Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115878
12.10.20 17:45
@neumisa píše:
co je to chvilka? Toto upozornění mi dorazilo v 16:13…

Mně teď. Nová upozornění nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
12.10.20 19:11

Dobrý den,

pro zajištění optimálního provozu webu jsou upozornění sdružována a rozesílána hromadně. Maximální limit je 30 minut a v případě silného provozu na webu skutečně může být odstup od zaslání upozornění až půl hodiny. Úprava tohoto nastavení bohužel není možná bez zásadního vlivu na rychlost diskuzí.

Děkujeme za pochopení,

Přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
12.10.20 19:44

@admin

no, to je bezva, dozvědět se, že se mě někdo na něco ptá, UŽ po 30 minutách… a ten rozestup byl dnes mírně nad 30 minut, to jen tak do placu.

tohle tedy za vylepšení fakt nepovažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115878
12.10.20 21:32

Nefunguje mobilní verze. Hlásí neočekávaná chyba a diskuze se nenačte. @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
12.10.20 22:35

Krásný večer!

@aiwwa děkujeme za upozornění. Vzbudili jsme programátora, a ten chybu opravil, už by to mělo zas jet, jak má :kytka:

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115878
12.10.20 22:40
@admin píše:
Krásný večer!

@aiwwa děkujeme za upozornění. Vzbudili jsme programátora, a ten chybu opravil, už by to mělo zas jet, jak má :kytka:

Josefina

Děkuju, už to jede. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65096
22.10.20 17:41

Pěkný den, v diskuzi Koronavirus máte strach mizí příspěvky, stránky, tak různě. Jednou tam ta stránka je, příště ne. Jsem označená, příspěvek chybí, přitom jsem to kontrolovala podle času, prostě chybí a pozdější příspěvky jsou. Stěžují si tam i jiní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19250
22.10.20 19:01
@vokishka píše:
Pěkný den, v diskuzi Koronavirus máte strach mizí příspěvky, stránky, tak různě. Jednou tam ta stránka je, příště ne. Jsem označená, příspěvek chybí, přitom jsem to kontrolovala podle času, prostě chybí a pozdější příspěvky jsou. Stěžují si tam i jiní.

Mě to stále háže o několik přečtených stránek zpět, ve stejné diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65096
22.10.20 20:23
@Dixies píše:
Mě to stále háže o několik přečtených stránek zpět, ve stejné diskuzi.

Nám ty stránky mizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19250
22.10.20 20:30
@vokishka píše:
Nám ty stránky mizí.

Mi už také 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
22.10.20 21:40

@admin Dobry vecer, bude se prosim nekdo venovat totalnimu chaosu v diskusi Koronavirus mate strach? Mizi, prispevky, cele stranky, nelze odpovidat na upozorneni. Jiz na to opakovane upozornuji i jini uzivatele.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
22.10.20 22:00

@admin prosím vás co se posledních pár dní děje s Emiminem? Všechno se seká, dlouho načítá, mizí příspěvky v diskuzích. :roll: Je to otravný, ostatní stránky fungují normálně.

• Citovat
  • Upravit
20826
22.10.20 23:36

Dobrý den,

očividně se něco stalo a my přesně nevíme co. Já teoreticky teď, nebo mám alspoň ten pocit, všechny příspěvky vidím, postrádáte stále nějaké? Kdy se to stalo poprvé, že vám příspěvek zmizel? Objevil se potom znovu? Potřebujeme od vás pomoct, jakoukoli identifikaci prvního zmizelého příspěvku, ať už se objevil nebo ne. Jedině tak můžeme zjistit příčinu toho divného chování webu. Děje se vám to na mobilu i desktopu?

Děkuji a přeji krásný večer

Diana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65096
23.10.20 07:35

@admin je mozne, ze vetsina se uz objevila. I kdyz nektere sve jsem neobjevila. Ono jednu chvili neslo ani pridavat. Diskutovalo se hodně, pritom navic pribyla jen jedna stranka, na ktere se nahodne tynove prispevky objevovaly. Ja mela nekolik citaci, ale prispevky proste nebyly. Ty uz vidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
23.10.20 08:57

Dobrý den,

přepošlu problém technikům, aby vše prozkoumali :kytka:

Přeji všem krásný den,
Hani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit