Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova já taky nepochopila jak to funguje když mě někdo třikrát zmíní v diskuzi tak když nekliknu na všechno tak už se mi při příštím příspěvku upozornění nezapne.
@Klopotkova píše:
Nechápu, komu to takhle může připadat lepší, je to neskutečný paskvil.
Taky ta upozornění asi vypnu a bude pokoj. Nebaví mě a ani nemám tolik času se v tom takhle prokousávat, je to nepřehlédnutelné strašně.
naprosto souhlasím
@free333 píše:
Zase to s tou prací nepřeháněj, musíš si založit odbory, abys na sebe dohlížel, jestli nejsi pracovně vykořistován
tak to nepůjde. To bychom museli být v počtu nejméně tři. Takže ty, já a ještě někdo do trojky. ![]()
@opozice píše:
tak to nepůjde. To bychom museli být v počtu nejméně tři. Takže ty, já a ještě někdo do trojky.
Chcete mě? ![]()
@Klopotkova píše:
Chcete mě?
jasně, o nějakou amaterku nemáme zájem. ![]()
@Klopotkova Ajaj! Stává se to opakovaně? U které diskuze? ![]()
Monika
@admin píše:
@Klopotkova Ajaj! Stává se to opakovaně? U které diskuze?Monika
Mi se to dneska od rána stalo několikrát
. Mám přečtené všechny diskuze, za hodinu se podívám na upozornění, a mám tam znova všechny již přečtené diskuze označené červeně.
@admin píše:
Vždyť to v tomto tématu řešíme už pár dní, nestává se to jen mně, ale i dalším uživatelům.
@admin píše:
pane bože dejte to už dohromady, to je pořád dokola, přečetla jsem diskuzi, odpověděla a za dvě minuty mi svítí tentýž odkaz
a néééé nebudu vám nic kopírovat a posílat, už vám to tu napsalo x lidí
@admin už jsem fakt naštvaná. To, co jste udělali s upozorněním je úplně šílený! Vždyť je to chaos! Můžete si gratulovat.
@g.sandova píše:
@admin už jsem fakt naštvaná. To, co jste udělali s upozorněním je úplně šílený! Vždyť je to chaos! Můžete si gratulovat.
Taky mě to nebaví, připojuji se, je to naprosto šílený.
@g.sandova píše:
to oni si gratulují, jsou přesvědčení, že udělali zase jednou něco super, co přece všichni chtěli.
Nechápu, komu to takhle může připadat lepší, je to neskutečný paskvil.
Taky ta upozornění asi vypnu a bude pokoj. Nebaví mě a ani nemám tolik času se v tom takhle prokousávat, je to nepřehlédnutelné strašně.