Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
15.3.17 22:31

Nevymýšlejte si :) všechno je v pořádku zevrubně × zebrubně kontrolováno ;) teď nevím jak to psali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
15.3.17 23:16
@vokishka píše:
Věčně mi to píše tohle : 408 Request Time-out
Your browser didn't send a complete request in time.
Musím to načítat znovu. Je to už pár dní, dělá to i v tabletu i v počítači.

to se týká HTTP + proxy
to znamená, že se rycheji připojíte sem, než ten jejich server, Vás přijme. Chyba není na Vaší straně ;)
Mimo jiné to také znamená, počkej, je tady plno. Toto snad není pravda :zed: :zed:

Jistě budete vyzvání ke smazání sušenek, a snímku obrazovky. Je to zbytečné, není to Vaše chyba. ;)

Může se někdo vyjádřit z IT?

Je to pomalé, sotva píšu písmenka :roll: chtěla bych vidět strojovnu, to je úmorné, jak pro nás uživatele, tak pro IT, dělat na starém železe zázraky opravdu nejde.
Chápu, že tento web je pro zábavu a více se investuje do i- dnes, módní peklo :lol: :lol: že??, jarmark-samé hovadiny.

Jsou tu maminky, které se nechodí bavit, potřebují poradit, sice toto není linka důvěry, ale když už tu něco takového je, ať to slouží a nezlobí uživatele. Je možné, že právě, teď nějaká slečna, paní, někoho potřebuje, kdyby tento web měl pomoct jedné osobě za rok, splnil účel. Ale toto je opravdu marné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
15.3.17 23:30
@Jitusee píše:
@DanielaD Ja jsem vzdycky byla Rebel :lol:

Nejsi Rebelka, jen Tě to štve a nikdo Tě neposlouchá. Já je chápu, odpovídat na něco, čemu nerozumím, je obtížné. :)

Lepší je kopírovat recepty, neuvádět zdroje, kopírovat PR články, které snad nikdo nečte. :roll:
Napomínat za běžná hovorová slova, v době, když jsem nebyla přihlášená, občas mě to sem hodilo při vyhledávání na netu. Zahlédla jsem „nežere a nežere“ takto psát o dítěti?
Kam se hrabe slovo kvokat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
16.3.17 11:15

@DanielaD Danco ujišťuji te, ze tebe taky nikdo neposloucha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
16.3.17 17:08
@bozuzu píše:
@DanielaD Nechceš už toho tady nechat? Jestli máš na adminy nějaké odborné požadavky, tak si to s nima řeš po SZ a nedělej tady důležitou furt.Tady je to na dotazy běžných uživatelů a hlášení čeho nefunguje. To co tu předvádíš furt ty už se jim ani nedivim, že nereagujou a i sem radši svůj dotaz, který bych jinak napsala sem poslala v SZ. Kvůli tobě. :think:

:) :) neber to tak vážně :)
Nemám odborné požadavky, jen běžné dotazy, proč něco nefunguje. Tedy splňuji podmínky.
Ty někde vidíš, že by na něco reagovali?
Neboj, já Ti tvůj dotaz řešit nebudu. :mavam:

@Jitusee píše:
@DanielaD Danco ujišťuji te, ze tebe taky nikdo neposloucha :lol:

:) :) jsem zvyklá z domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
17.3.17 19:57

Hlásím, ze dneska me to samo odhlasilo :nevim:
Mobilní verze, prohlížeč Safari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65162
19.3.17 10:13

Furt a pořád se mi objevuje ta hláška :408 Request Time-out
Your browser didn't send a complete request in time.
Už jsem to tu psala a naivně doufala, že s tím něco děláte. Mně to prostě nebaví otvírat diskuze na 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.3.17 10:16

Mě tedy emimi funguje a to jak v počítači tak ve founě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
19.3.17 12:43

Dobry den, dekuji za milou komunikaci a chtela bych nahlásit, ze me to dnes opět samo odhlasilo :nevim: Jak tomu mohu zabránit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
19.3.17 13:23

Tak mě to tedy taky občas odhlásí, ale to nějak neřeším jako chybu, tu a tam mě odhlašují různé weby, tak se prostě zas přihlásím a jedu dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
19.3.17 15:17

@j.a.n.i1 Me to docela prudí, mam poměrně složite přihlašovací heslo a z mobilu to píšu i na několikrát, protoze se na displeji premacknu a diky šifrování nevidím, co jsem napsala. Tu a tam nevnimam jako kazdy den, proto se ptám, zda je možnost jak tomu zabránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
19.3.17 15:33

@Jitusee Tak každý den se mi to tedy nestává ani na emiminu, teď se mi to stalo poprvé od odstávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
19.3.17 15:35

@j.a.n.i1 No tobe ne, mne ted prave ano. Proto se ptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
19.3.17 15:37

@Jitusee Aha, já z tvého dotazu nepochopila, že je to tak často, pochopila jsem to tak, že dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
4.4.17 16:54

Také se mi občas server odhlásí :think:

Příspěvek upraven 05.04.17 v 12:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...