Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
není nad to udělat ženě dobrou náladu.Co se zamračenou semetrikou.
proto se chystám na sluníčko k vodě, hned bude dobrá nálada ![]()
@free333 píše:
Jsem ráda, že Ti to po ránu tak bleskurychle spíná, ty neurony
za chvíli budu odjíždět no a kde jinde čerpat pohodu, než tady s vámi. ![]()
@opozice píše:
za chvíli budu odjíždět no a kde jinde čerpat pohodu, než tady s vámi.
doufám, že taky k vodě… ![]()
@opozice píše:
jasnačka.
Víš jak, hlavně nechodit do hloubky bez kruhu… ![]()
@free333 píše:
Víš jak, hlavně nechodit do hloubky bez kruhu…
balonky na pažích by nestačily? ![]()
@opozice píše:
balonky na pažích by nestačily?
jojo, co myslíš, že ted dělám?
nafukuju kolo a taky rukávky do vody, abych se neutopila ![]()
pro letošní sezonu mám rukávky se žralokama, aby mě neobtěžovaly ryby ![]()
@free333 píše:
jojo, co myslíš, že ted dělám?nafukuju kolo a taky rukávky do vody, abych se neutopila
pro letošní sezonu mám rukávky se žralokama, aby mě neobtěžovaly ryby
pro mě je voda potřebný živel. Miluji ji . Užij si to já už taky odjíždím. Pěkný den.
![]()
@opozice píše:
pro mě je voda potřebný živel. Miluji ji . Užij si to já už taky odjíždím. Pěkný den.![]()
Děkuju, taky přeji pěkný den
![]()
@opozice píše:
třeba ty jsi mě teď v upozornění naskočila.
No, ty me taky, problém je ten ze to same zmineni uz poněkolikáté a fakt me nebavi lezt do diskuze 5× abych zjistila, ze je furt ten samy příspěvek.
@free333 píše:
jojo, co myslíš, že ted dělám?nafukuju kolo a taky rukávky do vody, abych se neutopila
pro letošní sezonu mám rukávky se žralokama, aby mě neobtěžovaly ryby
@Detsa píše:
Musím se přidat k těm, co nový systém odsuzují. V novém systému upozornění jsem se naprosto nevyznal. Skákaly mi tam furt stejné, některé se ani neukazují, … Výsledkem je pro většinu z nás akorát větší nepřehlednost a horší orientace v tématech, ale nikoli zmíněné menší otravování. Možná podle návrhu, který byl předložen to mělo být dobrý, jenže aktuální stav je naprosto plný chyb. Moc nechápu, že tak velký web si dovolí vypustit novinku s tolika chybama a odlazuje to až v ostrém provozu.Od vypuštění této novinky jsem zde značně omezil aktivitu. Pro někoho to může být výhra, ale obávám se, že takhle k tomu přistoupilo daleko víc uživatelek/ů.
Upozornění už skoro ani neotvírám, protože to zkrátka nemá smysl. Todle byl prostě špatný krok vůči uživatelům
. I velká společnost stojí na prostých uživatelích jako jsme my …
Svatá pravda. ![]()
@sirikit píše:
A to máš zase pravdu.
Jenom jsme si naivně mysleli, že je zpětná vazba vítána a že nás místní prostředí všecky tak nak baví a jde nám vespolek o pohodové užívání.
Ale koneckonců můžeme být rádi, že sem zatím ještě můžem něco napsat.
A až se časem zkomplikuje i tato funkce, přečtu si konečně všecky ty knížky, které kvůli virtuálnímu světu odkládám na neurčito a obecně upru svoji pozornost víc do reality.
Je na to třeba hledět pozitivně - takže jen tak dál a větší kapky.![]()
Tak vidim, ze neni treba zakladat nové tema, je jich tu hafo na tema upozornění. Mohl by mi nekdo vysvětlit, jak to tedy funguje ? Sviti mi treba 15 upozornění, i kdyz jsou nekolik dni stara a prectena. Kdyz dam to „smazat vsechna upozorneni“ , nebo jak to tam he, stejne se to znovu objevi jako nové, neprectene upozorneni. Klidne nekolik dni, tyden PRECTENA upozorneni !!! To je nejaka novinka ???? Kdo to proboha vymyslel ????!!!!! "@admin