Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin další skvělé vylepšení?
Proč mě při kliknutí no nový příspěvek v pravém sloupci odkážete na první příspěvek? To je jak u blbých
to je takový problém, to nejdřív pořádně otestovat?
@admin… stále nic? To je opravdu zajímavé, pokud se něco semele v diskuzi, hned tam přiletíte a snažíte se dělat policajta bez toho, že byste si uvědomili, že sem chodí svéprávní, dospělí lidé, kteří se prostě občas chytnou. Ale když vám víc lidí napíše, že ty změny jsou hrozné a jestli to nevrátíte, tak děláte mrtvého brouka.
Ale jasně, chápu. My jsme jen ten póvl, co vás tu živí, že? Bany lidem co jsou nepohodlní, buzerace v diskuzích ať se proboha nediskutuje mimo téma, rozesílání spamů všem uživatelům. Celej pan majitel Babiš, že?
@admin, nevím, kde se stala chyba u vašeho „vylepšení“ sloupečků. Ale když kliknu na poslední - nový - příspěvek nějaké diskuze, ocitnu se na začátku oné diskuze a ne na tom konkrétním posledním příspěvku…? ![]()
@radúna píše:
@admin, nevím, kde se stala chyba u vašeho „vylepšení“ sloupečků. Ale když kliknu na poslední - nový - příspěvek nějaké diskuze, ocitnu se na začátku oné diskuze a ne na tom konkrétním posledním příspěvku…?
mám to stejně a je to teda fakt „zlepšovák“…
@radúna píše:
@admin, nevím, kde se stala chyba u vašeho „vylepšení“ sloupečků. Ale když kliknu na poslední - nový - příspěvek nějaké diskuze, ocitnu se na začátku oné diskuze a ne na tom konkrétním posledním příspěvku…?
Tohle jsem jim psala už včera a nějak nejsou schopni reagovat… asi mají dovolenou ![]()
@lucenka píše:
Tohle jsem jim psala už včera a nějak nejsou schopni reagovat… asi mají dovolenou
Taky jsem se ptala včera…
Je to nesmysl, to vracení na začátek, zajímalo by mě, kdo to vymyslel@admin
Znovu prosím o vrácení do původního stavu ![]()
@Ellusa a tu je třeba světit
. Tak já jdu také, lehnu si a nádobí po obědě počká ![]()
Myslím, že do pondělka to vydrží, ne? ![]()
Nebo je to až tak životně důležité? ![]()
@Ellusa jo, Simpsonovi jsou silný tahák k nicnedělání
![]()
@Malaga píše:
mám to stejně a je to teda fakt „zlepšovák“…
Koukám, že je nás víc a neviděla jsem víc lidí, včetně @free333 .
![]()
Buď mě to hodí na začátek diskuze nebo na oživující příspěvek. Takže na poslední příspěvky se dostáváme přes upozornění a pak kliknutím na ten poslední. Čili víc kliknutí, no sakra, nebude on to nakonec úmysl? Víc kliknutí?
![]()
@radúna píše:
@Ellusa jo, Simpsonovi jsou silný tahák k nicnedělání![]()
![]()
![]()
Koukám, že je nás víc a neviděla jsem víc lidí, včetně @free333 .
Buď mě to hodí na začátek diskuze nebo na oživující příspěvek. Takže na poslední příspěvky se dostáváme přes upozornění a pak kliknutím na ten poslední. Čili víc kliknutí , no sakra, nebude on to nakonec úmysl? Víc kliknutí?
![]()
tak tys na to kápla!!!…je to záměr… ![]()