Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@růžový achát píše:
No hrozny!!Uplně mi to rozhodilo cvičky!!
je to blbý, ale alespoň něco, jak to poznám. Mám otevřené okno s mailem, kde mi naskočí další zpráva jako nepřečtená a vím, že je o jednu diskuzi více. ![]()
@opozice píše:
je to blbý, ale alespoň něco, jak to poznám. Mám otevřené okno s mailem, kde mi naskočí další zpráva jako nepřečtená a vím, že je o jednu diskuzi více.
Upozorňování do mailu mám v podstatě od začátku svého pobytu zde vypnutá, protože máme skupinu plnou silných grafomanských kusů a z neustálého cinkání mailu by mi vcelku rychle mrsklo.
Úplně mi vyhovoval předchozí systém, ale jak praví Murphyho zákon: „Každá změna je k horšímu.“
Druhý Scottův zákon:
Když se chyba odhalí a opraví, zjistí se, že to vůbec chyba nebyla.
Z čehož vyplývá:
Jakmile zjistíme, kde jsme v rovnici provedli chybnou opravu, už se nám nikdy nepodaří dosadit původní hodnoty.
@admin píše: Čteme… jen už jsme napsali vše.Mrzí mě, že na místo menšího „otravování“ vám nový systém vadí…Monika
Ano, tohle presne ukazuje na vas pristup k uzivazelum, vymyslite totalni ptakovinu, ktera nefunguje, otravuje, ale misto uznani chyby budete delat blbce ze vsech ostatnich.
@j.a.n.i1 píše:
Ano, tohle presne ukazuje na vas pristup k uzivazelum, vymyslite totalni ptakovinu, ktera nefunguje, otravuje, ale misto uznani chyby budete delat blbce ze vsech ostatnich.
naprosto přesně napsané ![]()
no tak teď jste mě pobavily. Na mobilu jsem si ráno odklikla ono úžasné tlačítko „označit vše jako přečtené“. Zapnu si vás na PC a opět ta samá upozornění nepřečtená a když chci vlézt do této diskuze tak mi naskočí „neočekávaná chyba“. HAHA, už se nedivím ničemu, ale přesto se zeptám znovu, v čem je ten nový systém (bordel) lepší? Jsem to nějak neodhalila zatím, asi jsem nějaká nechápavá. ???
@aiwwa Chihi, „neočekávana chyba“ mi včera naskočila při odesílání příspěvku do uzavřenky - tak jsem ho pak poslala znovu a on se zobrazil asi 4×. ![]()
I s tím původním. Editovala jsem a klasicky komentovala 2×, 3×.. a lidi si ze mě dělali srandu, jestli si opakuju nasobilku.
![]()
@sirikit píše:
@aiwwa Chihi, „neočekávana chyba“ mi včera naskočila při odesílání příspěvku do uzavřenky - tak jsem ho pak poslala znovu a on se zobrazil asi 4×.
I s tím původním. Editovala jsem a klasicky komentovala 2×, 3×.. a lidi si ze mě dělali srandu, jestli si opakuju nasobilku.![]()
jojo přesně, několikrát příspěvek, pokaždé jiná velikost písma, to jsou kouzla. ![]()
@sirikit píše:
Upozorňování do mailu mám v podstatě od začátku svého pobytu zde vypnutá, protože máme skupinu plnou silných grafomanských kusů a z neustálého cinkání mailu by mi vcelku rychle mrsklo.![]()
Úplně mi vyhovoval předchozí systém, ale jak praví Murphyho zákon: „Každá změna je k horšímu.“Druhý Scottův zákon:
Když se chyba odhalí a opraví, zjistí se, že to vůbec chyba nebyla.
Z čehož vyplývá:
Jakmile zjistíme, kde jsme v rovnici provedli chybnou opravu, už se nám nikdy nepodaří dosadit původní hodnoty.
Nad uměním přiznat chyby rozjímal už Cicero, viz. jeho citát:
Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává.
Marcus Tullius Cicero
tohle chování je výraz naprosté neúcty k uživatelům emimina, i náš malý syn ví že mezi ZÁKLADY SLUŠNÉHO CHOVÁNÍ PATŘÍ VŽDY ODPOVĚDĚT POKUD JE NA NĚCO TÁZÁN
@ka2ka píše:
tohle chování je výraz naprosté neúcty k uživatelům emimina, i náš malý syn ví že mezi ZÁKLADY SLUŠNÉHO CHOVÁNÍ PATŘÍ VŽDY ODPOVĚDĚT POKUD JE NA NĚCO TÁZÁN
nevím, proč pořád brečíte. Já s tím problém nemám. Ten má to, ten zase ono. ![]()
@admin píše: Čteme… jen už jsme napsali vše.Mrzí mě, že na místo menšího „otravování“ vám nový systém vadí…Monika
Aha, takže názory na „nový systém“ od uživatelů vás vlastně nezajímají. Takže uražená ješitnost, že se změna neujala
takto reaguje moje malá dcera, nevím, tak nějak jsem od vás čekala asi víc!?
Je opravdu takový problém, říct, tak tohle nedopadlo, tak se vrátíme zpět? Chápu, že to chce asi umět přijmout kritiku, mít rovnou páteř a být schopen podívat se pravdě do očí a přiznat chybu, ale tak nějak pořád doufám, že vy to zvládnete...........zvládnete? ![]()
@opozice píše:
nevím, proč pořád brečíte. Já s tím problém nemám. Ten má to, ten zase ono.
Tobě nový systém vyhovuje nebo Ti nevadí?
@opozice píše:
nevím, proč pořád brečíte. Já s tím problém nemám. Ten má to, ten zase ono.
Ale nezapomen, že ty nové příspěvky řešíš přes upozornění v meilu a už sis na vyřizování i pořídil mladou sekretářku a to po nás ostatních nemůžeš chtít
![]()
@Keyllah píše:
Aha, takže názory na „nový systém“ od uživatelů vás vlastně nezajímají. Takže uražená ješitnost, že se změna neujalatakto reaguje moje malá dcera, nevím, tak nějak jsem od vás čekala asi víc!?
Je opravdu takový problém, říct, tak tohle nedopadlo, tak se vrátíme zpět? Chápu, že to chce asi umět přijmout kritiku, mít rovnou páteř a být schopen podívat se pravdě do očí a přiznat chybu, ale tak nějak pořád doufám, že vy to zvládnete...........zvládnete?