Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
@admin ta otravná reklama (s ad blockem prázdná mezera) uprostřed diskuze musí být? chápu, že emimino je závislé na příjmu z reklam, ale takhle mnoho lidí nedočte celou diskuzi, protože má pocit, že už je konec stránky. Kdysi jste slibovali, že tahle otravná vložka bude jen v tématech s jídlem, kde se v ní budou objevovat recepty. A teĎ je všude![]()
Sliby chyby, slibem neurazis. Jsou přece taková krásná přísloví. Asi si je hlavní dozorce nacvičuje, třeba je na Slovensku nemají ![]()
Dobrý den,
děkujeme za zpětnou Vazbu. Zasílání zpráv do SZ bohužel není možné zrušit.
Přeji pěkné dopoledne ![]()
adminka Lucka
@admin den přeji ,dneska když přijde upozornění a chci ho rozkliknout, tak se všude objeví ,pokud se diskuse klikne přes blikající oko tak funguje normálně.Děkuji za vyřešení
Ha, právě jsem se dostala do této diskuze přes upozornění. Jdu zkusit jiné ![]()
Hezký den,
chybu jsme již opravili. Děkujeme, že jste nám dali vědět.
Pěkný víkend, ![]()
adminka Zuzi
@admin když otevřu upozornění, ta nerozkliknutá zůstanou svítit, to je nová vychytávka nebo chyba? Přijde mi to trochu nepřehledné, pokud je to nová vychytávka, stálo by za zvážení tlačítko „označit vše jako přečtené“…
@admin mne zůstávají svítit všechna upozornění, i ta uz navstivená + se mi neustale zobrazuje cervene číslo s počtem upozornění na hlavní stránce. Používám mobilní verzi ![]()
Mám teď taky opakovaně červená některá už navštívená upozornění.Koukám tam pak zbytečně.
Dobrý den,
omlouvám se, chybka!
Opravíme.
@Raddka a @Konnny taky se vám to děje na mobilní verzi, nebo i na klasické?
Děkuji za pomoc,
Monika