Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak bylo psáno - proč diskuze skočí vždy na 1. stranu?
A proč se u „nových“ diskuzí průběžně mění nick dle toho, kdo přispěje? K tomu snad stačí přehled v aktuálních diskuzích. Měl by tam zůstat nick zakladatele.
Admini, Vy už máte konec měsíce července dnes je 20.7.
Červenec 2017
Nejčtenější deníček je smazaný, jak si můžu ověřit, že byl nej? ![]()
Máte kalendář? Jestli ne věnuji Vám i s logem ![]()
@DanielaD píše:
Admini, Vy už máte konec měsíce července dnes je 20.7.Červenec 2017
Nejčtenější deníček je smazaný, jak si můžu ověřit, že byl nej?
https://www.emimino.cz/maminky/
Máte kalendář? Jestli ne věnuji Vám i s logem
![]()
Jé, tak ten nejčtenější smazaný deníček bych si taky ráda přečetla.
No nic, mám smolíka.
Ale když tak koukám na dnešní datum, taky přemýšlím, kdy ten červenec vlastně skončil…?
![]()
@DanielaD
Jenže žebříčky na konkrétní měsíc se tam objevují hned od 1. dne v měsíci. Tohle jsou vlastně jen průběžné výsledky a uzavře se to až po skončení měsíce.
Není třeba hned za každou cenu startovat ![]()
@radúna
také bych si ráda přečetla co je TOP, když je to smazané nepřečtu si nic, Tady vždy vyhrávají ty nejslabší deníčky, každý je čte, posuzuje se počet přečtení, ne kvalita. Což je trochu opačně, jak bývá zvykem, ale tady je vše proti proudu
@IvaB
Děkuji, to jsem nevěděla, myslela jsem, že už mají uzavřený měsíc, když se podíváš na tu stránku, tak to tak vypadá.
Omlouvám se za zmatky ![]()
Dobrý den,
prosím o radu. Opakovaně se pokouším vložit hodnocení u obchůdků, které jsem realizovala. Pokaždé ho normálně napíšu, ale nic se mi neuloží. Zobrazuje se mi 14 neohodnocených věcí ze tří obchůdků. Dnes se mi tam zobrazila nově prodaná věc a ani ta nelze ohodnotit. V minulosti jsem takový problém neměla. Díky za radu
.
Dobrý den,
píšete hodnocení přes mobilní aplikaci nebo přes počítač? Zkuste prosím i jiný prohlížeč. Děkuji, Karolína
@admin
uctivě zdravím,
stránky opět nabízejí první stránku diskuze.
Bavíte se jen s někým, nebo toto téma je už ohrané?
@admin píše:
@DeltaDobrý den,
píšete hodnocení přes mobilní aplikaci nebo přes počítač? Zkuste prosím i jiný prohlížeč. Děkuji, Karolína
Děkuji, napsala jsem Vám SZ.
Tak jsem snad po 14 dnech nakoukla a chtěla bych vám říct, ze opět u nejctenejsiho anonymního deníčku, navíc z prázdné náruče na hlavní stránce z mobilu vidím autora.
To je fakt takový problém to podchytit? Zrovna u takových témat.. pak se nedivte, když ty deníčky už prakticky nikdo psát nechce. A kvůli temhle kopancum a místnímu systému už sem skoro nechodím.
@Jitusee
Dobrý den,
můžete nám napsat SZ a napsat přímo o jaký deníček se jedná?
Děkujeme, podíváme se na to! Hezký víkend, Karolína
@admin Prosím,co se to dnes zase děje? když mi přijde upozornění na email na nový příspěvek v diskuzi, tak po kliknutí mi to hlásí, že stránka neexistuje! ![]()
Dobrý den, nefunguje mi hodnocení prodávajícího, nevíte čím to je?