Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@srpen89 ano takto to funguje, teda vlastně nééééé admini tvrdí že je vše v pořádku, no a já jsem létající Čestmír, navíc už se vyjadřovat nebudou , prý řekli všechno
@srpen89 ano takto to funguje, teda vlastně nééééé admini tvrdí že je vše v pořádku, no a já jsem létající Čestmír, navíc už se vyjadřovat nebudou , prý řekli všechno
@ka2ka píše:
No pak to ale funguje pekne debilne. Nebo napr. ted mi to ukazovalo 5 upozorneni, ale po rozkliknuti tam svitilo jenom jedno, pak svitila jenom ta samotna popelnice a u tematu, kde byly prokazatelne 2 stranky novych prispevku mi nesvitilo upozorneni vubec zadne. To je jako normalni a nehodla s tim nikdo nic delat ? A muzu vedet, kdo a proc tuhle zhovadilost vymyslel, kdyz to puvodni fungovalo perfektne ? ![]()
@srpen89 píše:
No pak to ale funguje pekne debilne. Nebo napr. ted mi to ukazovalo 5 upozorneni, ale po rozkliknuti tam svitilo jenom jedno, pak svitila jenom ta samotna popelnice a u tematu, kde byly prokazatelne 2 stranky novych prispevku mi nesvitilo upozorneni vubec zadne. To je jako normalni a nehodla s tim nikdo nic delat ? A muzu vedet, kdo a proc tuhle zhovadilost vymyslel, kdyz to puvodni fungovalo perfektne ?
Zkus hádat, kdo to vymyslel a kdo s tím nechce nic dělat, protože to prý některým uživatelům takhle vyhovuje
správná odpověď je: @admin
@srpen89 píše:
No pak to ale funguje pekne debilne. Nebo napr. ted mi to ukazovalo 5 upozorneni, ale po rozkliknuti tam svitilo jenom jedno, pak svitila jenom ta samotna popelnice a u tematu, kde byly prokazatelne 2 stranky novych prispevku mi nesvitilo upozorneni vubec zadne. To je jako normalni a nehodla s tim nikdo nic delat ? A muzu vedet, kdo a proc tuhle zhovadilost vymyslel, kdyz to puvodni fungovalo perfektne ?
Jo, to je přesně ono. Tfuj tajbl! Už mi to takhle blbne pěkně dlouho, dnes už jsem to právě nevydržela.
@admin Zdravím, kromě toho, že nefunguje upozornění, tak mám dneska asi ban viz. foto, vtipné je, že mám kontaktovat @admin ale když píšu zprávu, tak se mi nepodaří odeslat kvůli tomu zablokování a mám opět kontaktovat adminy, na mail mi asi nikdo neodepíše… ani mi nikdo z vás nepsal do zpráv tak to moc dobře nechápu kde je problém
Odepíšete mi tady?
@Doe_Jane píše:
@admin Zdravím, kromě toho, že nefunguje upozornění, tak mám dneska asi ban viz. foto, vtipné je, že mám kontaktovat @admin ale když píšu zprávu, tak se mi nepodaří odeslat kvůli tomu zablokování a mám opět kontaktovat adminy, na mail mi asi nikdo neodepíše… ani mi nikdo z vás nepsal do zpráv tak to moc dobře nechápu kde je problémOdepíšete mi tady?
asi si zlobila no ![]()
@aiwwa píše:
asi si zlobila no
@Doe_Jane píše:jako já vím jak to obejít (evidentně) ale čekala bych že by mi aspoň napsali zprávu s nějakým infem
kojosekta má dlouhé prsty…
@ivašot. píše:
kojosekta má dlouhé prsty…
@Doe_Jane píše:se divím že mi nic nenapsali, když nahlásím trolla tak mi hezky píšou do zpráv že mi děkují…
tak tě zablokovali tak dokonale, že už ani sami admini ti nemůže napsat ![]()
@Doe_Jane píše:se divím že mi nic nenapsali, když nahlásím trolla tak mi hezky píšou do zpráv že mi děkují…
hlášení jí žádoucí, kritika nikoliv ![]()