Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59389
1.7.18 21:25
@rokris píše:
Jé, to je blbost! Proč by to ti spokojení nenapsali. Naopak. Myslím, že by nešetřili potleskem a kytičkama. :)

no jo jen aby vůbec někdo takový byl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75646
1.7.18 21:29
@Anna766 píše:
Chodím na diskuze přes profil,klikám na očičko a nějaký upozornění i s vykřičníkem mám u řiti.
Úplně stejně. Jenom čas od času vlezu na upozornění a odkliknu „označit všechno jako přečtené“, ať ten vykřičník na chvíli nevidím. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
1.7.18 21:29
@Markéta80 píše:
no jo jen aby vůbec někdo takový byl :mrgreen:

No právě. Spíš přání otcem myšlenky :lol:

• Citovat
  • Upravit
rokris
1.7.18 21:46
@Anna766 píše:
Chodím na diskuze přes profil,klikám na očičko a nějaký upozornění i s vykřičníkem mám u řiti.
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
5455
1.7.18 21:52

Už jsem to tu psala, a klidně to zopakuju - nový „systém“ je děsný :roll: :zed: Omezuju svá vyjádření a příspěvky v nových diskuzích, abych neměla zas…zaexkremntované upozornění :zed: Fakt si nyní desetkrát rozmyslím, než někde napíšu příspěvek. Často to raději oželím.

Takže, fakt bravo, to se vám povedlo :potlesk: Aspoň mám méně a méně důvodů tady trávit čas, když už se moc nikde nezapojuju a vlastně je to i přínosné - vždy jednou za čas EM opustím a vyčistím si od internetových diskuzí hlavu. Nicméně, vždy to bylo mé rozhodnutí, můj pocit, že to právě teď potřebuju - a nyní poprvé mě EM odhání samo 8o :cert:

Přes profil nejsem zvyklá a nevyhovuje mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
1.7.18 21:54
@sirikit píše: Úplně stejně. Jenom čas od času vlezu na upozornění a odkliknu „označit všechno jako přečtené“, ať ten vykřičník na chvíli nevidím. :roll:

Jo, přesně tak.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.7.18 21:57
@Apaji píše:
Už jsem to tu psala, a klidně to zopakuju - nový „systém“ je děsný :roll: :zed: Omezuju svá vyjádření a příspěvky v nových diskuzích, abych neměla zas…zaexkremntované upozornění :zed: Fakt si nyní desetkrát rozmyslím, než někde napíšu příspěvek. Často to raději oželím.

Takže, fakt bravo, to se vám povedlo :potlesk: Aspoň mám méně a méně důvodů tady trávit čas, když už se moc nikde nezapojuju a vlastně je to i přínosné - vždy jednou za čas EM opustím a vyčistím si od internetových diskuzí hlavu. Nicméně, vždy to bylo mé rozhodnutí, můj pocit, že to právě teď potřebuju - a nyní poprvé mě EM odhání samo 8o :cert:

Přes profil nejsem zvyklá a nevyhovuje mi to.

@admin

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.7.18 21:58

@admin čtete tady tyhle naše názory na nový systém?

• Citovat
  • Upravit
33022
1.7.18 21:59
@Klopotkova píše:
čtou ,ale naše názory je nezajímají :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
1.7.18 22:02

Tak je pravda, že někdy by se nás teda na něco zeptat mohli. A ne jen oznamovat.

• Citovat
  • Upravit
20830
2.7.18 09:44
@Klopotkova píše:

Čteme… jen už jsme napsali vše. :nevim: Mrzí mě, že na místo menšího „otravování“ vám nový systém vadí…

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
2.7.18 09:52
@admin píše: Čteme… jen už jsme napsali vše. :nevim: Mrzí mě, že na místo menšího „otravování“ vám nový systém vadí…Monika

a proč neopravíte ty chyby v tomto novém systému ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
2.7.18 10:24
@admin píše: Čteme… jen už jsme napsali vše. :nevim: Mrzí mě, že na místo menšího „otravování“ vám nový systém vadí…Monika

Neříkala bych tomu nový systém, ale spíš totální chaos, jedině návrat do původního stavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
2.7.18 10:26
@Klopotkova píše:
@free333 Ty ta upozornění už tedy bojkotuješ, jak ses zmínila kvůli tomu chaosu?

Ano, už ignoruju, napůl mi to neukazovalo upozornění vůbec a napůl vyskakovala ty přečtená donekonečna, takže tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
2.7.18 10:31
@free333 píše:
Neříkala bych tomu nový systém, ale spíš totální chaos, jedině návrat do původního stavu :)

pro admina je to nový systém ,pro uživatekly totální bordel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová