Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rokris píše:
Tak prostě to bude nové! A bude! A bude! Hotovo.Proč k tomu „vylepšení“ došlo, to tady není nikde napsáno? Nebo jsem přehlídla?
@sirikit píše:
Jasně, ale proč to nejde zautomatizovat, jak to fungovalo celou dobu před inovací?
Skutečně webu to kliknutí navíc tolik pomůže, nebo v čem je smysl „vylepšení“?
já se na to ptala aspoň 2× a spousta holek taky ,proč to nejde dát tak ,jak to bylo dřív ,ale asi naše otázky nejsou vidět
,protože odpovědi jsme se nedočkaly.
@admin proč to nejde dát do původního stavu ,jak to bylo před ,,inovací,, a vyhovovalo to dá se říci všem?
@Tom-Jerry píše:
já se na to ptala aspoň 2× a spousta holek taky ,proč to nejde dát tak ,jak to bylo dřív ,ale asi naše otázky nejsou vidět,protože odpovědi jsme se nedočkaly.
@admin proč to nejde dát do původního stavu ,jak to bylo před ,,inovací,, a vyhovovalo to dá se říci všem?
Myslím, že jenom proto, aby bylo něco nového. Jinak by se nám na to snad dostalo odpovědi. ![]()
@rokris píše:
Myslím, že jenom proto, aby bylo něco nového. Jinak by se nám na to snad dostalo odpovědi.
Jestli tu opravdu musí být nutně něco nového, tak já lobuju za širší nabídku smajliku. Ne nové!! typy ve smyslu grafiky, abysme se ještě nedivili
,ale nové emotikony prostě.
Upozornění vrátit, jak byla + opravit upozornění ve sloupecku vpravo na nové příspěvky - protože kliknutí nehazi na daný příspěvek, ale na začátek (případně doprostřed) dané diskuze.
(klik-klik-klik-klik
)
Jinak všecko o.k., nestourat ve věcech, které fungují.
![]()
chybí mi tu poslední dobou smajlík, vzteky se válející po zemi a mlátící rukama a nohama. ![]()
@admin píše:
Dobrý den,děkujeme za zpětnou vazbu k upozorněním. Minulý týden jsme do nich přidali tlačítko „označit vše jako přečtené“ - nemusíte tedy odklikávat jedno po druhém. Věříme, že si na funkci takto rychle zvykneme
Díky moc všem
Josefina,
je to otravné, musím na to myslet. Navíc když to odkliknu, tak se mi diskuze přeskládají.
Chtělo by to navrátit žárovku. Myslím, že by se tu využila. Víc, než dřív. ![]()
Dobrý den,
děkujeme za zpětnou vazbu. Momentálně upozornění vracet nehodláme. Upozornění takto fungují více logicky a pro mnohé uživatelky je naopak logičtější. Ty se ale v této diskusi zřejmě neozvaly. Vykřičník je vizuálně dočasné řešení, které se změní při chystaném redesignu hlavičky přihlášeného uživatele.
Věřím, že jde především o zvyk. Upozornění se stále generují na základě stejných akcí. Stejně tak se vykřičník rozsvítí pouze v případě nepřečtených (nikoli nerozkliknutých) upozornění, stejně jako dříve číslo.
Děkuji všem za pochopení i trpělivost,
Josefina
@admin mne jsou nova upozornění celkem jedno, je to o zvyku, ale neslo by, aby se stránka automaticky otevřela na místě, na které upozornění odkazuje? Teď se mi otevírá v již přečtené části, je to trochu nepříjemné
U mne taky špatný.
Jedno upozornění, přestože ho rozkliknu, se pak objeví znovu i 3krát - 5krát.
Je to nepřehledné, opravdu to dřív bylo lepší… ![]()
@admin jen by mě zajímalo ,jak můžete vědět cituji:,,a pro mnohé uživatelky je naopak logičtější,,.
To proběhl nějaký průzkum nebo hlasování? Já jen ,že i když se bavím s někým mimo tuhle diskusi ,tak kromě odpovědi ,že jim je to jedno tak ostatní na to nadávají . ![]()
já s tím problém nemám. Přeji adminům, aby dělali co uznají za vhodné a nenechali se viklat různými blbinkami, co si kdo kde vymyslí jen ze své pohodlnosti. Chápu, že ti co to sledují z founu to mají složitější už v tom, že na titěrném displeji to vidí složitěji, než to je. Je to jako v reálu. Hledá se problém tam, kde není. Hezký den.
![]()
Děje se Ti taky, že upozornění, co rozklikneš, Ti pak vyskočí ještě 3-5 krát?
Mám to na NTB doma i v práci, třeba včera mi tam pořád vyskakoval @opozice , už jsem ho podezírala ze stalkingu
![]()
Tak prostě to bude nové! A bude! A bude! Hotovo.
Proč k tomu „vylepšení“ došlo, to tady není nikde napsáno? Nebo jsem přehlídla?