Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevymýšlejte si
všechno je v pořádku zevrubně × zebrubně kontrolováno
teď nevím jak to psali ![]()
@vokishka píše:
Věčně mi to píše tohle : 408 Request Time-out
Your browser didn't send a complete request in time.
Musím to načítat znovu. Je to už pár dní, dělá to i v tabletu i v počítači.
to se týká HTTP + proxy
to znamená, že se rycheji připojíte sem, než ten jejich server, Vás přijme. Chyba není na Vaší straně ![]()
Mimo jiné to také znamená, počkej, je tady plno. Toto snad není pravda
![]()
Jistě budete vyzvání ke smazání sušenek, a snímku obrazovky. Je to zbytečné, není to Vaše chyba. ![]()
Může se někdo vyjádřit z IT?
Je to pomalé, sotva píšu písmenka
chtěla bych vidět strojovnu, to je úmorné, jak pro nás uživatele, tak pro IT, dělat na starém železe zázraky opravdu nejde.
Chápu, že tento web je pro zábavu a více se investuje do i- dnes, módní peklo
že??, jarmark-samé hovadiny.
Jsou tu maminky, které se nechodí bavit, potřebují poradit, sice toto není linka důvěry, ale když už tu něco takového je, ať to slouží a nezlobí uživatele. Je možné, že právě, teď nějaká slečna, paní, někoho potřebuje, kdyby tento web měl pomoct jedné osobě za rok, splnil účel. Ale toto je opravdu marné ![]()
@Jitusee píše:
@DanielaD Ja jsem vzdycky byla Rebel
Nejsi Rebelka, jen Tě to štve a nikdo Tě neposlouchá. Já je chápu, odpovídat na něco, čemu nerozumím, je obtížné. ![]()
Lepší je kopírovat recepty, neuvádět zdroje, kopírovat PR články, které snad nikdo nečte. ![]()
Napomínat za běžná hovorová slova, v době, když jsem nebyla přihlášená, občas mě to sem hodilo při vyhledávání na netu. Zahlédla jsem „nežere a nežere“ takto psát o dítěti?
Kam se hrabe slovo kvokat ![]()
@bozuzu píše:
@DanielaD Nechceš už toho tady nechat? Jestli máš na adminy nějaké odborné požadavky, tak si to s nima řeš po SZ a nedělej tady důležitou furt.Tady je to na dotazy běžných uživatelů a hlášení čeho nefunguje. To co tu předvádíš furt ty už se jim ani nedivim, že nereagujou a i sem radši svůj dotaz, který bych jinak napsala sem poslala v SZ. Kvůli tobě.
neber to tak vážně ![]()
Nemám odborné požadavky, jen běžné dotazy, proč něco nefunguje. Tedy splňuji podmínky.
Ty někde vidíš, že by na něco reagovali?
Neboj, já Ti tvůj dotaz řešit nebudu. ![]()
@Jitusee píše:
@DanielaD Danco ujišťuji te, ze tebe taky nikdo neposloucha
jsem zvyklá z domu
Hlásím, ze dneska me to samo odhlasilo ![]()
Mobilní verze, prohlížeč Safari.
Furt a pořád se mi objevuje ta hláška :408 Request Time-out
Your browser didn't send a complete request in time.
Už jsem to tu psala a naivně doufala, že s tím něco děláte. Mně to prostě nebaví otvírat diskuze na 2×.
Dobry den, dekuji za milou komunikaci a chtela bych nahlásit, ze me to dnes opět samo odhlasilo
Jak tomu mohu zabránit??
Tak mě to tedy taky občas odhlásí, ale to nějak neřeším jako chybu, tu a tam mě odhlašují různé weby, tak se prostě zas přihlásím a jedu dál.
@j.a.n.i1 Me to docela prudí, mam poměrně složite přihlašovací heslo a z mobilu to píšu i na několikrát, protoze se na displeji premacknu a diky šifrování nevidím, co jsem napsala. Tu a tam nevnimam jako kazdy den, proto se ptám, zda je možnost jak tomu zabránit.
@Jitusee Tak každý den se mi to tedy nestává ani na emiminu, teď se mi to stalo poprvé od odstávky.
@Jitusee Aha, já z tvého dotazu nepochopila, že je to tak často, pochopila jsem to tak, že dnes…
Také se mi občas server odhlásí ![]()
Příspěvek upraven 05.04.17 v 12:32