Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ellusa píše:
@admin Děkuji za informaci. P. S.: Nechybí kousek textu?
Po rozhovoru s programátorem se může stát cokoliv
@Ellusa píše:
@admin Děkuji za informaci. P. S.: Nechybí kousek textu?
asi migroval… nebo emigroval? Kdo se v tom má vyznat, občas to tu nechodí a občas chodí… a jak se zdá, tak si i texty chodí, kam se jim zachce…
![]()
@Regina Hero píše:
asi migroval… nebo emigroval? Kdo se v tom má vyznat, občas to tu nechodí a občas chodí… a jak se zdá, tak si i texty chodí, kam se jim zachce…![]()
![]()
díky za upozornění
Text mi tam přebýval. Nakonec jsem to napsala totiž jinak a zapomněla, že to mám rozepsané pod tím… Omlouvám se za zmatek. Každopádně ještě jednou děkuji za všechna Vaše hlášení.
Problém s e-mailovou notifikací SZ znovu otestujeme. Děkuji za zprávy,
admin Josefina
EDIT: Právě jsme vše zevrubně otestovali, ale chybu nepozorujeme. @DanielaD Není možné, že zpráva přišla do spamu, případně do jiné záložky?
Opravdu sem chodím čím dal Min, protože po půl hodině načítání mi trvá napsat 5 minut jedno slovo. Je to úplně zasekany, hlavně teda z mobilu.
@Jitusee Dobrý den,
tuhle chybu také nepozorujeme. Můžete nám prosím poslat údaje o zařízení a prohlížeči, ze kterého se přihlašujete? (SZ)
Děkuji,
admin Josefina
@admin Pres mobil, prohlížeč Safari. Kdyz jdu pres PC, tak to poměrně jde. Ale pres mobil uz to je prakticky utopie.
Dobrý den,
hlášený problém jsme testovali a vše je v pořádku. Doporučuji na mobilu smazat všechnu hostorii vč. cookies, snad to problém vyřeší. Dejte nám pak určitě vědět v SZ. ![]()
Hezký den
Andrea
@admin Ja tedy nevim, ale navštěvuji pres mobil více stranek a dela mi to jenom tady. Zkusím a uvidim, diky ![]()
Na druhou stranu,,Big up " ![]()
Konečně jsou anonymní deníčky opravdu anonymní ![]()
Dobrý den,
dneska to poprvé blbne v mobilu i mě. Stránka se pořád dokola načítá. V PC je to Ok.
@Liliana87 Dobrý den, na řešení pracujeme s našimi programátory. Pokračuje Váš problém i teď odpoledne?
admin Josefina