Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa píše:
bude, ověřila jsem si to pokusem.teprve až když je těch anonymů moc, tak se začnou kytky opakovat.
v tom případě jsem viděla diskuzi, kde to holky s tím zkoušení asi prehnaly a bylo jich moc
@Elishka1 píše:
v tom případě jsem viděla diskuzi, kde to holky s tím zkoušení asi prehnaly a bylo jich moc
jo, vím, o kterou diskzi jde - tam je to extrém, holky si hrají
těch kytek je 15, což na běžnou diskuzi bohatě stačí.
@neumisa píše:
jo, vím, o kterou diskzi jde - tam je to extrém, holky si hrajítěch kytek je 15, což na běžnou diskuzi bohatě stačí.
stačí, ale barevně je stejný podklad a já se přiznám, že mi to docela splývá. Ale to je můj problém. Je fakt, že číslování by bylo přehlednější.
@saphire píše:
@Andrea.Tom i já se přikláním k tomu aby jeden anonym v jedné diskuzi měl stejnou kytku atd. Jinak je to jen estetické vylepšení ale nebudu stále vědět jestli odpovídám zakladatelce anebo novému anonymu
Já si právě myslela, že jeden anonym má vždy stejnou kytku v jedné diskuzi. Takže asi ne.
@rokris ale má, jinak by kytičkové rozlišení nemělo smysl.
Jedna diskuze a každý anonym tam bude mít přidělenou kytku. Třeba: Já budu růže, ty leknín, neumisa tulipán. A to bude v té diskuzi až do konce.
Pak v jiné diskuzi budeš třeba leknín a neumisa růže.
Už?
![]()
@radúna píše:
@rokris ale má, jinak by kytičkové rozlišení nemělo smysl.
Jedna diskuze a každý anonym tam bude mít přidělenou kytku. Třeba: Já budu růže, ty leknín, neumisa tulipán. A to bude v té diskuzi až do konce.
Pak v jiné diskuzi budeš třeba leknín a neumisa růže.Už?
Už.
Já jsem si to včera tak myslela, protože jinak by to fakt nemělo smysl. Jenom cosi psané výše, mě momentálně zmátlo. Je mi to celkem jedno. Vždycky jsem se nějak vyznala a já anonym ještě nikdy nebyla. Ale kytky jsou sympatické.
@rokris tak já už anonym využila (sice málo, ale přesto), ale jinak já ty anonymy nedokázala moc rozlišit
. Já dokonce ani nepoznám někoho, kdo odejde a vrátí se. I když to byl někdo hodně známý…
.
Ale tohle kytičkové rozlišení se adminům povedlo
.
Akorát si myslím, že 15 kousků je málo. Ale to ukáže čas.
@radúna píše:
@rokris tak já už anonym využila (sice málo, ale přesto), ale jinak já ty anonymy nedokázala moc rozlišit. Já dokonce ani nepoznám někoho, kdo odejde a vrátí se. I když to byl někdo hodně známý…
![]()
.
Ale tohle kytičkové rozlišení se adminům povedlo.
Akorát si myslím, že 15 kousků je málo. Ale to ukáže čas.
JJ, ty kytky stačit nebudou. Už tak je anonymů plno. Teď jich bude ještě víc, aby si lidi užili půvabnou kytku. ![]()
Taky vám tak strašně blbnou diskuze? Mizí mi příspěvky, pak se objeví, pak zase zmizí a objeví se jiné… ![]()
@Lalelale píše:
Taky vám tak strašně blbnou diskuze? Mizí mi příspěvky, pak se objeví, pak zase zmizí a objeví se jiné…
Me jen v dotazich pro adminy. Na hlavní stránce vidím, že tady někdo psal, ale když vejdu do sekce tak tam mam nejnovější příspěvky z 30.8. Až ted jak jsi napsala, tak se mi objevilo tohle téma.
![]()
@Lalelale @LucieH16 Dobrý den,
přetrvává problém? Pokud ano, mohla bych poprosit o screenshot? Nejsem si jistá, že rozumím přesně, co máte na mysli ![]()
Díky moc,
Josefina
@admin Dobrý den, jak je to prosím s těma kytkama. Pokud je zakladatel pod nějakým nickem, tak první anonym je tulipán? Nebo je tulipán schovaný jen pro zakladatele diskuzí.
Hezký večer, tulipán je vždy první anonym v diskusi. Dále následují květiny, podle toho jak se přidávají další uživatelé. ![]()
Zuzi
@admin ono už není omezení, kolik diskusí může založit nováček? Za dnešní ráno opět troll založil do teď 45 diskusí… Myslím, že by bohatě stačilo omezení třeba na 10 za den ![]()