Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
21.9.17 22:38
@admin píše:
Dobrý den,

děkujeme za cenné informace. Určitě je předám dál - názor uživatelů je pro nás velmi důležitý. Co se týče samotného rozmazávání, změnu vidím i já při administraci. Pokud vám 3 vteřiny příjdou dlouhé, okno můžete uzavřít pomocí malého křížku v horním rohu.

Hezký den, Karolína :kytka:
:) :palec: :palec: :palec: :palec: jsme moc rádi/y, že dáte na názory uživatelů…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.9.17 22:42
@admin píše:
Dobrý den,

dříve si upozornění v horní liště často uživatelé nevšimli. Proto jsme se rozhodli pro rozmazávání textu. Rozmazání trvá jen tři vteřiny a po třech vteřinách můžete pokračovat dál.

Děkujeme za pochopení, Karolína :kytka:

nevšimli? Jako toho velkého růžového rámečku přes celou obrazovku, že diskuze byla přidána do oblíbených? Toho si někdo nevšiml? Tak pokud přehlédl tohle, tak nějaký menší bílý rámeček s toutéž informací nepřehlédnou, když jim budou oči přecházet tím rozmazáním? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
26.9.17 15:43

@admin vy jste dělali nové úpravy? Mám to nějaké „jiné“ a je to děs. Jsem v klasické verzi a vůbec se mi to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
8.10.17 05:25

@admin co je to za záplavu dnešní reklamy na různých diskuzích? Nějaká novinka!
Dle čeho je výběr diskuzí, kde se objeví reklama adminů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
8.10.17 15:30

@Anturie

Dobrý den,

děkujeme za dotaz. Chceme uživatelkám připomenout, aby se při hledání poohlédli i v našem bazaru. Výběr diskuzí je náhodný. Mohu ještě s něčím poradit?

Hezký den, Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
18.10.17 20:52

@admin Děkuji za konstruktivní odpověď. To je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65160
19.10.17 06:49

@admin kdopak tak uzasne prejmenoval diskuzi o prispevku na peci na nesmysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.10.17 08:08
@vokishka píše:
@admin kdopak tak uzasne prejmenoval diskuzi o prispevku na peci na nesmysl?
:D :D :D možná to chtělo před přejmenováním vygůglovat, co to je PNP a co je to přednemocniční neodkladná péče… pak by něco takového admini nemohli udělat… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
24.10.17 00:29
@admin píše:
@Anturie

Dobrý den,

děkujeme za dotaz. Chceme uživatelkám připomenout, aby se při hledání poohlédli i v našem bazaru. Výběr diskuzí je náhodný. Mohu ještě s něčím poradit?

Hezký den, Karolína

co to zase je? :) :) JO můžeš, proč se nemohu přihlásit, řeším to teprve 1/2 roku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
24.10.17 00:53

Ellusa, je to ta lvice?? Je černá, už je pryč? To je škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
24.10.17 00:56
@admin píše:
Dobrý den,

dříve si upozornění v horní liště často uživatelé nevšimli. Proto jsme se rozhodli pro rozmazávání textu. Rozmazání trvá jen tři vteřiny a po třech vteřinách můžete pokračovat dál.

Děkujeme za pochopení, Karolína :kytka:

:) :) já myslela, že mě odchází pc a to je zlepšovák :zed:
Znáte něco jako barvy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65160
24.10.17 06:33
@DanielaD píše: :) :) já myslela, že mě odchází pc a to je zlepšovák :zed:
Znáte něco jako barvy? :think:

Asi neznají, lepší je prudit lidí nějakým rozmazavanim textu. Kolikrát si tu záložku prostě vypnu, když se rozmaže. A vrátím se později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
24.10.17 07:52
@DanielaD píše: :) :) já myslela, že mě odchází pc a to je zlepšovák :zed:
Znáte něco jako barvy? :think:

zlepšovák… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: šílený zlepšovák, mě z toho bolí oči, protože zrak se chce přizpůsobit a pokouší se zaostřit a ono to nejde… :zed: a až tady si člověk názorně uvědomí, jak dlouhé jsou tři sekundy… toto jsem nikde jinde nezažila a nechápu, proč se to tu udělalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.10.17 18:54

@admin proč jste přejmenovali tuhle diskuzi? https://www.emimino.cz/…vota-300344/
Teď to nedává smysl… z původního slaďování jste udělali sledování… :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
25.10.17 19:02

To rozmazavani je na dve veci… nechci psat na jake :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie