Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý deň,
@vokishka píše:
Dělá to zřejmě ta jedna skupina, k tomu i tahle diskuze.
infomráciu som predala technikom, pozorujete problém ešte stále? Potrebujeme trošku konktrétnejší popis, aby sme vedeli odhaliť príčinu.
Deje sa Vám to len na mobile, alebo aj na desktope? Aký používate prehliadač, poprípade, aké zariadenie? V čom presne spočíva problém - sú to vždy len nové diskusie, alebo určité skupiny a diskusie?
Pre všetkých mám však jednu skvelú správu. Technici nasadili zlepšenie, ktoré by malo vylepšiť zrýchlenie stránok. Malo by sa to prejaviť napr. na znížení času odosielania postov apod.
Stále však pracujeme na ďalších zrýchleniach, aby to tu šľapalo ako švajčiarské hodinky.
Neustále sa snažíme pre Vás web vylepšovať - dajte vedieť, či toto zrýchlenie pomohlo. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
@admin dělá to už jen konkrétně diskuze Koronavirus máte strach. Zůstane modrá, červený je jen koš. Dělá to jen mobil, na tom jediném je mobilní verze. Vždycky mi trvá než si uvědomím, že to je nove upozornění. Koukám přes Mozzilu.
@admin ahoj, fajn, upozorneni přichází, ale načítání stále nejde, chrome, tablet, android.
Ne, že se to načítá dlouho, ale včera jsem po 2 hodinách načítání ztratila trpělivost. Nenacita to zkratka vůbec. Na mobilu funguje vsechno, taky android a chrome.
Dobrý deň,
@vokishka píše:
@admin dělá to už jen konkrétně diskuze Koronavirus máte strach. Zůstane modrá, červený je jen koš. Dělá to jen mobil, na tom jediném je mobilní verze. Vždycky mi trvá než si uvědomím, že to je nove upozornění. Koukám přes Mozzilu.
testovala som to na svojom mobile s mozzilou a problém som nemala. Skúšali ste vyskúšať aj nejaký iný prehliadač?
@stock píše:
@admin ahoj, fajn, upozorneni přichází, ale načítání stále nejde, chrome, tablet, android.
Ne, že se to načítá dlouho, ale včera jsem po 2 hodinách načítání ztratila trpělivost. Nenacita to zkratka vůbec. Na mobilu funguje vsechno, taky android a chrome.
Nemáte náhodou zapnutý Adblock?
S pozdravom,
Kristína ![]()
@stock píše:
@admin ne,nemám Adblock![]()
Dobrý den,
mohla bych Vás poprosit o screenshot z načítání?
Děkuji,
Hani ![]()
@admin píše:
Dobrý den,mohla bych Vás poprosit o screenshot z načítání?
Děkuji,
Hani
@vokishka píše:
Ja to mam takhle porad
respektive od zacatku. Mam to cele cervene, jen pri zmineni nebo kdyz dam sledovat novou diskuzi. Kdyz uz pak jednou do ty diskuze vstopim(rozumej kliknu), tak pak dalsi upozorneni mam cerveny jen kos
prohlizec chrom.
@TopSecret píše:
Ja to mam takhle poradrespektive od zacatku. Mam to cele cervene, jen pri zmineni nebo kdyz dam sledovat novou diskuzi. Kdyz uz pak jednou do ty diskuze vstopim(rozumej kliknu), tak pak dalsi upozorneni mam cerveny jen kos
prohlizec chrom.
Jo, to je ono. Teď zrovna mi to dělá jedna diskuze, ale přitom před těma pi-tomyma srdíčka a jsem to měla normálně celé červené. Tohle mě dost máte.
@vokishka píše:
Jo, to je ono. Teď zrovna mi to dělá jedna diskuze, ale přitom před těma pi-tomyma srdíčka a jsem to měla normálně celé červené. Tohle mě dost máte.
Aha. Ja to mam od zacatku, co zacala nova upozorneni, takto
zajimavy ![]()
To to dlouho nevydrželo. Zase to hodinu načítá a po tom čekání se mi to otevře zase v tom šíleném formátu, kde se nedá nic přečíst.
Taky vám to pořád padá do toho strašného formátu?
Mně už nejde ani přečíst jedna stránka najednou… ![]()
@free333 píše:
Taky vám to pořád padá do toho strašného formátu?
Mně už nejde ani přečíst jedna stránka najednou…
Hned ráno mi zkazili náladu. To nemůže fungovat ber chyb ani jeden týden
Nejde normálně přečíst ani jeden příspěvěk.
@Dixies píše:
Hned ráno mi zkazili náladu. To nemůže fungovat ber chyb ani jeden týdenNejde normálně přečíst ani jeden příspěvěk.
Mně do tohoto formátu dnes ráno padá i IDNES, kdoví, co se zase děje…
Nedá se nic přečíst, ani napsat, ted jsem začala psát v norm. formátu a přeskočilo do toho šíleného… ![]()