Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
28.6.18 09:40
@free333 píše:
@sirikit @opozice

Já když na to kliknu, tak to zbělá, ale pak když kouknu za půl hodiny, tak poslední upozornění vyskočí opět znovu, do té doby, než někdo napíše třeba z uzavřenky a pak zase vyskakuje to.

Dneska zase Opozice vyskočil 4krát a až ted jak napsali další, to skončilo.

A to nepíšu z žádné technické plečky, tenhle NTB v práci jede v dalším okně celý den v jiném programu a o.k., to jen to E-mimi by potřebovalo nějaký kosmický PC systém :)

já to mám dobře a to je tedy zajímavý. Budu na tebe myslet a možná že na mě skočíš taky čtyřikrát, nestěžoval bych si. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
28.6.18 09:42
@opozice píše:
já to mám dobře a to je tedy zajímavý. Budu na tebe myslet a možná že na mě skočíš taky čtyřikrát, nestěžoval bych si. :mrgreen:

Tak jo, budeme na sebe pořád skákat a to v pracovní době :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.6.18 09:48
@free333 píše:
Tak jo, budeme na sebe pořád skákat a to v pracovní době :hug: :*

mám kafčo, dnes později, ale je. Tu pracovní dobu vynechej, ta pro nás neplatí. Když je třeba makám jako A. Babiš i v noci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.6.18 10:34

takto to mám já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
28.6.18 11:41

Opravdu jsme to několikrát testovali a logika generování upozornění zůstává úplně stejná. Nikdy se nepřebarví staré upozornění, ale naopak se vytvoří nové, které vede přesně na ten příspěvek, který upozornění vygeneroval.

Nezvyk je v tom, že pokud upozornění aktivně nerozkliknete nebo neodznačíte, nebudeme vám posílat další nová upozornění (nemluvím o zmínkách), což dává smysl.

Docela dost podnětů na tuto změnu v systému jsme dostali v dotazníku „Co byste vylepšili na eMiminu“ z února, který jsme posílali vyplnilo více než 1000 respondentek a respondentů. Připadala nám velmi logická a upozorněním se už delší dobu nedostávalo žádné péče.

Děkujeme všem!

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.6.18 11:47
@admin píše:
Opravdu jsme to několikrát testovali a logika generování upozornění zůstává úplně stejná. Nikdy se nepřebarví staré upozornění, ale naopak se vytvoří nové, které vede přesně na ten příspěvek, který upozornění vygeneroval.

Nezvyk je v tom, že pokud upozornění aktivně nerozkliknete nebo neodznačíte, nebudeme vám posílat další nová upozornění(nemluvím o zmínkách), což dává smysl.

Docela dost podnětů na tuto změnu v systému jsme dostali v dotazníku „Co byste vylepšili na eMiminu“ z února, který jsme posílali vyplnilo více než 1000 respondentek a respondentů. Připadala nám velmi logická a upozorněním se už delší dobu nedostávalo žádné péče.

Děkujeme všem!

Josefina

Posílat by se měly, protože tak se alespoň člověk dozví, že přibyla další zpráva, Vidím to na mailu, že zpráva přišla, ale na upozornění ne. Pokud nemám zapnutý mail, tak se to nedozvím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27659
28.6.18 11:51
@admin píše:

Nezvyk je v tom, že pokud upozornění aktivně nerozkliknete nebo neodznačíte, nebudeme vám posílat další nová upozornění (nemluvím o zmínkách), což dává smysl.

Děkujeme všem!

Josefina

může mi dát link na dotyčnou diskuzi z února? Po vylepšení vyhledávání diskuzí jí nemůžu najít, vyjela jen diskuze o poradnách, která byla v únoru jinak žádná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
28.6.18 12:31
@ka2ka píše:
může mi dát link na dotyčnou diskuzi z února? Po vylepšení vyhledávání diskuzí jí nemůžu najít, vyjela jen diskuze o poradnách, která byla v únoru jinak žádná

to nebyla diskuze, ale dotazník, mám i pocit, že jsem ho vyplňovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27659
28.6.18 12:46

@Elishka1 aha tak já to blbě přečetla, jsem pochopila že měli diskuzi a pak dotazník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
28.6.18 13:35
@opozice píše:
Posílat by se měly, protože tak se alespoň člověk dozví, že přibyla další zpráva, Vidím to na mailu, že zpráva přišla, ale na upozornění ne. Pokud nemám zapnutý mail, tak se to nedozvím. :mavam:

S tím souhlasím. @admin

• Citovat
  • Upravit
40410
28.6.18 14:06
@opozice píše:
Posílat by se měly, protože tak se alespoň člověk dozví, že přibyla další zpráva, Vidím to na mailu, že zpráva přišla, ale na upozornění ne. Pokud nemám zapnutý mail, tak se to nedozvím. :mavam:

To je pravda, je to ted nepřehledné, jak na to v rychlosti kouknu, tak vůbec nepoznám, kolik upozornění přišlo :)

Takže asi ty upozornění vypnu a bude to nastejno :nevim:

Je to velká škoda, že se do toho admini pouštěli, bylo to přehlednější 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
28.6.18 14:08
@free333 píše:
To je pravda, je to ted nepřehledné, jak na to v rychlosti kouknu, tak vůbec nepoznám, kolik upozornění přišlo :)

Takže asi ty upozornění vypnu a bude to nastejno :nevim:

Je to velká škoda, že se do toho admini pouštěli, bylo to přehlednější 8)

To jsi vystihla úplně přesně :palec: Kéž by to bylo tak, jako dřív.

• Citovat
  • Upravit
40410
28.6.18 14:17
@opozice píše:
mám kafčo, dnes později, ale je. Tu pracovní dobu vynechej, ta pro nás neplatí. Když je třeba makám jako A. Babiš i v noci. :mrgreen:

Zase to s tou prací nepřeháněj, musíš si založit odbory, abys na sebe dohlížel, jestli nejsi pracovně vykořistován :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
28.6.18 14:17
@Klopotkova píše:
To jsi vystihla úplně přesně :palec: Kéž by to bylo tak, jako dřív.

tak to bohužel asi nehrozí podle poslední odpovědi adminů :? Pro spoustu uživatelek je to přeci takhle lepší , jak bylo napsáno :zed: Já jen nechápu,proč se mění to co fungovalo a nesnaží se opravit nebo vylepšit to, co stojí za … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
28.6.18 14:18
@Klopotkova píše:
To jsi vystihla úplně přesně :palec: Kéž by to bylo tak, jako dřív.

Ano, ano !!! :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová