Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
11.7.18 15:46
@ka2ka píše:
@desconocido hele tenhle nick si nebudu pamatovat ,dej si alespon stejný obrázek

Přidávám se.. U nových nicků používej stejný obrázek

• Citovat
  • Upravit
desconocido
11.7.18 15:49
@ka2ka píše:
@desconocido hele tenhle nick si nebudu pamatovat ,dej si alespon stejný obrázek

bud v klidu já si ho taky nepamatuju myslím že tu vydrž asi tak dalších 5 vteřin, najednou jim to jde rychle že??? :mrgreen: btw. víte, že se tady nesmí zaregistrovat lidi pod 16let? :lol:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
11.7.18 15:50
@desconocido píše:
bud v klidu já si ho taky nepamatuju myslím že tu vydrž asi tak dalších 5 vteřin, najednou jim to jde rychle že??? :mrgreen: btw. víte, že se tady nesmí zaregistrovat lidi pod 16let? :lol:

To neví ani admini :P

• Citovat
  • Upravit
desconocido
11.7.18 15:52
@lucenka píše:
To neví ani admini :P

ale přišel mi mail, že mě tady vítají, jsou rádi že tady jsem a ať se mi tady líbí, juchuuu

• Citovat
  • Upravit
33022
11.7.18 15:52
@desconocido píše:
bud v klidu já si ho taky nepamatuju myslím že tu vydrž asi tak dalších 5 vteřin, najednou jim to jde rychle že??? :mrgreen: btw. víte, že se tady nesmí zaregistrovat lidi pod 16let? :lol:

to by mě zajímalo,jak to kontrolují ,když tak hlídají dodržování pravidel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.7.18 15:53
@desconocido píše:
ale přišel mi mail, že mě tady vítají, jsou rádi že tady jsem a ať se mi tady líbí, juchuuu

vidíš jak jsou na tebe hodní a ty si pořád stěžuješ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 16:03
@Tom-Jerry píše:
vidíš jak jsou na tebe hodní a ty si pořád stěžuješ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: jojo …
  • Citovat
  • Upravit
desconocido
11.7.18 16:09

@admin já chci zpět starý nick, klidně si na něho počkám když mi napíšete slušně, jak normální lidi, jak dlouho mám ten ban..
asi je vám jasné, že jsem vám vůbec nemusela psát že jsem to já, založit si nový nick a být normálně aktivní, duplicitní bych nebyla, mám více IP adres, takže bych měla akorát nový profil a ten nechci :mrgreen: takže KDY mi vrátíte ten starý? A taky mi můžete napsat za jaké hrubé urážky mám ten ban, neuvědomuju si to :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
14809
11.7.18 16:26

@desconocido Čau! Bylas drsná, holka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115915
11.7.18 16:48

@desconocido a za co máš ten ban?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 16:49
@aiwwa píše:
@desconocido a za co máš ten ban?

to nevím, asi jsem někomu zas napsala pravdu co nechtěl slyšet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33022
11.7.18 16:52
@desconocido píše:
to nevím, asi jsem někomu zas napsala pravdu co nechtěl slyšet :mrgreen:

to víš upřímnost se trestá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 17:10

Dobrý deň,

užívateľku Doe_Jane sme zablokovali za nevhodné chovanie sa a urážky a diskusiu zamykám, a bude čoskoro vymazaná. Dôvod asi nie je potreba opisovať.

Ďakujem za pochopenie. :kytka:
adminka Karin

:mrgreen: Karin by mi mohla napsat, jak se mám teda vhodně chovat … a proč se tady měří dvojím metrem

• Citovat
  • Upravit
rokris
11.7.18 17:19
@ivašot. píše:
tak tě zablokovali tak dokonale, že už ani sami admini ti nemůže napsat :lol:
:mrgreen: To může být klidně možný.
  • Citovat
  • Upravit
33022
11.7.18 17:20
@desconocido píše:
Dobrý deň,

užívateľku Doe_Jane sme zablokovali za nevhodné chovanie sa a urážky a diskusiu zamykám, a bude čoskoro vymazaná. Dôvod asi nie je potreba opisovať.

Ďakujem za pochopenie. :kytka:
adminka Karin

:mrgreen: Karin by mi mohla napsat, jak se mám teda vhodně chovat … a proč se tady měří dvojím metrem

co jsi kde zase napsala? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová