Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Ojojo, co se nám to zase přihodilo?
Dobrý den, trvá stále problém? Pokud ano, mohu poprosit o zaslání operačního systému a prohlížeče, který používáte v SZ? My problém u nových diskusí nepozorujeme, ani nám ho nikdo jiný zatím nehlásil.
Děkuji předem ![]()
admin Josefina
@admin Ne, už netrvá, trval asi 20 minut… a nebylo to jen u nových diskuzí, ale u všech, ale dokud trval, tak je dost dobře nedal nahlásit a pak už mi to přišlo celkem zbytečné.
@admin a jak to vypadá s tím problémem s rolováním kolečkem na myši? Pořád to nejde… a je nás víc, komu to nejde…
@Regina Hero @admin Jinak ad kolečko - mě to občas jde a občas nejde, ale nedokázala jsem vysledovat nějakou závislost, každopádně prohížečem to není, dělá mi to jak Mozilla tak CHrome.
@j.a.n.i1 mně to šlo chviličku tady v té diskuzi, teď, když jsem si přečetla tvůj komentář… a už to zase nejde… proč to šlo a proč to nejde, to je mi záhadou… mám Chrome… ale jinde mi to nedělá, tak mu zůstanu věrná…
@Regina Hero Já jsem aktuálně přes Mozillu a ta mi teď jede.
Dobrý den,
@Regina Hero @j.a.n.i1 můžeme se zeptat, jakou verzi Windows + jaký typ prohlížeče používáte (Chrom, Mozilla,…), když se problémy s rolováním objevují?
Děkuji
adminka Zuzka
@admin Že se jedná jak o prohlížeč Mozilla, tak Chrome jsem již psala… a jinak mám jak Win 7, tak Win 10, většinou v kombinaci CHrome + Win 10 a Mozilla + Win 7.
Dobrý den,
problémy s rolováním jsme otestovali a vznikají na vině prohlížeče, konkrétně Google Chrome v kombinaci s Win 10. Jedná se o problém i na dalších webech, pokud dojde k rolování ještě před načtením celé stránky (více o tomto problému např. zde: https://productforums. google. com/forum/#!topic/chrome/camZVtTiGyo;context-place=topicsearchin/chrome/scrolling).
Můžeme doporučit využívat jiný prohlížeč. Např. v kombinaci Win 10 + Mozilla by rolování mělo fungovat v pořádku. Pokud problémy přetrvávají i v jiném prohlížeči, tak nás prosím kontaktujte.
adminka Zuzka
@admin píše:
Dobrý den,problémy s rolováním jsme otestovali a vznikají na vině prohlížeče, konkrétně Google Chrome v kombinaci s Win 10. Jedná se o problém i na dalších webech, pokud dojde k rolování ještě před načtením celé stránky (více o tomto problému např. zde: https://productforums. google. com/forum/#!topic/chrome/camZVtTiGyo;context-place=topicsearchin/chrome/scrolling).
Můžeme doporučit využívat jiný prohlížeč. Např. v kombinaci Win 10 + Mozilla by rolování mělo fungovat v pořádku. Pokud problémy přetrvávají i v jiném prohlížeči, tak nás prosím kontaktujte.
adminka Zuzka
mám Google Chrom a Win 7…
Ale nemám chuť instalovat jinou verzi Windows, ani jiný prohlížeč… zejména když všechny (myslím tím opravdu všechny) jiné stránky mi fungují v pořádku…
@Ellusa píše:
Vůbec nespolupracuješ![]()
![]()
já jsem teď zjistila, že po 11 dnech konečně vidím na mobilu onu uživatelku se změněnou profilovkou, třikrát hurá
![]()
![]()
, ale pro změnu mi dnes emimino stále padalo a hlásilo chyby
![]()
hlavně, když ti při tom šokujícím zjištění, že funguje nová profilovka, nespadl mobil…
![]()
@admin píše:Kdyby trval, tak to sem opravdu nevložim
Dobrý den, trvá stále problém? Pokud ano, mohu poprosit o zaslání operačního systému a prohlížeče, který používáte v SZ? My problém u nových diskusí nepozorujeme, ani nám ho nikdo jiný zatím nehlásil.Děkuji předem
admin Josefina
@j.a.n.i1 píše:
@admin Ne, už netrvá, trval asi 20 minut… a nebylo to jen u nových diskuzí, ale u všech, ale dokud trval, tak je dost dobře nedal nahlásit a pak už mi to přišlo celkem zbytečné.
Přesně tak.
Dobrý den,
děkujeme za upřesnění a informace. Snad tedy bude vše v pořádku.
Mimo to jsme smazala OT příspěvky.
Hezký den
Andrea