Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám už cca tři týdny podobný problém jako lucenka, ale mně se z mobilu nejde přihlásit vůbec - ani mobilní verze, ani verze pro PC, když zadám jméno a heslo, zůstanu nepřihlášená a načte se mi místo profilu znovu stránka pro přihlášení. (A není to chybným zadáním, když jsem zkusila schválně zadat špatné heslo, zobrazila se hláška o chybě jména nebo hesla). Doteď jsem to přikládala mobilu, mám nový a řeším tam nějaké potíže s připojením, ale poslední dobou se mi stává čím dál častěji i při prohlížení stránek na PC, že místo další stránky diskuse mi naskočí stránka pro přihlášení, tam se tedy přihlásit můžu.
Dobrý den,
to je zvláštní ![]()
Můžete mi prosím poslat screenshot, co se zobrazí?
Josefina
@DanielaD Dobrý den, Danielo,
co přesně nefunguje? Nic nepozorujeme, ani jsem nic neměla hlášeného. Pošlete mi kdyžtak screenshot ![]()
Krásný den,
Josefina
@admin píše:
@Michelle_MDobrý den,
to je zvláštní
Josefina
co přesně nefunguje? Nic nepozorujeme, ani jsem nic neměla hlášeného. Pošlete mi kdyžtak screenshot
Krásný den,
Josefina
Také mi včera odpoledne nefungovala upozornění. Sledovala jsem jednu diskuzi, poslední upozornění přišlo cca v 11 hodin, to jsem po přečtení odklikla. Pak celé odpoledne nepřišlo ani jedno upozornění, bylo mi to divné, tak jsme se do diskuze podívala a tam mezitím přibyly dvě stránky nových příspěvků.
Nějak mě nenapadá, jak v tomto případě pořídit screenshot ![]()
@admin píše:
@Michelle_MDobrý den,
to je zvláštní
Josefina
co přesně nefunguje? Nic nepozorujeme, ani jsem nic neměla hlášeného. Pošlete mi kdyžtak screenshot
Krásný den,
Josefina
A na mě se admin opět s odpovědí vykašle ![]()
@lucenka Dobrý den,
omlouvám se, víme o tom, vyzkoušeli jsme si to. Budeme to co nejdříve řešit.
Děkuji za připomenutí!
Děkuji za nahlášení. Zaměříme se na to!
Josefina
@Detsa píše:
Taky se mi nelíbí ta nevypnutelná reklama, ale zvuk si stačí mutnout přes to tlačítko tam.
to jo, ale musíš to vypnout. Já u toho běžně koukám na nějaké video a docela mě to otravuje.
No šílené, ale právě se mi to podařilo zablokovat ručně, takže jsem bez té otravné reklamy - huráááá
![]()
Znovu a znovu píšu: NEFUNGUJE UPOZORNĚNÍ
jo, už vidím odpověď ![]()
Příspěvek upraven 04.10.18 v 18:21
@admin píše:
@Michelle_MDobrý den,
to je zvláštní
Můžete mi prosím poslat screenshot
Josefina
Krásný den,
Josefina
Zdravím,
zase váš oblíbený screenshot, k čemu je dobrý? K ničemu.
Upozornění se ukáže, když kliknu na upozornění, není tam nic, k ničemu se nevztahuje. ![]()
problém s přihlášením už ani neřeším, to mám od samého začátku, je to úmorné stále zadávat nick, heslo- uživatel nenalezen, a znovu.
@Apaji píše:
No šílené, ale právě se mi to podařilo zablokovat ručně, takže jsem bez té otravné reklamy - huráááá![]()
Jak se ti to povedlo zablokovat? Já už 2× odinstalovala a zpět nainstalovala Adblock a ta otravná video reklama tam furt je ![]()
Jééé, ty můžeš říct to slovo na „A..“ ???
Aby ti to nesmazali.
Já na adblock klikla a zadala „blokovat reklamu na této stránce“, potom mě to instruovalo, že mám kliknout na reklamu, která mi vadí, to jsem udělala, video zčernalo a následně jsem měla posunovačem na adbloku najet tak, až zmizlo. Opět jsem to udělala a jsem bez reklamy.