Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Dobrý den,děkujeme za cenné informace. Určitě je předám dál - názor uživatelů je pro nás velmi důležitý. Co se týče samotného rozmazávání, změnu vidím i já při administraci. Pokud vám 3 vteřiny příjdou dlouhé, okno můžete uzavřít pomocí malého křížku v horním rohu.
Hezký den, Karolína
@admin píše:
Dobrý den,dříve si upozornění v horní liště často uživatelé nevšimli. Proto jsme se rozhodli pro rozmazávání textu. Rozmazání trvá jen tři vteřiny a po třech vteřinách můžete pokračovat dál.
Děkujeme za pochopení, Karolína
nevšimli? Jako toho velkého růžového rámečku přes celou obrazovku, že diskuze byla přidána do oblíbených? Toho si někdo nevšiml? Tak pokud přehlédl tohle, tak nějaký menší bílý rámeček s toutéž informací nepřehlédnou, když jim budou oči přecházet tím rozmazáním? ![]()
@admin vy jste dělali nové úpravy? Mám to nějaké „jiné“ a je to děs. Jsem v klasické verzi a vůbec se mi to nelíbí.
@admin co je to za záplavu dnešní reklamy na různých diskuzích? Nějaká novinka!
Dle čeho je výběr diskuzí, kde se objeví reklama adminů?
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Chceme uživatelkám připomenout, aby se při hledání poohlédli i v našem bazaru. Výběr diskuzí je náhodný. Mohu ještě s něčím poradit?
Hezký den, Karolína
@admin kdopak tak uzasne prejmenoval diskuzi o prispevku na peci na nesmysl?
@vokishka píše:
@admin kdopak tak uzasne prejmenoval diskuzi o prispevku na peci na nesmysl?
@admin píše:
@AnturieDobrý den,
děkujeme za dotaz. Chceme uživatelkám připomenout, aby se při hledání poohlédli i v našem bazaru. Výběr diskuzí je náhodný. Mohu ještě s něčím poradit?
Hezký den, Karolína
co to zase je?
JO můžeš, proč se nemohu přihlásit, řeším to teprve 1/2 roku ![]()
@admin píše:
Dobrý den,dříve si upozornění v horní liště často uživatelé nevšimli. Proto jsme se rozhodli pro rozmazávání textu. Rozmazání trvá jen tři vteřiny a po třech vteřinách můžete pokračovat dál.
Děkujeme za pochopení, Karolína
já myslela, že mě odchází pc a to je zlepšovák ![]()
Znáte něco jako barvy? ![]()
@DanielaD píše:![]()
já myslela, že mě odchází pc a to je zlepšovák
Znáte něco jako barvy?
Asi neznají, lepší je prudit lidí nějakým rozmazavanim textu. Kolikrát si tu záložku prostě vypnu, když se rozmaže. A vrátím se později.
@DanielaD píše:![]()
já myslela, že mě odchází pc a to je zlepšovák
Znáte něco jako barvy?
zlepšovák…
šílený zlepšovák, mě z toho bolí oči, protože zrak se chce přizpůsobit a pokouší se zaostřit a ono to nejde…
a až tady si člověk názorně uvědomí, jak dlouhé jsou tři sekundy… toto jsem nikde jinde nezažila a nechápu, proč se to tu udělalo…
@admin proč jste přejmenovali tuhle diskuzi? https://www.emimino.cz/…vota-300344/
Teď to nedává smysl… z původního slaďování jste udělali sledování…
![]()