Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa Mně se to trochu zlepšilo. Ve srovnání s tím, jak to na počátku změn nenašlo ani ťuk.
@Blaninek píše:ách jo to nemá cenu, já neříkám že se to stane pokaždé, když ti to funguje bud ráda, já si tu stěžuju na to co nefunguje a nejsem sama
@ka2ka ja si ted klikla na vasi zminku a kdyz jsem se odhlasila a prihlasila, tak ji mam uz porad prectenou a vykricnik nesviti, takze mi neprijde ze by to nefungovalo.
@ka2ka píše: ách jo to nemá cenu, já neříkám že se to stane pokaždé, když ti to funguje bud ráda, já si tu stěžuju na to co nefunguje a nejsem sama
přijdeš mi jako skrytý admin
tak tlačítko už tam je, ale stejně znovu opakuju, dřív to bylo lepší!
Zdravím,
přidali jsme možnost označit vše jako přečtené.
Upozornění tedy funguje tak, že dokud neprokliknu NEBO neoznačím příspěvek jako přečtený, nepřijde nové upozornění. Upozornění tedy pracuje na stejném principu jako blikající oko v diskuzi. Jedinou výjimkou je zmínka vašeho nicku, která chodí pokaždé po zmínění (bez ohledu na počet nových příspěvků a zmínek v diskuzi).
Chápu, že ta změna vám může připadat nezvyklá - nicméně věřím, že nové řešení je méně rušivé. Během dalšího týdne ještě doděláme grafickou úpravu, aby „označit vše jako přečtené“ odpovídalo ostatním záložkám.
Díky všem za velkou trpělivost se zlobícími upozorněními a pomoc, ![]()
Monika
@aiwwa píše:
tak tlačítko už tam je, ale stejně znovu opakuju, dřív to bylo lepší!
Jaký tlačítko?
gratuluji
epipi je po přechodu od google nepoužitelným webem. Nefungují upozornění na veřejné diskuze, co víc nasejří ani do uzavřenek. @admin je to na úrovni třeba „zpovědnice“.
@matkabagristy
Dobrý večer,
mohla by som Vás poprosiť aby ste nám priblížila konkrétne čo Vám nefunguje, určite to preveríme.
Ďakujem a prajem pekný zvyšok večera. ![]()
adminka Karin
@admin Nešlo by prosím místo toho hrozného vykricniku v upozornění dát zase zpátky čísilko s počtem upozornění?
Upřímně - nemůžu si na novinku zvyknout, ale snad časem.
Nebaví mě neustále odklikavat „označit vše jako prectene“, původní verze byla opravdu mnohem lepší - ale když už si na změně trvate, ať tedy aspoň na první pohled vidím, kolik toho v mnou sledovaných diskusích zase naprndali.
Díky. ![]()
@sirikit Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, komu se nelíbí vykřičník. Je divnej.
Asi si zvykneme, to je jasný. Ale všimla jsem si, jak tyto stránky postupně ztrácí svou dřívější vlídnost. Ne že bych kvůli tomu oka nezamhouřila, ale když je otevřu, tak si to vždycky uvědomím.
@rokris píše:
@sirikit Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, komu se nelíbí vykřičník. Je divnej.Asi si zvykneme, to je jasný. Ale všimla jsem si, jak tyto stránky postupně ztrácí svou dřívější vlídnost. Ne že bych kvůli tomu oka nezamhouřila, ale když je otevřu, tak si to vždycky uvědomím.
Ano, tohle je dokonale výstižné - a je to škoda.
![]()
Dobrý den,
děkujeme za zpětnou vazbu k upozorněním. Minulý týden jsme do nich přidali tlačítko „označit vše jako přečtené“ - nemusíte tedy odklikávat jedno po druhém. Věříme, že si na funkci takto rychle zvykneme ![]()
Díky moc všem
,
Josefina
@admin píše:
Dobrý den,děkujeme za zpětnou vazbu k upozorněním. Minulý týden jsme do nich přidali tlačítko „označit vše jako přečtené“ - nemusíte tedy odklikávat jedno po druhém. Věříme, že si na funkci takto rychle zvykneme
Díky moc všem
Josefina,
Jasně, ale proč to nejde zautomatizovat, jak to fungovalo celou dobu před inovací?
Skutečně webu to kliknutí navíc tolik pomůže, nebo v čem je smysl „vylepšení“?