Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše:
Mně do tohoto formátu dnes ráno padá i IDNES, kdoví, co se zase děje…
Nedá se nic přečíst, ani napsat, ted jsem začala psát v norm. formátu a přeskočilo do toho šíleného…
Taky mě to padá, nejde nic přečíst, teď píšu z mobilu, tak to jde
Jestli mate pod prisernym formatem na mysli to rozsypane emimino, co pripomina nouzove nacteni stranky, kdyz je pomaly internet, tak to mi delalo uz vcera vecer. Ted je to snad jeste horsi, defakto se neda emimino pouzivat.
@warita píše:
Jestli mate pod prisernym formatem na mysli to rozsypane emimino, co pripomina nouzove nacteni stranky, kdyz je pomaly internet, tak to mi delalo uz vcera vecer. Ted je to snad jeste horsi, defakto se neda emimino pouzivat.
Jo, včera se mi tak načítala každá druhá stránka.
@warita píše:
No, je otázka, jestli je problém na straně emimina nebo vašeho připojení, mě se teď načítá naprosto v pohodě.
@Dixies píše:
Hned ráno mi zkazili náladu. To nemůže fungovat ber chyb ani jeden týdenNejde normálně přečíst ani jeden příspěvěk.
Možná nám zase chystají nějaké překvapení v podobě " vylepšení"…
@j.a.n.i1 píše:
No, je otázka, jestli je problém na straně emimina nebo vašeho připojení, mě se teď načítá naprosto v pohodě.
Jo, načítá to dnes (oproti včerejšku) rychleji. Ale opět to byla rozsypaná stránka. Vzhledem k tomu, že je to jediná stránka, kde mi to dělá, připojením to nebude.
@j.a.n.i1 píše:
jine stranky mi to nedelaji? Tak nevim no…
Dobrý den,
ještě stále vidíte chybné načítání stránek? Dívala jsem se na počítači, telefonu i ze svého nicku a žádnou chybu nevidím, můžete mi případně poslat screenshot?
Děkuji a přeji hezký den
Diana ![]()
@warita píše:
jine stranky mi to nedelaji? Tak nevim no…
Tak ja netvrdím, ze tyhle nejsou objemově narocnejsi nez jine nebo je mozna nastaveny kratky timeout, ale pokud se to deje jen nekomu, tak chyba nebude pouze na strane serveru.
Tak znovu, nenahrálo se to poprvé ani to nešlo zeditovat, rozsypalo se to ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak ja netvrdím, ze tyhle nejsou objemově narocnejsi nez jine nebo je mozna nastaveny kratky timeout, ale pokud se to deje jen nekomu, tak chyba nebude pouze na strane serveru.
no jo, ale ty nerozumis. Stranka se naloaduje normalne a po par sekundach se rozsype. Povetsinou, kdyz to je pomalym internetem, tak se stranka nekonecne dlouho loaduje a loaduje a nakonec vyplivne ten nouzovy nepouzitelny rezim. Tady to ale dela po tom, co naloadovalo celou strnku jak se slusi a patri a po treba 3 sekundach se to naraz rozsype.
Já jsem ted v práci a v práci zatím naprosto bez problému…
Ale doma přesně jak popisuje Warita, na každé stránce se mi to rozsypalo, přeskočilo hned do toho divného formátu.
A dělo se mi to i na IDNES.
Jiné stránky o. k.
Tak tomu fakt nerozumím, tady zatím dobré… ![]()
@free333 mně to dělá jen na počítači, na mobilní verzi v mobilu ne.
@warita Ale rozumim, to co se „rozsype“ je, ze se k tomu nedonacte definice stylu…