Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 mně zase včera na mobilu ukazovalo,že nemám žádné nové příspěvky v diskuzích,přitom jinde svítilo červeně nejmene 15 diskuzí.
V létě jsem zaregistrovala, že seněco dělo s upozorněním. Nefungovalo, nevěděla jsem, že se v mnou sledovaných diskuzích diskutuje, upozornění pořád svíítila i po odkliknutí, místo čísel vykřičník…říkala jsem si, že asi něco opravujete.
Přestala jsem upozornění sledovat, protože prostě nebyly k ničemu.
Počet mnou čtených diskuzi se smrsknul tak max na čtvrtinu, protože vyhledávat je ručně mě zas až tak moc neba.
Prostě upozornění je jeden velkej chaos.
Teď mě napadlo zkusit se zeptat, jeslli to někdy opravíte, nebo co to jako je a zjišťuju, že ona to jako není chyba, ono je to schválně? ![]()
@Svítící žárovka píše:
V létě jsem zaregistrovala, že seněco dělo s upozorněním. Nefungovalo, nevěděla jsem, že se v mnou sledovaných diskuzích diskutuje, upozornění pořád svíítila i po odkliknutí, místo čísel vykřičník…říkala jsem si, že asi něco opravujete.
Přestala jsem upozornění sledovat, protože prostě nebyly k ničemu.
Počet mnou čtených diskuzi se smrsknul tak max na čtvrtinu, protože vyhledávat je ručně mě zas až tak moc neba.
Prostě upozornění je jeden velkej chaos.
Teď mě napadlo zkusit se zeptat, jeslli to někdy opravíte, nebo co to jako je a zjišťuju, že ona to jako není chyba, ono je to schválně?
Mě to takhle vyhovuje. Co jsem nepřečetla, svítí stále, takže mám lepší přehled.
@admin Můžete mi poradit? Už asi týden mi svítí upozornění (jednička) u Můj bazar a nevím, jak a kde to odkliknout, aby to tam už nebylo…
@Levandulina píše:
Mě to takhle vyhovuje. Co jsem nepřečetla, svítí stále, takže mám lepší přehled.
Mně svítí furt všechno. Něco rozkliknu, přečtu, pak jdu znova do upozornění a ono svítí i to přečtený. Když dám označit vše jako přečtený, tak za chvilku to všechno svítí znova jako neprecteny.
A pak, když vyhledám nějakou určitou diskuzi, tak zjistím, že je tam nakecáno 5 stran, aniž by mi o tom dalo upozornění vědět.
Takže je to pro mě teď takový nepohodlný. Tak sem chodím min a to je vlastně ve výsledku dobře.
@Svítící žárovka píše:
Mně svítí furt všechno. Něco rozkliknu, přečtu, pak jdu znova do upozornění a ono svítí i to přečtený. Když dám označit vše jako přečtený, tak za chvilku to všechno svítí znova jako neprecteny.
A pak, když vyhledám nějakou určitou diskuzi, tak zjistím, že je tam nakecáno 5 stran, aniž by mi o tom dalo upozornění vědět.
Takže je to pro mě teď takový nepohodlný. Tak sem chodím min a to je vlastně ve výsledku dobře.
Aha, tak to ti musí blbnou, protože takhle by to být nemělo…
Dobrý den,
děkujeme za nahlášení, podíváme se na to.
Hezký den, Karolína
@Levandulina @Levandulina
Dobrý den,
tlačítko „označit vše jako přečtené“ nám funguje bez problémů. Pokud by se vám cokoliv nezdálo, určitě nám dejte vědět.
Hezký den, Karolína ![]()
@admin píše:
Dobrý den,tlačítko „označit vše jako přečtené“ nám funguje bez problémů. Pokud by se vám cokoliv nezdálo, určitě nám dejte vědět.
Hezký den, Karolína
ovšem to neznamená, že funguje i uživatelům. minimálně jednou denně se stane, že i přes zmáčknutí tlačítka se za chvíli ty samé odznačené diskuze zase rozsvítí
@admin píše:
Dobrý den,tlačítko „označit vše jako přečtené“ nám funguje bez problémů. Pokud by se vám cokoliv nezdálo, určitě nám dejte vědět.
Hezký den, Karolína
Mě „vše přečtené“ funguje. Ale svítí mi pořád oznámení nad „Můj bazar“
@Levandulina píše:
Mě „vše přečtené“ funguje. Ale svítí mi pořád oznámení nad „Můj bazar“
Ale to by admini museli cist, co uzivatele pisi, ze…
Dorbý deň,
ak vám problém pretrváva, prosím pošlite nám screen o chybe do SZ a posunieme to na našich technikov.
Ďakujem a prajem pekný deň, ![]()
Karin
Tak včera jsem odstranila cookies (dočasné soubory) a od té doby vše funguje jak má.
Paráda! Díky za zprávu, jsem ráda, že smazání cookies pomohlo. Holt sušenky… ![]()
Monika