Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10206
8.3.17 21:25

@admin Mne to dokola hlásí chybu stránky a posléze tohle. Akceptovala jsem všechny vaše instrukce a bohuzel. A opravdu mi to dela jenom zde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
9.3.17 10:48

@admin

Právě jsme vše zevrubně otestovali, ale chybu nepozorujeme. @DanielaD Není možné, že zpráva přišla do spamu, případně do jiné záložky?

víte o tom, že tady vůbec není nastavení SPAM :) Pokud Vy něco takového máte, pak mě toto zase chybí. Zprávy chodí pouze do doručené zprávy :) Není to email :zed: Jiné záložky :) Tedy jaké? Na profil? Dámy, plácáte jak se Vám to hodí, neznáte ani uživatelské prostředí.

Tedy Vaše zevrubně otestovali je zavádějící. Předpokládám, že Vy osobně jste toto nedělala, ale někdo z IT. Tak stále nepište, co jste jako admini udělaly.

Opět připomínám:
obtížné přihlašování - několik pokusů…
nechodí info o SZ
nechodí info o zmínění
mám nastavené pro případ, kdyby Vás napadl tento dotaz
Proč neodpovídá přímo IT, ale někdo, kdo netuší o čem píše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
9.3.17 11:01
@admin píše:
@Jitusee

Dobrý den,

hlášený problém jsme testovali a vše je v pořádku. Doporučuji na mobilu smazat všechnu hostorii vč. cookies, snad to problém vyřeší. Dejte nám pak určitě vědět v SZ. :kytka:

Hezký den
Andrea

Proboha, to nemyslíte vážně :) smazáním sušenek neodstraní takový problém :zed:
Každý by měl dělat práci, které rozumí…
uživatelka @Jitusee Vám hlásí problémy již několik týdnů, stále nemá nic vyřešené. Není Vaše info o zevrubně zavádějící?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
9.3.17 14:40

@DanielaD Dobrý den,

omlouvám se, zřejmě jsme si nerozuměly. Testovala jsem e-mailové notifikace místo upozornění přímo na webu. Upozornění na webu nám ale při testování také fungují. Zkontrolujte prosím znovu nastavení upozornění na svém profilu.

Děkuji za pochopení,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.3.17 21:42

@admin dobrý den, přidám se k holkám - také mám poslední dobou problémy, někdy neuložím příspěvek ani když se snažím opakovaně :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
10.3.17 09:17

@Ginuš Dobrý den,

jak dlouho se tento problém projevuje? děje se tak pokaždé, nebo pouze někdy,

děkuji za info :kytka:
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
10.3.17 09:27

@admin je to jak kdy. Někdy příspěvek uložím bez problémů. Blbne to od poslední odstávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
11.3.17 21:46
@admin píše:
@DanielaD Dobrý den,

omlouvám se, zřejmě jsme si nerozuměly.**** Testovala jsem e-mailové notifikace místo upozornění přímo na webu. Upozornění na webu nám ale při testování také fungují. Zkontrolujte prosím znovu nastavení**upozornění na svém profilu.

Děkuji za pochopení,

admin Josefina

nerozumíme si vůbec :) To je dobrá věta co zase píšete:

Testovala jsem e-mailové notifikace místo upozornění přímo na webu. Upozornění na webu nám ale při testování také fungují :) :) to je dobře, že toto máte v pořádku :palec:

Vy asi nic netestujete, že :)

Nijak to neřeší můj problém s přihlášením - mnoho pokusů

• oznámení SZ - nefunkční
  • bude s námi někdy komunikovat IT, ten co opravdu něco dělá???

Nejsem tydýt :) mám ~~ zatrhlé upozornění, které jako jediné chybí u SZ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
11.3.17 22:44

@DanielaD

Dobrý den,

pošlete nám v SZ print screen a identifikujte zařízení, z kterého vám nelze přihlásit.

Děkuji a přeji hezký den :kytka:
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
14.3.17 10:48
@admin píše:
@DanielaD

Dobrý den,

pošlete nám v SZ print screen a identifikujte zařízení, z kterého vám nelze přihlásit.

Děkuji a přeji hezký den :kytka:
Andrea

dobrý den, nepošlu:
print screen nic neřeší
identifikujte zařízení :) toto je naprosto k ničemu
chyba je na Vaši straně, mám problém jen na tomto webu. Máte zastaralý HW, stránky nesjou zabezbečené, jistě víte o čem píšu :) už jsem o tom psala

mám si smazat sušenky :) ty Vaše rady jsou k ničemu.

znovu a už po 7?

oznámení SZ - nefunkční •bude s námi někdy komunikovat IT, ten co opravdu něco dělá???.přihlášením - mnoho pokusů

toto print screen nevyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
14.3.17 14:44

Dobrý den,

@DanielaD Poslala jsem Vám SZ.

Mrzí mě komplikace s přihlášením. Problémy, které popisujete nám momentálně nikdo jiný nehlásí a sami je také nepozorujeme. IT technik vyžaduje zaslání dalších podkladů (máte v SZ), aby se na problém mohl blíže podívat.

Co se týče bezpečnosti stránek, jsou zcela v pořádku. Hláška v Chrome se týká pouze toho, že zatím neběžíme na SSL protokol, v tomto ale podnikáme postupně kroky a v brzké době ale tuto změnu zavedeme.

Děkuji za pochopení,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.3.17 14:50

@admin Ježiš, co vy jste za tatary? Začne tu komunikovat někdo schopný a odpovědný? Nikdo jiný si nestěžuje, asi protože nás to už nebaví a je to bezvýsledné… mně upozornění teď také několik dní nechodily, dnes už ano, těžko říct, jestli všechna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
14.3.17 15:08

@radkka Tak tady se zase musím adminů zastat… ono se opravdu těžko opravuje něco, k čemu ti daný stěžovatel neposkytne dostatek informací a to i takových, o kterých má pocit, že jsou zbytečné. Já třeba s upozorněními za poslední určitě týden nemám problém a to jak na telefonu, tak na PC, takže se bude pravděpodobně jednat o chybu navázanou na něco a právě pro zjištění toho něčeho potřebuješ mnohdy dost informací.
Upřímně, taky problém, na kterém se mnou daný uživatel odmítá spolupracovat a na svém PC ho nedokážu nasimulovat, nechávám vyhnít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.3.17 15:12

@j.a.n.i1 Já jsem vždy poskytovala dostatek informací a stejně se na mě vybodli, ani mi neodpověděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.3.17 15:13

@j.a.n.i1 A nezlob se na mě, bylo by určitě lepší, kdyby tu komunikoval někdo, kdo tomu rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová