Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malaga píše:
@admin - kde mám svoji novou profilovku??? díky
Jestli je to ta nová naštvaná slepice, vidím ji už odvcera. ![]()
@sirikit píše:
Jestli je to ta nová naštvaná slepice, vidím ji už odvcera.
no je to asi zase tím prohlížečem…díky ![]()
A ona není naštvaná, jen nestíhá, protože přece nesmí u něčeho chybět ![]()
@Malaga píše:
no je to asi zase tím prohlížečem…díky
A ona není naštvaná, jen nestíhá, protože přece nesmí u něčeho chybět
Vypadá v jedný pene. ![]()
Zkus klavesu F5, jinak změnu profilovky třeba na mobilu taky vidím až druhý den. ![]()
To, aby změna nebyla tak náhlá. ![]()
@sirikit píše:
Vypadá v jedný pene.
Zkus klavesu F5, jinak změnu profilovky třeba na mobilu taky vidím až druhý den.
To, aby změna nebyla tak náhlá.
F5 je tak ošoupaná, že už nejde ani poznat…asi to musím restartovat…
@Malaga Uvidíš ji zitra nebo za měsíc…
Pořád se je na co těšit. ![]()
No tak to rozmazávání je hrůza a děs. a ne, nechce se mi hledat křížek, abych to vypnula.
@admin, připojuji se s „reklamací“ na to rozmazávání. Nejde to zrušit? Tahá mi to oči, je to hodně nepříjemné.
Dneska jsem zjistila, že zmizela jakási včerejší diskuze, kde kočka nabízela lístky na Kabát a to oznámení v rozmazaném pozadí je fakt na prd.
@neumisa píše:
No tak to rozmazávání je hrůza a děs. a ne, nechce se mi hledat křížek, abych to vypnula.
Já ten křížek snadno najdu, protože ta tabulka je jediné nerozmazané, co na monitoru zbude. Ale dlouhý tři vteřiny - spíš mi to teda připadá, jako deset minut - koukám na rozostřené sklo a jako co???
![]()
Jsem zrychlenej člověk a tyhle zbytečný prodlevy mě deptají.
![]()
Dobrý den,
děkujeme za nahlášení. Můžete nám prosím přeposlat e-mail, který vám přišel? Podíváme se na to.
Hezký den, Karolína ![]()
@admin píše:
@sirikit @lucenkaDobrý den,
děkujeme za nahlášení. Můžete nám prosím přeposlat e-mail, který vám přišel? Podíváme se na to.
Hezký den, Karolína
Díky, přeposlala jsem, ale už ráno jsem psala na info@emimino a Vaše kolegyně mě velmi rychle uklidnila svou odpovědí, že se můj nick hlásí skutečně pořád z té samé IP adresy, takže o naboření profilu - jak jsem se v první chvíli lekla - určitě nejde.
![]()
@matkabagristy píše: šmarjá, jsi slepá, nebo co
Uz jsem spokojena ![]()
Co to je vidím rozmazaně, už jsem si myslela, že mám mrtvici.
Řeší se to dlouho tak je to v pořádku, mrtvice to není.
@admin Je nějaká šance, že byste mi přestali posílat ty bláboly do soukromých zpráv? Nestačí, že je tu mrak reklam? Měla jsem dojem, že s tímhle otravováním v SZ se muselo při registraci souhlasit.
@admin ta otravná reklama (s ad blockem prázdná mezera) uprostřed diskuze musí být? chápu, že emimino je závislé na příjmu z reklam, ale takhle mnoho lidí nedočte celou diskuzi, protože má pocit, že už je konec stránky. Kdysi jste slibovali, že tahle otravná vložka bude jen v tématech s jídlem, kde se v ní budou objevovat recepty. A teĎ je všude
![]()