Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen taková drobnost, admini, Vy už máte září?
Opravte si: Žijeme eMimino!
Září 2017
Jste na stupni vítězů?
Nejukecanější diskutující
@90-60-90 je to prece web, kdy vcera znamena zitra, ne? Jinak Babis pry chce v zari volby, tak se to lidem asi snazi podprahove vnutit ![]()
@admin vaši it v neděli nepracuje? Nebo kolik hodin se bude u každé diskuze objevovat neocekavana chyba? ![]()
@lucenka píše:
@admin vaši it v neděli nepracuje? Nebo kolik hodin se bude u každé diskuze objevovat neocekavana chyba?
Dobrý den,
Už je to opravené, omlouváme se za potíže.
Pěkný večer ![]()
adminka Eliška
@admin píše:
Dobrý den,Už je to opravené, omlouváme se za potíže.
Pěkný večer
adminka Eliška
zajímavé je, že v době, kdy při pokusu o rozkliknutí diskuze naskakovalo to chybové hlášení, tak mi zase fungovalo rolování kolečkem na myši… aspoň tedy na stránce v seznamu nových diskuzí… pak když už emimino zase fungovalo, tak se rolovat kolečkem nedá… ale to už se neřeší, to dělá problémy jen málo uživatelkám, tak to necháte vyšumět, že?
Dobrý den,
@Regina Hero problém je, jak jsme psali, na straně Google Chrome. Pokud je stránka graficky náročnější na zobrazení, vzniká problém s rolováním kolečka. Pokud se objevuje pouze chybové hlášení, problém nenastává.
adminka Zuzka
Zdravím,
buďte tak laskava, pošlete odkaz, kde Google Chrome uvádí, že má takovou chybu. Google Chrome není emimino, nemůže si dovolit neřešit takové závažné chyby.
Snad nechcete tvrdit, že emimino je graficky náročnější
Dělá to jen na emiminu.
Už jsem Vám toto jednou psala v SZ, které jsou naprosto k ničemu. Odpovídáte na hovadiny, které nejsou vůbec k věci.
Rolovat opravdu nejde, nepoužívám Google Chrome, kde je chyba???
Pokud se objevuje pouze chybové hlášení, problém nenastává
co tím chcete říct??? Jedině, tak, když se stránky seknou, je jasné, že problém nemůže nastat
![]()
Neočekávaná chyba
Omlouváme se, ale došlo k neočekávané chybě. Intenzivně pracujeme na nápravě.
Zkuste stránku obnovit za chvíli. V tomto případě stránky opravdu nerolují
![]()
Odpoví někdy někdo, do tomu rozumí? IT?
@admin píše:
Dobrý den,@Regina Hero problém je, jak jsme psali, na straně Google Chrome.Pokud je stránka graficky náročnější na zobrazení, vzniká problém s rolováním kolečka. Pokud se objevuje pouze chybové hlášení, problém nenastává.
adminka ZuzkaTo je co za větu???
@DanielaD To víš, emimino je nejvymakanější web, který prostě nějaký Chrome nezvládne
Ale ono na tom možná něco bude, neznám moc stránek, které by byly tak zasekané reklamama ![]()
@radkka píše:
@DanielaD To víš, emimino je nejvymakanější web, který prostě nějaký Chrome nezvládneAle ono na tom možná něco bude, neznám moc stránek, které by byly tak zasekané reklamama
já ano, ale technicky to zvládají, tady to drží silou vůle. Chrome, si nemůže nic takového dovolit, pokud vím, měli tuto chybu někdy koncem roku 2016, kterou já dávno vyřešena.
@admin píše:
Dobrý den,@Regina Hero problém je, jak jsme psali, na straně Google Chrome. Pokud je stránka graficky náročnější na zobrazení, vzniká problém s rolováním kolečka. Pokud se objevuje pouze chybové hlášení, problém nenastává.
adminka Zuzka
je zajímavé, že ostatní stránky fungují v tom stejném prohlížeči bez problémů… a řekla bych, že jsou i graficky náročnější, s fotografiemi, u chybového hlášení nevím, tam jsem nepotřebovala rolovat, kolečko mi fungovalo na stránce v přehledu nových diskuzí… ale to jsem už psala…
Admin drží bobra mlčení
@radkka píše:
@admin Nešlo by to hlášení přepsat na „OČEKÁVANÁ CHYBA“?
stačilo by: Buďte rádi, že jste se dnes přihlásili, přes neočekávané chyby je možné, že se zase brzy odhlásíte. Na všem usilovně pracujeme. Pokud Vám něco nefunguje může zato Google Chrome"
@DanielaD píše:
Admin drží bobra mlčení
možná jim tam naskočila „Neočekávaná chyba“… ale zato jim u toho funguje rolování kolečkem, takže vlastně všechno v pohodě…
![]()
@DanielaD Zdravím Vás,
děkujeme za hlášení. Můžu poprosit o typ prohlížeče, ve kterém se tatáž chyba projevuje u Vás?
Moc děkuji a přeji pěkný den,
admin Josefina