Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10206
28.2.17 19:08

@j.a.n.i1 to je proste evidentní, ze jenom odpovídají tak, aby nam momentálně zavřeli pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
1.3.17 12:32

Nešel mi zadat inzerát. Mám prý kontaktovat administrátora. Nevím, jestli jsem něco udělala špatně já, nebo je to chyba systému..

EDIT Takže už to jde. To tu zas byl nějaký celkový výpadek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
1.3.17 12:40

@Levandulina nešlo ani napsat sz, nic… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
1.3.17 12:41

Dobrý den,

velmi se omlouváme za potíže. Měli jsme na eMiminu technickou chybu a téměř všechny funkce byly zablokovány. Nyní už by měly fungovat.

Děkuji za pochopení,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
1.3.17 13:12
@admin píše:
Dobrý den,

o hodnocení deníčků už víme. :kytka: Doufáme, že během pondělí nebo úterý už to bude fungovat.

Hezký den :kytka:
Andrea

@admin, nefunguje.
Dnes je středa a já jsem chtěla hodnotit deníček a opět mi systém hlásí, že jsem již hodnotila. Není to pravda, daný deníček ode mně hodnocení ještě nedostal, ač mě chcete přesvědčit o opaku ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
1.3.17 16:04

@WERISKA @Levandulina @Jitusee dnes to byla taková malá ukázka toho co se stane, pokud tu budeme příliš frfňat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
1.3.17 18:34
@vokishka píše:
@WERISKA @Levandulina @Jitusee dnes to byla taková malá ukázka toho co se stane, pokud tu budeme příliš frfňat. :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
1.3.17 19:29

@vokishka Nejsem překvapena :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
1.3.17 20:17
@admin píše:
Dobrý den,

tak to vypadá, že se nám upozornění povedlo konečně znovu zprovoznit. Notifikace programátor ještě ladí a měly by fungovat plně v průběhu odpoledne,

Děkujeme všem za trpělivost :kytka:,

admin Josefina
:) :) to je odpověď, už to je opravené, ale ještě se něco ladí, odpoledne by tedy možná snad :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
1.3.17 20:20
@Jitusee píše:
Je vubec nějaká pravděpodobnost, ze se mi třeba podaří okomentovat dnesni stupidní deníček, nebo proste ta,,maminka " co své děti nazývá debily zůstane mého komentáře ušetřena? :lol:
:mrgreen: :mrgreen: jak to vůbec mohou pustit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
1.3.17 20:29

Kdo je měl zablokované? Vy nebo i uživatelé?
Informace k ničemu, takové se oznamují předem. Téměř všechny :) by mělo fungovat, tak funguje, nebo by mělo?

Také odpovědi jsou k ničemu. Stále dokola

@admin píše:
Dobrý den,

velmi se omlouváme za potíže. Měli jsme na eMiminu technickou chybu a téměř všechny funkce byly zablokovány. Nyní už by měly fungovat.

Děkuji za pochopení,

admin Josefina
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
1.3.17 21:09

@DanielaD

Dobrý den,

zablokované SZ byly napříč celým webem. Slovní spojení „měly by fungovat“ je užito schválně. To znamená, že problém jsme opravili, může se ale samozřejmě stát, že se ještě najde někdo, u koho problémy budou přetrvávat. Opravu problému jsme testovali u nás, doufáme pak, že to bude fungovat i u vás. Proto slovo „mělo“.

Vlákno slouží k řešení technických problémů. Pokud nám chcete sdělit váš osobní názor, rádi ho uvítáme v soukromé zprávě, která už funguje. :palec:

Doufám, že odpověď je již dostačující. Hezký den :kytka:
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
1.3.17 21:37

@admin

Vlákno slouží k řešení technických problémů. Pokud nám chcete sdělit váš osobní názor, rádi ho uvítáme v soukromé zprávě, která už funguj

já Vám psala několik technických dotazů, vybíráte si jen co se Vám hodí. Odpověď jsem nedostala.
Proč SZ? Řeší se tady věci, které se týkají nás všech.

Nechápu, proč mě odpovídáte na téma SZ, když se pravděpodobně uživatelé baví o hodnocení deníčků :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
2.3.17 08:04
@Jitusee píše:
@DanielaD Kdyz muze vyjít deníček o hovn*ch? :lol: :lol:

co děláš :p :D Můj deníček je velmi přínosný a objektivní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.3.17 09:46
@radúna píše:
@admin, nefunguje.
Dnes je středa a já jsem chtěla hodnotit deníček a opět mi systém hlásí, že jsem již hodnotila. Není to pravda, daný deníček ode mně hodnocení ještě nedostal, ač mě chcete přesvědčit o opaku ;).

Tak znovu se dotazuji, protože jsem se odpovědi nedočkala, ačkoliv jisté reakce tady jsou.

Proč nefunguje hodnocení deníčků?

Opět a znovu a zase - již jsem prý hodnotila daný deníček, což není pravda.
Nebo je chyba na mé straně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová