Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10206
5.3.17 20:25

@Xiraxinek Neblazni. Jeden den jsem jim na jejich zadost posílala info kvuli,,anonymu" do sz. A druhy den me tady o to TA SAMA adminka zadala znova :lol: takze to jsou jen konejšive fráze.
@DanielaD Od te doby anonymní deníček nevyšel, takze nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
5.3.17 20:30
@Jitusee píše:
@Xiraxinek Neblazni. Jeden den jsem jim na jejich zadost posílala info kvuli,,anonymu" do sz. A druhy den me tady o to TA SAMA adminka zadala znova :lol: takze to jsou jen konejšive fráze.
@DanielaD Od te doby anonymní deníček nevyšel, takze nevim :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: už mlčim :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.3.17 21:02
@DanielaD píše:
a dál? Co další připomínky? Nejsou vidět?
  1. nelze se přihlásit - občas ano, přihlašování trvá dlouho, stránka nenalezena
  2. nechodí upozornění na SZ
  3. Je možné, že by technické info poskytoval přímo IT, možná by to bylo přínosné pro všechny strany.

@Jitusee

Paní vidí anonym
Ostatní si najděte sama

třeba adminům taky nefunguje vyhledávání, tak si to najít nemůžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
5.3.17 21:59

Dámy, také sem přispívám, jsem počítačový analfabet, tak se laicky ptám, jak je možné, že některé „něco“ funguje a jiné ne? :nevim: Děkuji. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
5.3.17 22:06

@Anturie To nevim, ale moc to tady nekric. Ja jsem sem jednou prisla machrovat jak mne vsechno jde a uz jsem odsud neodesla, protoze mi nic nejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
5.3.17 22:29

@Jitusee Kušuj a just :pocitac: budu křičet :?, když budu potřebovat :jazyk::lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
6.3.17 10:35
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
6.3.17 11:02
@DanielaD píše:
a dál? Co další připomínky? Nejsou vidět?
  1. nelze se přihlásit - občas ano, přihlašování trvá dlouho, stránka nenalezena
  2. nechodí upozornění na SZ
  3. Je možné, že by technické info poskytoval přímo IT, možná by to bylo přínosné pro všechny strany.

@Jitusee

Paní vidí anonym

Ostatní si najděte sama

Dobrý den,

problém jsme prověřili a na žádné komplikace jsme nenarazily. Pokud by se problém opakoval, prosím, zašlete screenshot a my budeme situaci řešit dále.

Pěkný den
adminka Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.3.17 11:03
@admin píše:
Dobrý den,

problém jsme prověřili a na žádné komplikace jsme nenarazily. Pokud by se problém opakoval, prosím, zašlete screenshot a my budeme situaci řešit dále.

Pěkný den
adminka Klára

ten screenshot máte o jeden komentář výš… a evidentně se problém opakuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
6.3.17 11:07

@admin
No, poslední odstávka mě na telefonu přehodila do mobilní verze a tedy hlásím, že u obnovených diskuzí to z kategorie „nové diskuze“ hází na první příspěvek vůbec a nikoliv na ten obnovený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
6.3.17 11:35

Dobrý den,

omlouváme se za potíže a děkujeme všem za spolupráci!

@Jitusee děkujeme za screenshot. Programátor chybu v průběhu dneška upraví.

@Ellusa a dalším: Po nedávné migraci dobíhá ještě načítání témat do vyhledávání v tématu, a proto u některých diskusí nefunguje. Jelikož je na eMiminu za ta léta velké množství témat, je to běh na delší trať. Díky vašim podnětům se pokusíme tento proces u aktuálních témat co nejvíce urychlit.

Děkujeme všem za trpělivost :kytka:

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
6.3.17 12:00
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
6.3.17 20:18
@Regina Hero píše:
třeba adminům taky nefunguje vyhledávání, tak si to najít nemůžou…

máš pravdu :) :) ale až toto najdou, tak se zase objeví něco nového, nebojte to se vyřeší, teď migrují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
6.3.17 20:20
@Jitusee
otočila si tu stránku :roll: jestli to není tím :)
@admin píše:
Dobrý den,

omlouváme se za potíže a děkujeme všem za spolupráci!

@Jitusee děkujeme za screenshot. Programátor chybu v průběhu dneška upraví.

@Ellusa a dalším: Po nedávné migraci dobíhá ještě načítání témat do vyhledávání v tématu, a proto u některých diskusí nefunguje. Jelikož je na eMiminu za ta léta velké množství témat, je to běh na delší trať. Díky vašim podnětům se pokusíme tento proces u aktuálních témat co nejvíce urychlit.

Děkujeme všem za trpělivost :kytka:

admin Josefina

Právě jsem mluvila s naším programátorem, se kterým jsme se díky Vašemu

Co
:) :) co? chápu není čas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
6.3.17 20:24
@admin píše:
Dobrý den,

Pěkný den
adminka Klára

nechodí mě info, že mě někdo zmiňuje :)
***nechodí info, že mám novou SZ****
screenshot určitě nezašlu, nemá to nic společného s mým PC jak tady čtu i jiné uživatelky mají stejný problém, řešte dále.

Příspěvek upraven 06.03.17 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová