Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
25.4.17 21:38
@admin píše:
Dobrý den,

problémy s rolováním jsme otestovali a vznikají na vině prohlížeče, konkrétně Google Chrome v kombinaci s Win 10. Jedná se o problém i na dalších webech, pokud dojde k rolování ještě před načtením celé stránky (více o tomto problému např. zde: https://productforums. google. com/forum/#!topic/chrome/camZVtTiGyo;context-place=topicsearchin/chrome/scrolling).

Můžeme doporučit využívat jiný prohlížeč. Např. v kombinaci Win 10 + Mozilla by rolování mělo fungovat v pořádku. Pokud problémy přetrvávají i v jiném prohlížeči, tak nás prosím kontaktujte.

adminka Zuzka

Problém mám taky pouze na stránkách emimina. A to i když počkám na úplné načtení stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
25.4.17 23:48

Je to trapná šaškárna, admini na vše kašlou, nedělají nic. Řešení po SZ má stejný výsledek jako tady, nic nevyřešeno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
25.4.17 23:58
@admin píše:
Dobrý den,

****problémy s rolováním jsme otestovali a vznikají na vině prohlížeče, konkrétně Google Chrome v kombinaci s Win 10. Jedná se o problém i na dalších webech**,

pokud dojde k rolování ještě před načtením celé stránky (více o tomto problému např. zde: https://productforums. google. com/forum/#!topic/chrome/camZVtTiGyo;context-place=topicsearchin/chrome/scrolling). :lol: :lol:

Můžeme doporučit využívat jiný prohlížeč. Např. v kombinaci Win 10 + Mozilla by rolování mělo fungovat v pořádku. Pokud problémy přetrvávají i v jiném prohlížeči, tak nás prosím kontaktujte.

adminka Zuzka
:D :D to snad není pravda :D :D jako, že by si zdarma přeinstalovali W 7/na 10 :lol:
Tak ta se povedla :potlesk: ještě tu o Karkulce :zed: :zed:
Máte i nějaké nadřízené? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
26.4.17 00:05
@j.a.n.i1 píše:
@admin Že se jedná jak o prohlížeč Mozilla, tak Chrome jsem již psala… a jinak mám jak Win 7, tak Win 10, většinou v kombinaci CHrome + Win 10 a Mozilla + Win 7.

zajímavá kombinace, to máš v jednom PC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
26.4.17 06:15

@DanielaD To fakt ne, na dvou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
26.4.17 08:53
@DanielaD píše: :D :D to snad není pravda :D :D jako, že by si zdarma přeinstalovali W 7/na 10 :lol:
Tak ta se povedla :potlesk: ještě tu o Karkulce :zed: :zed:
Máte i nějaké nadřízené? :roll:

dobrej vtip, co? Klasika, stejně jsem jinou odpověď ani nečekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
26.4.17 17:43
@Regina Hero píše:
dobrej vtip, co? Klasika, stejně jsem jinou odpověď ani nečekala…

to už není ani směšné, ale trapné…pouze doporučují :) Proč někdo odpovídá na něco, o čem nemá ani ponětí, takové rady jsou dost nebezpečné pro samotný PC. By mě zajímalo, co dělají s tím množství Prt Scr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 00:19

No bezva, tak nejsem sama, která se nemůže přihlásit, 1/2 roku, bez reakce. Zase mě to žíly nerve, ale jak vidím, je to stále horší. Nekumunikace, na vše dlabanec. Hlavně mě nepište SZ, na ty vám kašlu, mám problém jako všichni tady, tak proč mám něco řešit SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
4.5.17 09:16

@kouřící králík No, evidentně přihlášená jsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.5.17 09:18
@j.a.n.i1 píše:
@kouřící králík No, evidentně přihlášená jsi :think:

Že by na jiném účtu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.5.17 10:10
@DanielaD píše:
to už není ani směšné, ale trapné…pouze doporučují :) Proč někdo odpovídá na něco, o čem nemá ani ponětí, takové rady jsou dost nebezpečné pro samotný PC. By mě zajímalo, co dělají s tím množství Prt Scr :think:

věší si je na nástěnku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 19:50
@j.a.n.i1 píše:
@kouřící králík No, evidentně přihlášená jsi :think:

asi to nechápeš, nemohla jsem se přihlásit 1/2 roku, vždy několik pokusů o marné přihlášení. Nyní jsem dala 12 pokusů o přihlášení. Bavilo by tě to, nebo bys to řešila? Jak vidím, nejsem jediná, která má tento problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 19:55
@radkka píše: Že by na jiném účtu? :think:
:think: :think: myslíš bankovní :think: nebo vidíš dva králíky :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
5.5.17 11:32

Zdravím,

@kouřící králík pokud máte problém s přihlášením, zašlete nám prosím SZ nebo e-mail, kde se na Váš problém můžeme blíže podívat.

adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
6.5.17 13:34

Já za sebe můžu říct, že cokoliv jsem řešila s adminama odpověděli mě ještě týž den a vždy se snažili vše řešit nikdy se mě nestalo, aby neodpověděli a o daný problém se nazajímali… @kouřící králík vůbec nechápu, že tohle nechali takhle dlouho bez reakce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová