji pěkné odpoledne
adminka Eliška
Co z toho je šipka? Co třeba nejdřív něco otestovat, než to spustíte? Ci třeba vrátít starý systém, když se ukáže, že nový je na nic. Ale to byste tam něco museli dělat ![]()
@lucenka cha cha, taky zadnou sipku nemas, jako ja. Jeste jsme si asi nezaslouzily jejich duveru. ![]()
Šipky nemám, stále (Mozilla).
@admin co se na to vykašla?. Je to tu jak u nás v republice. Co funguje, to změníme, když to nefunguje, necháme to tak a uděláme další změnu…
Když sem někdo nový přijde, bude zmaten - ikonka - to by mě fakt nenapadlo, že Doe_Jane je nick, musí u toho být piktogram???
Kalendář nebo domeček - jako proč proboha? Je tam červeně!!! např. dnes v 18.53, to si vážně myslíte, že IQ zdejších uživatelek šlo rapidně ke dnu?
Jako chápu, poté, co jsme s vámi již zažili a že to tu bylo párkrát dosti husté jsem doufala, že se už nic dalšího dít nebude. Takže vážně, mám dotaz, to chcete naštvat další uživatele? Neměli byste si je spíš náhodou předcházet?
Nebo máte nového šéfa, který musí vyvinout nějakou snahu a tak se vymyslelo TOHLE!!!??? V tom případě bych doporučovala najmout technika, který bude vědět, že si to má nejdřív vyzkoušet než to spustí.
Btw. jestli si myslíte, že to necháte vyhnít a my přestaneme prudit, tak vám oznamuji, že vážně nepřestaneme.
@admin Znovu jednoduchý dotaz a prosím jednoduchou odpověď. Proč jste to měnili?
@Markéta80 píše:
Proč se dělají změny k horšímu![]()
a žádná šipka tady není. To nastavoval rovnou babiš ne
![]()
Ten na to nemá čas, chodí mezi lidi, to nevíš?
@Markéta80 píše:
@Anna766 rozdává koblihy, Vali by koblihu jistě neodmítla
Co furt s těmi koblihami všichni máte?
nerozdává. Když už tak knihy. I když, když jsem ho potkala já, tak neměl ani ty knihy. ![]()
@Anna766 minule prý rozdával koblihy a rozdával
http://www.parlamentnilisty.cz/…-rozdame-852 ![]()