Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75692
21.6.18 06:28
@g.sandova píše:
@sirikit stále to mám taky tak, bohužel

Já myslím, že všichni - a snažila jsem se nějak názorně předvést, jak rozumně to fungovalo dřív a jak chaoticky teď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
21.6.18 06:51

A v čem by tento systém měl být lepší a výhodnější? Nebo se změna neměla být k lepšímu?
Zatím je to nepřehledné, zbytečně se musí víc klikat (odklikávat) a člověk nemá hned přehled, v kolika diskusích přibyl příspěvek.
Mám plno diskusí v oblíbených, Ale nečtu všechny příspěvky. U některých jen jednou za čas. Vyjimat je z oblíbených nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
21.6.18 09:10

Je to strašné, na tohle si nezvyknu. Souhlasím s @Levandulina i @sirikit - také nečtu všechny příspěvky, vracím se k tématům, když mám chuť a také je nechci vyjímat z oblíbených. To je jako s windows a jinými systémy - vše k horšímu, kde kdysi stačil jeden klik, klikám jako blbeček :zed: a toto prosím prezentují jako „uživatelsky příjemné“ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
21.6.18 10:17

@sirikit Dobrý den,

děkuji za podrobný popis. Popisujete správně, jak to funguje. Můj původní dotaz po screenshotech se týkal screenshotu těsně před rozkliknutím upozornění a screenshotu po rozkliknutí, kdy se obnoví staré rozkliknuté upozornění. To byl totiž původně hlášený problém, který ale my nikde nepozorujeme.

To, co popisujete vy, je velmi zvláštní, protože upozornění se stále generují na základě stejných akcí (někdo napíše do diskuse, kterou sledujete; někdo vás zmíní v diskusi apod.). Záleží jen na tom, jaké máte nastavení - https://www.emimino.cz/…/upozorneni/.

I tak díky moc za screenshoty. Původní idea změny v upozorněních byla - Pokud rozkliknete nějaké upozornění a později se vrátíte na stránku s upozorněními, nyní uvidíte odlišená ta, která jste nerozklikla od těch, která ano. Dříve se přečtením všechna automaticky odznačila.

Teď už chápeme, že upozornění je mnoho a času málo a nemusíte je chtít zkoumat všechna dopodrobna. Proto přibude velmi brzy tlačítko, které umožní jedním kliknutím všechna upozornění označit jako přečtená.

Děkuji moc za pochopení a přeji krásný den,

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
21.6.18 10:21

@admin a proč to nejde nastavit tak ,jak to bylo dřív a všem to vyhovovalo?Proč se mění něco co dobře fungovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
21.6.18 10:26

blbne to úplně celé, když zruším sledování diskuze tak mi i tak chodí upozornění, respektive se objeví červený vykřičník a když to rozkliknu tak tam žádné nové upozornění není, nechci ani ten vykřičník..
a přes mobil je to pořád stejný problém, ukazuje se tam 18 nových upozornění a vše červené, i když jsem na všechny kromě posledního už klikla :zed:

• Citovat
  • Upravit
41
21.6.18 10:33

@ka2ka ja si ted klikla na vasi zminku a kdyz jsem se odhlasila a prihlasila, tak ji mam uz porad prectenou a vykricnik nesviti, takze mi neprijde ze by to nefungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115950
21.6.18 10:59
@Tom-Jerry píše:
@admin a proč to nejde nastavit tak ,jak to bylo dřív a všem to vyhovovalo?Proč se mění něco co dobře fungovalo?

Na to jsem se ptala už několikrát a žádná odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
21.6.18 11:04

@Markéta80 Dobrý den,

zřejmě je to tím, že červeně podbarvená - nerozkliknutá - upozornění jsou z pohledu systému stále nepřečtená = nepřicházejí už nová.

Používání Vám usnadníme už v průběhu dneška přidáním tlačítka „označit vše jako přečtené“.

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
21.6.18 11:08

@admin jenže u soukromé to rozkliknu když mne zmíní a stejně když se tam napíše nějaký příspěvek nic se mne neukáže. Proč se mění ěnco co funguje a ted z toho tohle. Totálně nepřehledné a ten vykřičník místo čísel ten to nezachrání :jazyk: @aiwwa protože neví jak na to tak vymýšlí další„vylepšení“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
21.6.18 11:30

@admin
Jo jo, přijde ajťák do serverovny a čumí na monitor na ten chaos jedniček a nul a povídá: tenhle bordel, co tu způsobila ta maličká, těmi pěstičkami na hlavní klávesnici zachrání už jen buttonek. Přidáme sem nahoru jedno tlačítko a příště, když tu budete mít na hlídání tu malou Terezku a bude pobíhat po kanclu, zavírejte dveře místnosti k zálohovacím serverům. :)

Příspěvek upraven 21.06.18 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
21.6.18 12:00
@admin ptám se tedy znovu
@Tom-Jerry píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
21.6.18 12:17
@Tom-Jerry píše:
@admin ptám se tedy znovu

Taky nevidím jeden rozumný důvod. Tak prostě jen proto, aby to bylo nové a „vylepšené.“ Zdravý rozum se vytrácí. :roll:

• Citovat
  • Upravit
33022
21.6.18 12:24
@rokris píše:
Taky nevidím jeden rozumný důvod. Tak prostě jen proto, aby to bylo nové a „vylepšené.“ Zdravý rozum se vytrácí. :roll:

přesně ,proto se ptám ,proč to mění.Fungovalo to ,bylo to zažité ,tak nevidím důvod.Asi jen aby IT vykázali nějakou činnost nebo nevím .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115950
21.6.18 12:27

jojo, nejhorší je spravovat něco, co funguje. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie