Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin Mne to dokola hlásí chybu stránky a posléze tohle. Akceptovala jsem všechny vaše instrukce a bohuzel. A opravdu mi to dela jenom zde ![]()
Právě jsme vše zevrubně otestovali, ale chybu nepozorujeme. @DanielaD Není možné, že zpráva přišla do spamu, případně do jiné záložky?
víte o tom, že tady vůbec není nastavení SPAM
Pokud Vy něco takového máte, pak mě toto zase chybí. Zprávy chodí pouze do doručené zprávy
Není to email
Jiné záložky
Tedy jaké? Na profil? Dámy, plácáte jak se Vám to hodí, neznáte ani uživatelské prostředí.
Tedy Vaše zevrubně otestovali je zavádějící. Předpokládám, že Vy osobně jste toto nedělala, ale někdo z IT. Tak stále nepište, co jste jako admini udělaly.
Opět připomínám:
obtížné přihlašování - několik pokusů…
nechodí info o SZ
nechodí info o zmínění mám nastavené pro případ, kdyby Vás napadl tento dotaz
Proč neodpovídá přímo IT, ale někdo, kdo netuší o čem píše
@admin píše:
@JituseeDobrý den,
hlášený problém jsme testovali a vše je v pořádku. Doporučuji na mobilu smazat všechnu hostorii vč. cookies, snad to problém vyřeší. Dejte nám pak určitě vědět v SZ.
Hezký den
Andrea
Proboha, to nemyslíte vážně
smazáním sušenek neodstraní takový problém ![]()
Každý by měl dělat práci, které rozumí…
uživatelka @Jitusee Vám hlásí problémy již několik týdnů, stále nemá nic vyřešené. Není Vaše info o zevrubně zavádějící?
@DanielaD Dobrý den,
omlouvám se, zřejmě jsme si nerozuměly. Testovala jsem e-mailové notifikace místo upozornění přímo na webu. Upozornění na webu nám ale při testování také fungují. Zkontrolujte prosím znovu nastavení upozornění na svém profilu.
Děkuji za pochopení,
admin Josefina
@admin dobrý den, přidám se k holkám - také mám poslední dobou problémy, někdy neuložím příspěvek ani když se snažím opakovaně
.
@Ginuš Dobrý den,
jak dlouho se tento problém projevuje? děje se tak pokaždé, nebo pouze někdy,
děkuji za info ![]()
Andrea
@admin je to jak kdy. Někdy příspěvek uložím bez problémů. Blbne to od poslední odstávky.
@admin píše:
@DanielaD Dobrý den,omlouvám se, zřejmě jsme si nerozuměly.**** Testovala jsem e-mailové notifikace místo upozornění přímo na webu. Upozornění na webu nám ale při testování také fungují. Zkontrolujte prosím znovu nastavení**upozornění na svém profilu.
Děkuji za pochopení,
admin Josefina
nerozumíme si vůbec
To je dobrá věta co zase píšete:
Testovala jsem e-mailové notifikace místo upozornění přímo na webu. Upozornění na webu nám ale při testování také fungují
to je dobře, že toto máte v pořádku ![]()
Vy asi nic netestujete, že ![]()
Nijak to neřeší můj problém s přihlášením - mnoho pokusů
Nejsem tydýt
mám ~~ zatrhlé upozornění, které jako jediné chybí u SZ ![]()
Dobrý den,
pošlete nám v SZ print screen a identifikujte zařízení, z kterého vám nelze přihlásit.
Děkuji a přeji hezký den ![]()
Andrea
@admin píše:
@DanielaDDobrý den,
pošlete nám v SZ print screen a identifikujte zařízení, z kterého vám nelze přihlásit.
Děkuji a přeji hezký den
Andrea
dobrý den, nepošlu:
print screen nic neřeší
identifikujte zařízení
toto je naprosto k ničemu
chyba je na Vaši straně, mám problém jen na tomto webu. Máte zastaralý HW, stránky nesjou zabezbečené, jistě víte o čem píšu
už jsem o tom psala
mám si smazat sušenky
ty Vaše rady jsou k ničemu.
znovu a už po 7?
•oznámení SZ - nefunkční •bude s námi někdy komunikovat IT, ten co opravdu něco dělá???.přihlášením - mnoho pokusů
toto print screen nevyřeší
Dobrý den,
@DanielaD Poslala jsem Vám SZ.
Mrzí mě komplikace s přihlášením. Problémy, které popisujete nám momentálně nikdo jiný nehlásí a sami je také nepozorujeme. IT technik vyžaduje zaslání dalších podkladů (máte v SZ), aby se na problém mohl blíže podívat.
Co se týče bezpečnosti stránek, jsou zcela v pořádku. Hláška v Chrome se týká pouze toho, že zatím neběžíme na SSL protokol, v tomto ale podnikáme postupně kroky a v brzké době ale tuto změnu zavedeme.
Děkuji za pochopení,
admin Josefina
@admin Ježiš, co vy jste za tatary? Začne tu komunikovat někdo schopný a odpovědný? Nikdo jiný si nestěžuje, asi protože nás to už nebaví a je to bezvýsledné… mně upozornění teď také několik dní nechodily, dnes už ano, těžko říct, jestli všechna.
@radkka Tak tady se zase musím adminů zastat… ono se opravdu těžko opravuje něco, k čemu ti daný stěžovatel neposkytne dostatek informací a to i takových, o kterých má pocit, že jsou zbytečné. Já třeba s upozorněními za poslední určitě týden nemám problém a to jak na telefonu, tak na PC, takže se bude pravděpodobně jednat o chybu navázanou na něco a právě pro zjištění toho něčeho potřebuješ mnohdy dost informací.
Upřímně, taky problém, na kterém se mnou daný uživatel odmítá spolupracovat a na svém PC ho nedokážu nasimulovat, nechávám vyhnít…
@j.a.n.i1 Já jsem vždy poskytovala dostatek informací a stejně se na mě vybodli, ani mi neodpověděli.
@j.a.n.i1 A nezlob se na mě, bylo by určitě lepší, kdyby tu komunikoval někdo, kdo tomu rozumí.