Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rokris píše:
Jé, to je blbost! Proč by to ti spokojení nenapsali. Naopak. Myslím, že by nešetřili potleskem a kytičkama.
no jo jen aby vůbec někdo takový byl ![]()
@Anna766 píše:Úplně stejně. Jenom čas od času vlezu na upozornění a odkliknu „označit všechno jako přečtené“, ať ten vykřičník na chvíli nevidím.
Chodím na diskuze přes profil,klikám na očičko a nějaký upozornění i s vykřičníkem mám u řiti.
@Markéta80 píše:
no jo jen aby vůbec někdo takový byl
No právě. Spíš přání otcem myšlenky ![]()
@Anna766 píše:
Chodím na diskuze přes profil,klikám na očičko a nějaký upozornění i s vykřičníkem mám u řiti.
Už jsem to tu psala, a klidně to zopakuju - nový „systém“ je děsný
Omezuju svá vyjádření a příspěvky v nových diskuzích, abych neměla zas…zaexkremntované upozornění
Fakt si nyní desetkrát rozmyslím, než někde napíšu příspěvek. Často to raději oželím.
Takže, fakt bravo, to se vám povedlo
Aspoň mám méně a méně důvodů tady trávit čas, když už se moc nikde nezapojuju a vlastně je to i přínosné - vždy jednou za čas EM opustím a vyčistím si od internetových diskuzí hlavu. Nicméně, vždy to bylo mé rozhodnutí, můj pocit, že to právě teď potřebuju - a nyní poprvé mě EM odhání samo
![]()
Přes profil nejsem zvyklá a nevyhovuje mi to.
@sirikit píše: Úplně stejně. Jenom čas od času vlezu na upozornění a odkliknu „označit všechno jako přečtené“, ať ten vykřičník na chvíli nevidím.
Jo, přesně tak.
@Apaji píše:
Už jsem to tu psala, a klidně to zopakuju - nový „systém“ je děsný![]()
Omezuju svá vyjádření a příspěvky v nových diskuzích, abych neměla zas…zaexkremntované upozornění
Fakt si nyní desetkrát rozmyslím, než někde napíšu příspěvek. Často to raději oželím.
Takže, fakt bravo, to se vám povedlo
Přes profil nejsem zvyklá a nevyhovuje mi to.Aspoň mám méně a méně důvodů tady trávit čas, když už se moc nikde nezapojuju a vlastně je to i přínosné - vždy jednou za čas EM opustím a vyčistím si od internetových diskuzí hlavu. Nicméně, vždy to bylo mé rozhodnutí, můj pocit, že to právě teď potřebuju - a nyní poprvé mě EM odhání samo
![]()
@Klopotkova píše:čtou ,ale naše názory je nezajímají
@admin čtete tady tyhle naše názory na nový systém?
Tak je pravda, že někdy by se nás teda na něco zeptat mohli. A ne jen oznamovat.
@Klopotkova píše:
@admin čtete tady tyhle naše názory na nový systém?
Čteme… jen už jsme napsali vše.
Mrzí mě, že na místo menšího „otravování“ vám nový systém vadí…
Monika
@admin píše: Čteme… jen už jsme napsali vše.Mrzí mě, že na místo menšího „otravování“ vám nový systém vadí…Monika
a proč neopravíte ty chyby v tomto novém systému ?
@admin píše: Čteme… jen už jsme napsali vše.Mrzí mě, že na místo menšího „otravování“ vám nový systém vadí…Monika
Neříkala bych tomu nový systém, ale spíš totální chaos, jedině návrat do původního stavu ![]()
@Klopotkova píše:
@free333 Ty ta upozornění už tedy bojkotuješ, jak ses zmínila kvůli tomu chaosu?
Ano, už ignoruju, napůl mi to neukazovalo upozornění vůbec a napůl vyskakovala ty přečtená donekonečna, takže tak ![]()
@free333 píše:
Neříkala bych tomu nový systém, ale spíš totální chaos, jedině návrat do původního stavu
pro admina je to nový systém ,pro uživatekly totální bordel. ![]()