Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
27.6.18 13:00
@sirikit píše:
Jasně, ale proč to nejde zautomatizovat, jak to fungovalo celou dobu před inovací?
Skutečně webu to kliknutí navíc tolik pomůže, nebo v čem je smysl „vylepšení“?

Tak prostě to bude nové! A bude! A bude! Hotovo. :D Proč k tomu „vylepšení“ došlo, to tady není nikde napsáno? Nebo jsem přehlídla?

• Citovat
  • Upravit
33022
27.6.18 13:14
@rokris píše:
Tak prostě to bude nové! A bude! A bude! Hotovo. :D Proč k tomu „vylepšení“ došlo, to tady není nikde napsáno? Nebo jsem přehlídla?
@sirikit píše:
Jasně, ale proč to nejde zautomatizovat, jak to fungovalo celou dobu před inovací?
Skutečně webu to kliknutí navíc tolik pomůže, nebo v čem je smysl „vylepšení“?

já se na to ptala aspoň 2× a spousta holek taky ,proč to nejde dát tak ,jak to bylo dřív ,ale asi naše otázky nejsou vidět :nevim: ,protože odpovědi jsme se nedočkaly.
@admin proč to nejde dát do původního stavu ,jak to bylo před ,,inovací,, a vyhovovalo to dá se říci všem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
27.6.18 13:35
@Tom-Jerry píše:
já se na to ptala aspoň 2× a spousta holek taky ,proč to nejde dát tak ,jak to bylo dřív ,ale asi naše otázky nejsou vidět :nevim: ,protože odpovědi jsme se nedočkaly.
@admin proč to nejde dát do původního stavu ,jak to bylo před ,,inovací,, a vyhovovalo to dá se říci všem?

Myslím, že jenom proto, aby bylo něco nového. Jinak by se nám na to snad dostalo odpovědi. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
75714
27.6.18 15:58
@rokris píše:
Myslím, že jenom proto, aby bylo něco nového. Jinak by se nám na to snad dostalo odpovědi. :nevim:

Jestli tu opravdu musí být nutně něco nového, tak já lobuju za širší nabídku smajliku. Ne nové!! typy ve smyslu grafiky, abysme se ještě nedivili :zed: :zed:,ale nové emotikony prostě.
Upozornění vrátit, jak byla + opravit upozornění ve sloupecku vpravo na nové příspěvky - protože kliknutí nehazi na daný příspěvek, ale na začátek (případně doprostřed) dané diskuze. :roll: :zed: (klik-klik-klik-klik :zed: )
Jinak všecko o.k., nestourat ve věcech, které fungují. :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
27.6.18 16:00

chybí mi tu poslední dobou smajlík, vzteky se válející po zemi a mlátící rukama a nohama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
27.6.18 17:58
@admin píše:
Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu k upozorněním. Minulý týden jsme do nich přidali tlačítko „označit vše jako přečtené“ - nemusíte tedy odklikávat jedno po druhém. Věříme, že si na funkci takto rychle zvykneme :)

Díky moc všem :mavam:,

Josefina

je to otravné, musím na to myslet. Navíc když to odkliknu, tak se mi diskuze přeskládají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
27.6.18 18:22

Chtělo by to navrátit žárovku. Myslím, že by se tu využila. Víc, než dřív. :think:

• Citovat
  • Upravit
26246
27.6.18 19:49

přidávám se k vykřičníku - působí na mě příliš agresivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
28.6.18 08:14

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu. Momentálně upozornění vracet nehodláme. Upozornění takto fungují více logicky a pro mnohé uživatelky je naopak logičtější. Ty se ale v této diskusi zřejmě neozvaly. Vykřičník je vizuálně dočasné řešení, které se změní při chystaném redesignu hlavičky přihlášeného uživatele.

Věřím, že jde především o zvyk. Upozornění se stále generují na základě stejných akcí. Stejně tak se vykřičník rozsvítí pouze v případě nepřečtených (nikoli nerozkliknutých) upozornění, stejně jako dříve číslo.

Děkuji všem za pochopení i trpělivost,

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.6.18 08:21

@admin mne jsou nova upozornění celkem jedno, je to o zvyku, ale neslo by, aby se stránka automaticky otevřela na místě, na které upozornění odkazuje? Teď se mi otevírá v již přečtené části, je to trochu nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
28.6.18 08:29

@admin

U mne taky špatný.

Jedno upozornění, přestože ho rozkliknu, se pak objeví znovu i 3krát - 5krát.

Je to nepřehledné, opravdu to dřív bylo lepší… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
28.6.18 08:31

@admin jen by mě zajímalo ,jak můžete vědět cituji:,,a pro mnohé uživatelky je naopak logičtější,,.
To proběhl nějaký průzkum nebo hlasování? Já jen ,že i když se bavím s někým mimo tuhle diskusi ,tak kromě odpovědi ,že jim je to jedno tak ostatní na to nadávají . :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
28.6.18 08:41

já s tím problém nemám. Přeji adminům, aby dělali co uznají za vhodné a nenechali se viklat různými blbinkami, co si kdo kde vymyslí jen ze své pohodlnosti. Chápu, že ti co to sledují z founu to mají složitější už v tom, že na titěrném displeji to vidí složitěji, než to je. Je to jako v reálu. Hledá se problém tam, kde není. Hezký den. :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
28.6.18 08:44
@admin píše:
Dobrý den,
omlouvám se, chybka! :think: Opravíme.

@Raddka a @Konnny taky se vám to děje na mobilní verzi, nebo i na klasické?

Děkuji za pomoc,
Monika

Mám ten stejný problém a je to velice nepřehledné, objevuje se mi to v klasické verzi.

• Citovat
  • Upravit
40410
28.6.18 08:48

@Klopotkova

Děje se Ti taky, že upozornění, co rozklikneš, Ti pak vyskočí ještě 3-5 krát?

Mám to na NTB doma i v práci, třeba včera mi tam pořád vyskakoval @opozice , už jsem ho podezírala ze stalkingu :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová