Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20834
21.8.17 09:46
@misi11 píše:
@admin pouzivam mobil, ale ne mobilni verzi. Myslim tady na profilu zalozku, na email nemam nastavene upozorneni.

Problém může nastavit u dlouhých diskuzí, kde jsou tisíce příspěvků. :think: Některá upozornění Vám chodí? Třeba právě z nových diskuzí?

admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
15.9.17 18:00

Dobrý den adminky, již několikrát jsem psala recenzi na výrobky a zakládala i nové, ale nikdy se nezobrazily. Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
16.9.17 09:56

@Romilda Dobrý den,

Vaše recenzi jsme dostali. Momentálně probíhají úpravy sekce, proto schvalování nových zkušeností může nějako dobu trhat. Vaše recenze se ale nikam neztratí :)

Děkujeme za trpělivost :kytka:

Krásný víkend,

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
16.9.17 13:14

Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65160
20.9.17 21:42

Dobrý den, nemůžete zrušit to rozmazání textu, když si přidám diskuzi do oblíbených? I když to trvá jen chvíli, je to velice nepříjemné na oči. Nechápu smysl toho rozmazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
21.9.17 10:27

Dobrý den,

dříve si upozornění v horní liště často uživatelé nevšimli. Proto jsme se rozhodli pro rozmazávání textu. Rozmazání trvá jen tři vteřiny a po třech vteřinách můžete pokračovat dál.

Děkujeme za pochopení, Karolína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
21.9.17 10:34

@admin A k čemu je potřeba si toho upozornění v liště všímat? Tak snad vím, že jsem si téma chtěla dát do oblíbených a nemusí mě nikdo považovat za naprostého idi***ta, co neví, co dělá. A jinak tedy napsat u něčeho tak zbytečného, že to trvá jen 3 vteřiny, to je gól. Ano, přeložila jsem si to = vůbec nás nezajímá, co si myslí uživatelé, bude to takhle jak jsme to vymysleli my a tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.9.17 13:19
@admin píše:
Dobrý den,

dříve si upozornění v horní liště často uživatelé nevšimli. Proto jsme se rozhodli pro rozmazávání textu. Rozmazání trvá jen tři vteřiny a po třech vteřinách můžete pokračovat dál.

Děkujeme za pochopení, Karolína :kytka:

zkuste si někdy sami na vlastní oči, jak dlouhé (a naprosto zbytečné) jsou ty tři vteřiny… ale pokud to byl záměr, aby to vypadalo, jako že se emimino pokazilo (rozmazaná nereagující celá stránka), tak to se vám v tom případě povedlo… to určitě každý uživatel emimina ocení… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.9.17 13:20
@Ellusa píše:
@j.a.n.i1 Nečekáš, že se něco změní nebo tak, že ne? :mrgreen: My na vyjádření @admin v jiné diskuzi čekáme už asi třetí den a docela mě ta ignorance našich dotazů baví 8). Ale tak zas na druhou stranu se nám to tu hezky rozostřuje a též to dělá při odeslání SZ, tam asi obzvlášť potřebuji, aby mě to vizuálně upozornilo, že SZ odešla, bych si toho jinak fakt NEVŠIMLA 8o :mrgreen:.

asi někdo potřebuje tři vteřiny poté mít rozmazáno, aby mu došlo, jakou blbost udělal… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65160
21.9.17 17:56

@admin asi mám delší vedení, ale nechápu. Ono se to rozostří až tehdy, když si všimnu, že tam to tlačítko je a zmáčknu ho. Ne před tím, abych si ho milostivě všimla. Ale asi jsem b. bá a patřičně to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
21.9.17 20:21

@vokishka Ne, bylo myšleno to vyjížděcí okno si informací o tom, že diskuze byla přidána do oblíbených… do háje do by se asi tak jiného mělo stát když zmáčknu na čudlík „Přidat do oblíbených“ měla by se ta diskuze snad smazat :think: no podle Adminů to asi všichni očekáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65160
21.9.17 20:26

@j.a.n.i1 to okno mi nevadí, ale to rozostření mě pěkně s…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
21.9.17 20:28

@vokishka No a to rozostření je proto, abys náhodou nepřehlédla to (zcela zbytečné, leč samo o sobě neobtěžující) okno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
21.9.17 21:11
@j.a.n.i1 píše:
@vokishka No a to rozostření je proto, abys náhodou nepřehlédla to (zcela zbytečné, leč samo o sobě neobtěžující) okno…

Dobrý den,

děkujeme za cenné informace. Určitě je předám dál - názor uživatelů je pro nás velmi důležitý. Co se týče samotného rozmazávání, změnu vidím i já při administraci. Pokud vám 3 vteřiny příjdou dlouhé, okno můžete uzavřít pomocí malého křížku v horním rohu.

Hezký den, Karolína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65160
21.9.17 22:11

@admin super řešení. Takže místo toho, abyste zrušili obtěžující novinku, budeme hledat nějaký křížek. Zcela jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová