Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
1.7.18 20:57
@g.sandova píše:
@admin už jsem fakt naštvaná. To, co jste udělali s upozorněním je úplně šílený! Vždyť je to chaos! Můžete si gratulovat.

jo tak ono je to záměrně, jsem si myslela, že to ještě furt blbne a nedali to dohromady 8o :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
1.7.18 21:01
@vokishka píše:
to oni si gratulují, jsou přesvědčení, že udělali zase jednou něco super, co přece všichni chtěli.

Tak asi jsou o tom fakt přesvědčení. Protože zdůvodnění, proč ty změny, jsme se nedočkali. Takže fakt jen to přesvědčení. :)

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.7.18 21:04

@free333 Ty ta upozornění už tedy bojkotuješ, jak ses zmínila kvůli tomu chaosu?

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
1.7.18 21:05
@ka2ka píše:
pane bože dejte to už dohromady, to je pořád dokola, přečetla jsem diskuzi, odpověděla a za dvě minuty mi svítí tentýž odkaz
a néééé nebudu vám nic kopírovat a posílat, už vám to tu napsalo x lidí

take to tak mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
1.7.18 21:05

@Ginuš @rokris str 144 28.06.18 08:14 vysvětlují ,že to vracet nehodlají a proč.Bohužel je názory nezajímají ,by mě zajímalo kolik uživatelek by bylo pro nové a kolik pro staré.Ale ony mají na všechno odpověď,prý ty ,kterým to vyhovuje to nenapíší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.7.18 21:08

@Tom-Jerry no tak to je mazec, ale díky za info :kytka: :roll: že by potřebovali mít co nejvíc naklikáno? Jinak to nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
1.7.18 21:11
@Ginuš píše:
@Tom-Jerry no tak to je mazec, ale díky za info :kytka: :roll: že by potřebovali mít co nejvíc naklikáno? Jinak to nechápu :nevim:

není za co ,taky mě tohle co je teď šve.Je v tom bordel ,nepřehledné .Podle mě musejí vykázat nějakou práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.7.18 21:11

Upozornění vypínám. Děkuju! Už ani eMimino nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.7.18 21:13

@Klopotkova b.l.b.c.i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.7.18 21:15

@vokishka tak ať si pogratulují. Já v tom mám teď takovej bordel, že mě to úplně otrávilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
1.7.18 21:17
@Tom-Jerry píše:
@Ginuš @rokris str 144 28.06.18 08:14 vysvětlují ,že to vracet nehodlají a proč.Bohužel je názory nezajímají ,by mě zajímalo kolik uživatelek by bylo pro nové a kolik pro staré.Ale ony mají na všechno odpověď,prý ty ,kterým to vyhovuje to nenapíší :nevim:

Jé, to je blbost! Proč by to ti spokojení nenapsali. Naopak. Myslím, že by nešetřili potleskem a kytičkama. :)

• Citovat
  • Upravit
33022
1.7.18 21:18
@rokris píše:
Jé, to je blbost! Proč by to ti spokojení nenapsali. Naopak. Myslím, že by nešetřili potleskem a kytičkama. :)

taky si myslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
1.7.18 21:18
@g.sandova píše:
@vokishka tak ať si pogratulují. Já v tom mám teď takovej bordel, že mě to úplně otrávilo

Chodím na diskuze přes profil,klikám na očičko a nějaký upozornění i s vykřičníkem mám u řiti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.7.18 21:23

@Anna766 no to je fakt. Jsem se rozčílila. Tak ať to rovnou zruší a udělají lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.7.18 21:23

Ten vykřičník je hroznej. Působí strašně agresivně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová