Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin nefunguje vyhledávání v diskuzích… to okénko s lupou Hledání v tématu… víte o tom nebo jsem první, kdo si toho všiml?
@DanielaD hele, nemáš nějaké pomalejší připojení? A nedočkavou ruku, že bys mačkala to tlačítko Přidat příspěvek víckrát, když to nezačne hned reagovat? Zatím to vypadá, že tyhle zdvojené nebo ztrojené komentáře to dělá jen tobě…
![]()
@Regina Hero Dobrý den,
děkujeme za zprávu. O problému víme a řešíme ho už od včerejška.
Děkuji všem za trpělivost,
admin Josefina
@admin Ja bych vam,,pro zmenu " chtela rict, ze opět vidim autora anonymního deníčku. Příliš nechapu, proc kdyz víte, ze vam to nefunguje a řešíte to, ze dal vydáváte,,anonymní " deníčky a aspon na dobu po vyřešení problému jejich vydávání nestopnete? ![]()
Dobrý den,
pošlete nám prosím screenshot (do soukromé zprávy adminovi), co po rozkliknutí deníčku vidíte, a přesný model zařízení a prohlížeče.
Díky za spolupráci ![]()
adminka Eliška
@Regina Hero píše:
@DanielaD hele, nemáš nějaké pomalejší připojení? A nedočkavou ruku, že bys mačkala to tlačítko Přidat příspěvek víckrát, když to nezačne hned reagovat? Zatím to vypadá, že tyhle zdvojené nebo ztrojené komentáře to dělá jen tobě…![]()
nemám nic pomalého
dělá to i jiným, v některých diskuzích je vždy napsáno 2×
i vícekrát. Odesílá se mě vše rychle, kliknu jen 1× ![]()
@Jitusee píše:
@admin Ja bych vam,,pro zmenu " chtela rict, ze opět vidim autora anonymního deníčku. Příliš nechapu, proc kdyz víte, ze vam to nefunguje a řešíte to, ze dal vydáváte,,anonymní " deníčky a aspon na dobu po vyřešení problému jejich vydávání nestopnete?
ty máš ještě dobré oči, vidíš i anonyma. To je dost nepříjemné a nefér.
Nechápu, proč tady stálepíší jak na tom makají
dělá to snad IT ne admini, to by nejelo nikdy ![]()
Vy nic neřešíte, jen píšete, bludy. Ptám se znovu, nedostala jsem odpověď:
proč nepodává informace přímo IT?
@admin píše:
@Regina Hero Dobrý den,děkujeme za zprávu. O problému víme a řešíme ho už od včerejška.
Děkuji všem za trpělivost,
admin Josefina
@admin Eliško,nevím ještě si uz ze me děláte srandu, ale o to jste me uz skrze sz prosila včera, vše jsem vám poslala a vy jste mi ještě poděkovala za spolupráci ![]()
@Jitusee Nedělá, tomu se říká bezmyšlenková mechanická odpověď…