Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
14.3.17 15:17

@radkka Dobrý den,

pokud jste zasílala podklady, určitě jsme je programátorům předali. Na základě informací od uživatelek jsme právě minulý týden upozornění jsme opravovali minulý týden. Pokud ale tento problém stále trvá, zašlu Vám žádost o další podklady v SZ.

Děkuji za pochopení,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101655
14.3.17 15:18

@radkka No, je otázkou, jestli bys mu pak rozumněla ty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.3.17 15:20
@admin píše:
@radkka Dobrý den,

pokud jste zasílala podklady, určitě jsme je programátorům předali. Na základě informací od uživatelek jsme právě minulý týden upozornění jsme opravovali minulý týden. Pokud ale tento problém stále trvá, zašlu Vám žádost o další podklady v SZ.

Děkuji za pochopení,

admin Josefina

Ano, ale to je už delší dobu, pak jsem řešení čehokoli s vámi vzdala.

Momentálně problém nemám, ale na jakémkoli Android zařízení mi emimino padá, nevím, s čím by to mohlo souviset, prohlížeč používám Chrome a Operu. Na iOS funguje vše bez chyb. S jinými weby nikde problém nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.3.17 15:22
@j.a.n.i1 píše:
@radkka No, je otázkou, jestli bys mu pak rozumněla ty :think:

Odpadla by hrozba informačního šumu :roll: nevím, podle čeho tak soudíš, podle sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101655
14.3.17 16:55
@radkka píše:
Odpadla by hrozba informačního šumu :roll: nevím, podle čeho tak soudíš, podle sebe?

A vis, ze vlastne jo, neb mym zamestnanim je byt presne tim prostrednikem mezi uzivateli a programatory… A ano dost casto jsem jak prekladatel, i kdyz obe strany mluvi cesky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
14.3.17 17:30

@Ellusa Dobrý den,

už jsme skoro u konce a zítra, nejpozději pozítří, by mělo vyhledávání již plně fungovat.

Děkujeme za trpělivost.

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
14.3.17 17:42

@admin A mne to dela tyhle hitparadicky. Pouze zde a stale dokola. Pouze pri mobilním přihlášení, prohlížeč Safari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
14.3.17 18:00

@Jitusee Děkuji za screenshot s informacemi, Váš problém jsem předala programátorovi.

Děkuji za trpělivost! :kytka:

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
14.3.17 18:05

@admin Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101655
14.3.17 18:07

@admin Já jen doplním, že v chrome na mobilu je to OK, tam je zobrazování v pořádku, akorát tedy u obnovené diskuze to člověka hází na úvodní příspěvek místo na ten obnovovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
14.3.17 21:06
@admin píše:
Dobrý den,

@DanielaD Poslala jsem Vám SZ.

Mrzí mě komplikace s přihlášením. Problémy, které popisujete nám momentálně nikdo jiný nehlásí a sami je také nepozorujeme. IT technik vyžaduje zaslání dalších podkladů (máte v SZ), aby se na problém mohl blíže podívat.

Co se týče bezpečnosti stránek, jsou zcela v pořádku. Hláška v Chrome se týká pouze toho, že zatím neběžíme na SSL protokol, v tomto ale podnikáme postupně kroky a v brzké době ale tuto změnu zavedeme.

Děkuji za pochopení,

admin Josefina

:) :) kabaret pokračuje, a stále dokola :) :)
Co to tady plácáte?
IT požaduje? To si děláte srandu? Na webu jsem dobrovolně, nikoliv, aby mě někdo peskoval, co mám či nemá udělat. Snažím se s Vámi komunikovat cca měsíc, odpovídáte zcestně, neodborně, stálé výmluvy co vše jste udělali, výsledek je vidět. Zevrubně jste vše prohlédli, ale já mám jediná problém?

Čtete co Vám tady kolegyně píší?
Zdravím pana IT, ale screenshot a identifikovat své zařízení :) toto bych nikdy neudělala :roll:
Nejdřív si opravte svoje železo, které se sotva hýbe, pak se starejte o můj PC, který je naprosto v pořádku, vím co píšu.

Co se týče bezpečnosti stránek, jsou zcela v pořádku. Hláška v Chrome se týká pouze toho, že zatím neběžíme na SSL protokol, v tomto ale podnikáme postupně kroky a v brzké době ale tuto změnu zavedeme.

Pravděpodobně ani nevíte o čem píšete. Není potřeba Chrome a není to hláška :lol: :zed: pokud nemají stránky https je to velice nebezpečné, toto ví snad každý IT

HTTP na toto jsem upozorňovala, nikoliv na SSl -není protokol, ale certifikát, který potřebuje HTTP :zed: :zed:

Pokud není stránka opatřena HTTP- - komunikace je otevřená a přenášené informace může po cestě mezi mnou -Vámi a serverem kdokoliv číst, včetně hesel a dalších údajů. Jenže tady není ani HTTP a svět je dál je už HTTPS zabezpečený protokol, který veškeré informace mezi serverem a počítačem přenáší v zašifrované podobě.

Pak paní @Jitkuše vidí anonym, a jiní také, jen to nehlásí.

Mě by zajímalo jak píšete @ = zavináč :) to musí být zajímavé, Vaše znalosti o PC jsou na takové úrovni, jako Vaše odpovědi.

Na Vaši SZ Vám neodpovím, nemám upozornění, že jí mám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
14.3.17 21:10
@Jitusee píše:
@admin A mne to dela tyhle hitparadicky. Pouze zde a stale dokola. Pouze pri mobilním přihlášení, prohlížeč Safari.

nevymýšlejte si pořád :) vše je v pořádku. Jste jedná problémistka :roll:

Zvláštní, že všichni máme problém jen na tomto webu, ale problém je na naší straně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
14.3.17 21:53

@DanielaD Ja jsem vzdycky byla Rebel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
15.3.17 21:13

Věčně mi to píše tohle : 408 Request Time-out
Your browser didn't send a complete request in time.
Musím to načítat znovu. Je to už pár dní, dělá to i v tabletu i v počítači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
15.3.17 22:30

Já používám Mozilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie