Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radúna No, to, ze se tu meri dvojim mezrem je fakt. A ze si admini honi triko taky…
@admin odpovíte mi na otázku? Proč to upozornění stále nefunguje tak jak má. I když ho odkliknu a přečtu za chvíli mi to samé svítí znova. Ptám se už po třetí.
Příspěvek upraven 11.07.18 v 21:02
@ka2ka píše:
@admin odpovíte mi na otázku? Proč to upozornění stále nefunguje tak jak má. I když ho odkliknu a přečtu za chvíli mi to samé svítí znova. Ptám se už po třetí.Příspěvek upraven 11.07.18 v 21:02
Také mi to blbne. Můžete nám prosím odpovědět. @admin
@rokris to je xkrát a den , jako chtějí mít novinku at jí mají, ale musí to fungovat
a já tam mám zase stálý vykřičník, ať dělám, co dělám, u toho upozornění. Jestli si tohle někdo z vás vyžádal v průzkumu, abych tam měla vykřičník, tak vám za to posílám čerty
![]()
@desconocido píše:
možná pomůže když si dám nick MilujuBabiše
to bych tě musela začít nesnášet, ale měla bych pro tebe profilovku. Počkej, najdu… tady s názvem právě se vracíme z hradu. Nebo ta druhá je taky dobrá.
@ka2ka píše:
@terinka4444 mě by zajímalo komu poslali ty dotazníky
ale řeknu ti, to musel být pěkný zmetek, co vyplňoval ty dotazníky ![]()
@ka2ka píše:
@admin odpovíte mi na otázku? Proč to upozornění stále nefunguje tak jak má. I když ho odkliknu a přečtu za chvíli mi to samé svítí znova. Ptám se už po třetí.Příspěvek upraven 11.07.18 v 21:02
Ty porad nechces pochopit, ze je ona uzasna inovace a funguje to ptesne tak jak ma… Co na tom, ze je to na ho.no a nefunkční, to jen nechapes tu uzasnou myslenku… Bud v klidu, ja taky ne. ![]()
@terinka4444 píše:
ale řeknu ti, to musel být pěkný zmetek, co vyplňoval ty dotazníky
Podle mně se zeptali pár chovanců v blázinci. ![]()
@aiwwa píše:
Podle mně se zeptali pár chovanců v blázinci.
Myslis, ze sibten dotaznik vzájemně vyplnili admini ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Ty porad nechces pochopit, ze je ona uzasna inovace a funguje to ptesne tak jak ma… Co na tom, ze je to na ho.no a nefunkční, to jen nechapes tu uzasnou myslenku… Bud v klidu, ja taky ne.
ale tak znáš mě a víš že jsem občas natvrdlá ![]()
až zase příště budu mít osobní čest potkat zaměstnance pana B. tak se jich zeptám jestli bych u nich taky nemohla pracovat ![]()