Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27634
10.7.18 20:44

@srpen89 ano takto to funguje, teda vlastně nééééé admini tvrdí že je vše v pořádku, no a já jsem létající Čestmír, navíc už se vyjadřovat nebudou , prý řekli všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
10.7.18 20:44

@srpen89 ano takto to funguje, teda vlastně nééééé admini tvrdí že je vše v pořádku, no a já jsem létající Čestmír, navíc už se vyjadřovat nebudou , prý řekli všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
10.7.18 21:08
@ka2ka píše:

No pak to ale funguje pekne debilne. Nebo napr. ted mi to ukazovalo 5 upozorneni, ale po rozkliknuti tam svitilo jenom jedno, pak svitila jenom ta samotna popelnice a u tematu, kde byly prokazatelne 2 stranky novych prispevku mi nesvitilo upozorneni vubec zadne. To je jako normalni a nehodla s tim nikdo nic delat ? A muzu vedet, kdo a proc tuhle zhovadilost vymyslel, kdyz to puvodni fungovalo perfektne ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
10.7.18 21:14

@srpen89 protože jsme si to prý v nějakém průzkumu žádali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.7.18 21:15
@srpen89 píše:
No pak to ale funguje pekne debilne. Nebo napr. ted mi to ukazovalo 5 upozorneni, ale po rozkliknuti tam svitilo jenom jedno, pak svitila jenom ta samotna popelnice a u tematu, kde byly prokazatelne 2 stranky novych prispevku mi nesvitilo upozorneni vubec zadne. To je jako normalni a nehodla s tim nikdo nic delat ? A muzu vedet, kdo a proc tuhle zhovadilost vymyslel, kdyz to puvodni fungovalo perfektne ? :think:

Zkus hádat, kdo to vymyslel a kdo s tím nechce nic dělat, protože to prý některým uživatelům takhle vyhovuje :pocitac: :pocitac: správná odpověď je: @admin

• Citovat
  • Upravit
14809
10.7.18 21:21
@srpen89 píše:
No pak to ale funguje pekne debilne. Nebo napr. ted mi to ukazovalo 5 upozorneni, ale po rozkliknuti tam svitilo jenom jedno, pak svitila jenom ta samotna popelnice a u tematu, kde byly prokazatelne 2 stranky novych prispevku mi nesvitilo upozorneni vubec zadne. To je jako normalni a nehodla s tim nikdo nic delat ? A muzu vedet, kdo a proc tuhle zhovadilost vymyslel, kdyz to puvodni fungovalo perfektne ? :think:

Jo, to je přesně ono. Tfuj tajbl! Už mi to takhle blbne pěkně dlouho, dnes už jsem to právě nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.7.18 14:22

@admin Zdravím, kromě toho, že nefunguje upozornění, tak mám dneska asi ban viz. foto, vtipné je, že mám kontaktovat @admin ale když píšu zprávu, tak se mi nepodaří odeslat kvůli tomu zablokování a mám opět kontaktovat adminy, na mail mi asi nikdo neodepíše… ani mi nikdo z vás nepsal do zpráv tak to moc dobře nechápu kde je problém :think: Odepíšete mi tady?

• Citovat
  • Upravit
115905
11.7.18 14:28
@Doe_Jane píše:
@admin Zdravím, kromě toho, že nefunguje upozornění, tak mám dneska asi ban viz. foto, vtipné je, že mám kontaktovat @admin ale když píšu zprávu, tak se mi nepodaří odeslat kvůli tomu zablokování a mám opět kontaktovat adminy, na mail mi asi nikdo neodepíše… ani mi nikdo z vás nepsal do zpráv tak to moc dobře nechápu kde je problém :think: Odepíšete mi tady?

asi si zlobila no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.7.18 14:31
@aiwwa píše:
asi si zlobila no :mrgreen:
:mrgreen: jako já vím jak to obejít (evidentně) ale čekala bych že by mi aspoň napsali zprávu s nějakým infem
  • Citovat
  • Upravit
15419
11.7.18 14:40
@Doe_Jane píše: :mrgreen: jako já vím jak to obejít (evidentně) ale čekala bych že by mi aspoň napsali zprávu s nějakým infem

kojosekta má dlouhé prsty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.7.18 14:45
@ivašot. píše:
kojosekta má dlouhé prsty…
:mrgreen: se divím že mi nic nenapsali, když nahlásím trolla tak mi hezky píšou do zpráv že mi děkují… :oops:
  • Citovat
  • Upravit
27634
11.7.18 14:48

@Doe_Jane sakra mě jen jednou jinak ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
11.7.18 14:50
@Doe_Jane píše: :mrgreen: se divím že mi nic nenapsali, když nahlásím trolla tak mi hezky píšou do zpráv že mi děkují… :oops:

tak tě zablokovali tak dokonale, že už ani sami admini ti nemůže napsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115905
11.7.18 14:50
@Doe_Jane píše: :mrgreen: se divím že mi nic nenapsali, když nahlásím trolla tak mi hezky píšou do zpráv že mi děkují… :oops:

hlášení jí žádoucí, kritika nikoliv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115905
11.7.18 14:51
@ka2ka píše:
@Doe_Jane sakra mě jen jednou jinak ne :(

asi málo bonzuješ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit