Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dixies píše:
Proč už zase od rána se vrací příspěvky minimálně o 5 stránek zpět? Kdo se má stále znova opakovaně prokousávat těmi přečtenými stránkami
Kdyby o pět stránek. Je to pěkně otravné.
@Dixies píše:
Nápodobně. Hlavně, že slibovali nápravu
Jo ty reklamy jsou pitomé a některé i hnusné. A navíc slušně zpomalují načítání. Nešlo by dát reklamní prostor někomu jinému? To neplatí nikdo jiný než Rusáci?
![]()
@M_Vladim píše:
Jo ty reklamy jsou pitomé a některé i hnusné. A navíc slušně zpomalují načítání. Nešlo by dát reklamní prostor někomu jinému? To neplatí nikdo jiný než Rusáci?
Já to tu píšu už snad měsíc. Chuťovka po ránu u kafe - pohled na plesnivé nehty, nějaké vředy a podobné hnusy. K čemu jsou ty adblocky, když to stejně vyskakuje?
Ale je pozitivní, že prý admini pracují na nápravě
![]()
@M_Vladim píše:
Já to vyřešila tak, že mám i na PC zapnutou mobilní verzi.
Vážené eM, máte špatně čas, měli byste vyměnit administrátora vašich systémů.
@admin jak to prosím vypadá s těmi reklamami? Už mě nebaví neustále koukat na kožní výrůstky, chlupaté polonahé starce a rodiny přehazující peníze vidlemi… Už to trvá určitě měsíc…
Děkuji
@aiwwa píše:
Já to vyřešila tak, že mám i na PC zapnutou mobilní verzi.
Prosím tě, kde se to nastavuje?
@elpiska píše:
Prosím tě, kde se to nastavuje?
Když sjedeš úplně dolů, tam je buď mobilní web nebo klasický web.
Zdravím, má taky někdo poslední cca 2 týdny problémy s emiminem? Načíst jakoukoliv diskuzi trvá věčnost, citovat příspěvek v 50% případů vzdávám, donekonečna se načítá… Přestaly mi chodit upozornění, chodí jen část a to se zpožděním jednoho dne. Nemám problém s internetem, všechno ostatní bez problémů funguje a rychle.
@Lalelale píše:
Zdravím, má taky někdo poslední cca 2 týdny problémy s emiminem? Načíst jakoukoliv diskuzi trvá věčnost, citovat příspěvek v 50% případů vzdávám, donekonečna se načítá… Přestaly mi chodit upozornění, chodí jen část a to se zpožděním jednoho dne. Nemám problém s internetem, všechno ostatní bez problémů funguje a rychle.
Podívej se vedle do diskuze https://www.emimino.cz/…nkovani/101/?…, tam si stěžujeme už delší dobu.
@admin mohli byste, prosím, zveřejnit fotografii té vepřové hlavy, která implmentovala upload obrázků na server? Chtěl bych ho vytisknout v teplých barvách a nadživotní velikosti a dát to programátorům do cimry, že když budou zlobit, tak jim to přijmu jako kolegu.
Dát timeout na na požadavek 30 sekund v případě, že:
Je opravdu nápad hodný mimořádně vypečené hlavy tura, který pravděpodobně mimo dálnou indii nemá ve světě obdoby a v podstatě znemožňuje upload fotek na server v některých dobách. Když to neumím, tak to nedělám, ne?
Děkuji za kladné vyřízení.