Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Xiraxinek Neblazni. Jeden den jsem jim na jejich zadost posílala info kvuli,,anonymu" do sz. A druhy den me tady o to TA SAMA adminka zadala znova
takze to jsou jen konejšive fráze.
@DanielaD Od te doby anonymní deníček nevyšel, takze nevim ![]()
@Jitusee píše:
@Xiraxinek Neblazni. Jeden den jsem jim na jejich zadost posílala info kvuli,,anonymu" do sz. A druhy den me tady o to TA SAMA adminka zadala znovatakze to jsou jen konejšive fráze.
@DanielaD Od te doby anonymní deníček nevyšel, takze nevim
@DanielaD píše:
a dál? Co další připomínky? Nejsou vidět?
- nelze se přihlásit - občas ano, přihlašování trvá dlouho, stránka nenalezena
- nechodí upozornění na SZ
- Je možné, že by technické info poskytoval přímo IT, možná by to bylo přínosné pro všechny strany.
Paní vidí anonym
Ostatní si najděte sama
třeba adminům taky nefunguje vyhledávání, tak si to najít nemůžou…
Dámy, také sem přispívám, jsem počítačový analfabet, tak se laicky ptám, jak je možné, že některé „něco“ funguje a jiné ne?
Děkuji. ![]()
@Anturie To nevim, ale moc to tady nekric. Ja jsem sem jednou prisla machrovat jak mne vsechno jde a uz jsem odsud neodesla, protoze mi nic nejde ![]()
@DanielaD píše:
a dál? Co další připomínky? Nejsou vidět?
- nelze se přihlásit - občas ano, přihlašování trvá dlouho, stránka nenalezena
- nechodí upozornění na SZ
- Je možné, že by technické info poskytoval přímo IT, možná by to bylo přínosné pro všechny strany.
Ostatní si najděte sama
Paní vidí anonym
Dobrý den,
problém jsme prověřili a na žádné komplikace jsme nenarazily. Pokud by se problém opakoval, prosím, zašlete screenshot a my budeme situaci řešit dále.
Pěkný den
adminka Klára
@admin píše:
Dobrý den,problém jsme prověřili a na žádné komplikace jsme nenarazily. Pokud by se problém opakoval, prosím, zašlete screenshot a my budeme situaci řešit dále.
Pěkný den
adminka Klára
ten screenshot máte o jeden komentář výš… a evidentně se problém opakuje…
@admin
No, poslední odstávka mě na telefonu přehodila do mobilní verze a tedy hlásím, že u obnovených diskuzí to z kategorie „nové diskuze“ hází na první příspěvek vůbec a nikoliv na ten obnovený.
Dobrý den,
omlouváme se za potíže a děkujeme všem za spolupráci!
@Jitusee děkujeme za screenshot. Programátor chybu v průběhu dneška upraví.
@Ellusa a dalším: Po nedávné migraci dobíhá ještě načítání témat do vyhledávání v tématu, a proto u některých diskusí nefunguje. Jelikož je na eMiminu za ta léta velké množství témat, je to běh na delší trať. Díky vašim podnětům se pokusíme tento proces u aktuálních témat co nejvíce urychlit.
Děkujeme všem za trpělivost ![]()
admin Josefina
@Regina Hero píše:
třeba adminům taky nefunguje vyhledávání, tak si to najít nemůžou…
máš pravdu
ale až toto najdou, tak se zase objeví něco nového, nebojte to se vyřeší, teď migrují
@admin píše:
Dobrý den,omlouváme se za potíže a děkujeme všem za spolupráci!
@Jitusee děkujeme za screenshot. Programátor chybu v průběhu dneška upraví.
@Ellusa a dalším: Po nedávné migraci dobíhá ještě načítání témat do vyhledávání v tématu, a proto u některých diskusí nefunguje. Jelikož je na eMiminu za ta léta velké množství témat, je to běh na delší trať. Díky vašim podnětům se pokusíme tento proces u aktuálních témat co nejvíce urychlit.
Děkujeme všem za trpělivost
admin Josefina
Právě jsem mluvila s naším programátorem, se kterým jsme se díky Vašemu
Co
@admin píše:
Dobrý den,problém jsme prověřili a na žádné komplikace jsme nenarazily. Pokud by se problém opakoval, prosím, zašlete screenshot a my budeme situaci řešit dále.
Pěkný den
adminka Klára
nechodí mě info, že mě někdo zmiňuje ![]()
***nechodí info, že mám novou SZ****
screenshot určitě nezašlu, nemá to nic společného s mým PC jak tady čtu i jiné uživatelky mají stejný problém, řešte dále.
Příspěvek upraven 06.03.17 v 20:29