Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cuddy píše:
@Regina Hero Ted uz se to zase rozbehlo, u tebe ne? A je to opravdu zvlastni server, tolik chyb jinde nepozoruji.
tak teď už to zase nejde…
Dobrý den,
mohu se zeptat, kde přesně se problémy se scrollováním objevují? Na celém webu nebo pouze v diskusích?
@Ellusa napište nám prosím do SZ, o jakou uživatelku se jedná; přegenerování fotky může trvat i v řádu hodin.
Děkujeme za doplňující informaci
adminka Zuzka
@Ellusa Díky za info, uživatelku jsme kontaktovali, abychom získali více informací. ![]()
adminka Zuzka
Pořád nic, vždycky zpočátku, když načtu první diskuzi, tak ano, pak už nic. Nepomáhá ani stránku zavřít a najet znov.
@Ellusa píše:
@admin Tak změněnou fotku na mobilu nevidím ani víc jak po týdnu od změny
bože, ty spěcháš… dneska jsou všichni tak uspěchaní, nemají žádnou trpělivost… přece víš, že to nějakou dobu potrvá, to přece není jak na facebooku, kde změníš fotku a lidi ti to lajkují ještě dřív, než odklikneš „změnit“
![]()
@Ellusa píše:
Myslíš, že jsem náročná, jo?![]()
A kolik dnů je teda ok, 2 týdny? Já jen abych věděla
![]()
tak tři čtyři měsíce, ne?
@Regina Hero píše:
bože, ty spěcháš… dneska jsou všichni tak uspěchaní, nemají žádnou trpělivost… přece víš, že to nějakou dobu potrvá, to přece není jak na facebooku, kde změníš fotku a lidi ti to lajkují ještě dřív, než odklikneš „změnit“![]()
![]()
@Ellusa píše:
a joooooo, tak já si napíši do kalendáře, abych to zkontrolovala, pro jistotu na prosinec![]()
![]()
![]()
Snad nemyslíš letošní prosinec
![]()
@Ellusa Dobrý den,
děkujeme za informaci. Problém dále prověříme a dámě Vám včas vědět. Protože nikdo jiný zatím tento problém nehlásil, můžeme poprosit o screen-shot?
Děkujeme
adminka Klára