Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65139
29.5.20 12:48
@admin píše:
Dobrý den.

Vy jste v nastavení neměla upozornění na email vypnuté… :think:
Nicméně - již je vypnuté máte ;-) Nastavila jsem vám to tak, aby vám již upozornění na email nechodily ;-)

Hezký den :mavam:

Petra

Ono se to u některých diskuzí prostě nastaví samo. Taky jsem to musela vypnout. Když jsem se do diskuze podívala, nastavené to nebylo. Bylo to vidět jen přes odkaz v mailu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65139
29.5.20 12:51

@Habrk zrus to přímo v tom mailu, co přijde. Je tam odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
29.5.20 12:53

@vokishka Přímo v emailu to ruším a nefunguje to. Když se podívám do diskuze, tak tam to mám zrušené, ale upozornění stejně chodí :think: Měla jsem u té diskuze upozornění zrušená, ale teď mi začaly z ničeho nic samy od sebe chodit, aniž bych něco dělala nebo si to zapínala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65139
29.5.20 12:57

@Habrk mně právě taky, ale šlo to vypnout přes odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
29.5.20 12:59

@vokishka mně to taky vždycky šlo vypnout přes odkaz, ale teď to nejde a to jsem to zkoušela už třeba 6× :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65139
29.5.20 19:03

Nějak divně v poslední době funguje boční lišta nových diskuzí. Když kliknu na nějakou, zmizí ty nejnovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
30.5.20 01:19

@Habrk to same jsem ted taky resila posledni 2-3dny mi zacaly chodit upozorneni na mail. Vzdycky jsem to vsude vypnula po prvnim prispevku. Ale ted najednou jsem v soukrome skupince, kde jsem uz x let a upozorneni mela i x let vypnute, pridala prispevek a opet se mi automaticky zapnulo sledovani mailem. A tak jsem neustale po kazdem odeslani odklikla ve skupince, ze to mailem sledovat nechci, jakmile jsem to zapomnela odkliknout, tak jsem mela zase plny mail… 🙄 Rozhodne nebyla chyba u me, ale opet v nejakem „novem“ nastaveni emimina ci po jeho nejakem vypadku. Uz jsem to sem taky vcera chtela psat. Nakonec jsem ale jeste zkusila primo v mem nastaveni uctu zrusit veskere reakce mailem na cokoliv na emiminu. Kupodivu bylo u vseho Ano na zasilani upozorneni! Ac jsem to pred tim zrusene mela. Zapnute bylo puvodne jen upozorneni na soukrome zpravy, ne prispevky! Pevne doufam, ze se to tam zase nejak zahadne vsechno nezaskrtne a nezacne se mi zase zahlcovat mail… 🤨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
30.5.20 02:46

@butterfly88 moc dekuji za reakci. Uz jsem si pripadala jak blazen a nebo ze to neumim vypnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
30.5.20 12:10

Co znamenají srdíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
30.5.20 21:04

@DanielaD Srdíčka znamenají, že se někomu příspěvek líbí, ale nejde vidět komu, takže pro mě je to funkce naprosto k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4110
30.5.20 23:14

@DanielaD tak se omlouvam. Uz to zjistit jde. Kdyz se klikne na tri tecky, tak se zobrazi, kdo dal srdicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
27.6.20 15:39

Taky se vam na mobilu zobrazuje pořád tahle reklama pres celou obrazovku? Jede pořád dokola a uz mě to docela rozčiluje, protože ani když dám křížek tak nezmizí a musím dát zpět a diskusi otevřít znovu :nevim:
Děje se mi to jen tady na emiminu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115942
27.6.20 17:12

@a12 zkus si zapnout mobilní verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
27.6.20 18:33
@aiwwa píše:
@a12 zkus si zapnout mobilní verzi.

To mam :think: nemám to klasický jako na pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
28.6.20 13:22

Dnes mě to z emimina neustále přehazuje na podezřelou stránku:
 xxxx

a objevuje se mi hlášení od Avastu, abych si za poplatek upgradoval antivirus /mám jejich free verzi, která už několik let funguje bez problémů/ a něco o phisingu… Nikde jinde se mi to neděje… Nemůže být chybička u vás… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

edit adminem-smazaný odkaz, jedná se o vir

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová