Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin Tak teda dík, Josefino ![]()
@Andrea.Tom Jo aha
ja si rikala co to všechny popadlo psat recenze i na uchostour
![]()
@Jitusee
joo taky jsem do prvního takového deníčku napsala, co ej to za sra… ehm exkrement
No nakonec jsem se o těch hovnech opravdu rozhodla napsat
tak uvidíme, či vydají i to ![]()
hahahaha
@Andrea.Tom no kdyby ti to nevydali, tak ti to hodím k nám na kudlanku… tam to poslední dobou taky stojí za to… ![]()
@Regina Hero díky dky
dám vědět
maximálně se jim asi nebude líbit slovo „hovno“ a přepíšou vše na exkrement ![]()
ale kdo ví :d když čtu deníčky a je v nich spousta chyb
tak to podle mě moc nečtou
Uvidíme
Mě ale tak naštvalo, když malý nedávno šlápl do psího hovna uprostřed chodníku, že to už si deníček zaslouží!
si myslím
@vokishka píše:
A to už normální deníčky ani nevychází? Jen tyhle k. aviny?
Asi by možná i byly normální deníčky, ale vidím to tak, že se zde idi už moc vypisovat nechtějí
Ty reakce někdy stojí za to… Takže jak nějaký napíšeš myslím si, že vydají ![]()
Než se mi podaří vložit příspěvek, tak si stihnu udělat kafe. Já jsem teda nepoučitelně naivní, fakt jsem si myslela, že se něco zlepší po té odstávce.
Je vubec nějaká pravděpodobnost, ze se mi třeba podaří okomentovat dnesni stupidní deníček, nebo proste ta,,maminka " co své děti nazývá debily zůstane mého komentáře ušetřena? ![]()
Nejde mi bodovani deniku. tedy spis pise, ze jsem jiz hodnotila
cim to?
@svycarka píše:
Nejde mi bodovani deniku. tedy spis pise, ze jsem jiz hodnotilacim to?
@admin
A já se přidávám se stejným problémem.
Deníček mi nejde hodnotit, protože prý jsem již hodnotila. Blbost, bylo to moje první a jediné hlasování toho daného deníčku.
Takže nechápu, podle čeho budou pak hodnoceni výherci…
Dobrý den,
o hodnocení deníčků už víme.
Doufáme, že během pondělí nebo úterý už to bude fungovat.
Hezký den ![]()
Andrea
@admin píše:
Dobrý den,o hodnocení deníčků už víme.
Hezký denDoufáme, že během pondělí nebo úterý už to bude fungovat.
Andrea
Možná by bylo dobré, kdyby tady vůbec něco fungovalo. Stále jen slibujete, výsledky horší než před neustálou opravou.
Nyní, při odesílání příspěvků - odesílají se pomalu a vícekrát za sebou. Web je pomalý.
Pokud je pro Vás dotaz složitý, podívejte se někdy na web ![]()