Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin Nějak vám nefunguje diskuze https://www.emimino.cz/…ubec-300624/
při přidání odpovědi se ta předcházející posune místo dotazu…
@lucenka Ježiš, Tobě taky? ![]()
Před chvílí jsem překvapeně odpovídala na tentýž uvítací mail, že tu aktivně působím skoro 4 roky, ale každopádně děkuji za uvítání.
![]()
Blbnou ale i ikonky: ve veřejných ji mám, v uzavřence ne, teď koukám už ani na profilu - a tenhle příspěvek píšu podruhé, protože se mi nejdřív vložil dvakrát a když jsem ten druhý zeditovala, automaticky se zkrátil na „2×
“ i první příspěvek.
![]()
A tak… fouká, že jo. ![]()
Příspěvek upraven 30.10.17 v 11:08
@admin Přišel mi další email pro nováčka?
Nevidím žádné profilovky ani tu svou??
@radkka píše:
@admin Nějak vám nefunguje diskuze https://www.emimino.cz/…ubec-300624/při přidání odpovědi se ta předcházející posune místo dotazu…
Těch nefungujících diskuzí bude víc…
Já mám rozházené diskuze, třeba na stránce dva příspěvky a pak nic. Ani nemůžu najít odpověď když mě někdo zmínil.
@mmch píše:
@admin Přišel mi další email pro nováčka?Nevidím žádné profilovky ani tu svou??
Koukám, Tobě se příspěvek taky zdvojil. Opakování - matka Moudrosti. ![]()
Anebo Halloweenské překvápko.
![]()
@sirikit píše:
Koukám, Tobě se příspěvek taky zdvojil. Opakování - matka Moudrosti.
Anebo Halloweenské překvápko.![]()
Vidíš a já ho vidím jen jednou…
Úplně se to teď bojim poslat, aby to nebylo přes celou stranu…
![]()
@mmch Hele, a teď dobrý - a vidím i ikonky. ![]()
Chyba v Matrixu. ![]()
Jdu do práce a ajťákovi držím palce, určitě to zas nějak zbouchá dohromady.
![]()
(Pánbiček ho potrestal za to rozostřování!
)
@j.a.n.i1 píše:
Těch nefungujících diskuzí bude víc…
Už na to taky koukám ![]()
@jdukolem píše:
tak to ani prd.. chrome mi nejlíp vyhovuje kvůli vyhledávání.. jako co má prohlížeč společnýho s tím, že zakliknu v profilu NEZASÍLAT upozornění na email fakt nechápu..
Hele holka, zkus ještě v diskuzích na který ti chodí upozornění, nahoře vypnout sledovat mailem. Ono i když máš zaškrtnutý čtvereček nezasílat v nastaveni, tak pořád ti chodí upozornění na mail ty diskuze, kde je nad ní zapnutá ikonka sledovat emailem. ![]()
@sirikit píše:
Myslím, že v tom příspěvku, kde Ti zmínka nefungovala, byla chyba v otazníku za nickem. Mám vypozorovano, že nick ve zmínce musí být úplně „čistý“, žádná interpunkce bezprostředně za ním ani pred ním, jinak nezmodra. Smajlik paradoxně nevadí.
Možná to bylo ono.
Ale když jsem dala celý příspěvek citovat, tak uz tam zmínka je… a nic jsem v tom neupravovala… ![]()
@Regina Hero píše:
Ale když jsem dala celý příspěvek citovat, tak uz tam zmínka je… a nic jsem v tom neupravovala…
Jsou věci mezi nebem a zemí, sestro..
![]()
@sirikit píše:
Jsou věci mezi nebem a zemí, sestro..![]()
Chtěla jsi napsat mezi nebem a emiminem, Ne?
@admin proč mi dnes přišel uvítací email, že jsem se přihlásila na emimino, když už tu jsem několik let? To jste se rozhodli pro spam?